Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2018/05/25
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Metal is Religion YouTube-kalandjaim

Azt hiszem, kitaláltam, milyen jó lesz itt muzsikákat mutogatni havonta, amik teljesen elvarázsolták a hallójárataimat, így most is kaptok pár előadók, akikre május hónapban felfigyeltem. Nem fog mindenkinek tetszeni, de ez van :D.

Powerwolf: Demons Are a Girl’s Best Friend

Rengeteg idő eltelt a legutolsó, Blessed & Possessed album óta. Első hallásra nagyon emlékeztett valamelyik korábbi dalukra, de így most konkrétan nem tudom, melyikre. A klip nekem nagyon bugyutácska, Mattǝo VDiva Fabbiani volt az egyik rendezője, akit ismerhettek a Hell Boulevard zenekarból. Tudna jobbat is, bár azt leszögezném, nagyon tetszett a vége. Nem lőném le, spoilert rakok! xD. Remélem csinálnak egy háromrészes sorozatot, mint a Paddy legutóbb.

SadDoLLs: Creep It Into You

Rendhagyó módon két videó lesz úgymond címoldalon, mert a két zenekar egy napon jelentette meg friss videóját, bár őszinte leszek, a görögökét jobban vártam egy picivel.
Bár még mindig a Zombie Love-hoz várok videót (de szerintem már ne várjak), még mindig az egyik legkiemelkedőbb csapat gothic metal téren a SadDoLLs. Most nézzétek már azt a hátteret, pls! Annyira emlékeztett a Dracula 3-ban a gróf kastélyára, hogy jhaj.

Primordial: Exile Amongst the Ruins

Ez valami eszméletlen jó volt. Mikor volt lehetőségem, akkor ment is a neten, mert ha bemegyek az iTunesomba, akkor sajnos egy híres nevezetes dal megy forever on repeaten, az meg senkinek se jó. Csak nekem. Meg a Wordnek. Egyre jobban alakul az a picike novella egyébként.

Five Finger Death Punch: When the Seasons Change

Eddig úgy voltam minden egyes FFDP-dallal, ami inkább líraibb, hogy azokhoz kell egy hangulat. Mert bizony, mikor éppen szomorkásabb minden, esik az eső, rossz napom volt, mielőtt a Russkajához nyúlnék, muszáj előtte úgymond kiengednem a gőzt. Ehhez tökéletesek az ilyen lírai csodák, mint amit ezzel a dallal művelt a FFDP. A lemez is baromi jó egyébként, csak még hozzá kell szoktatnom a fülemhez.

In This Moment: Black Wedding (feat. Rob Halford)

Mostanában nem foglalkoztam velük annyira, mint ahogy kellett volna, meg valahogy egyben a Ritual nekem nem olyan erős, mint a Black Widow meg a Blood… bár lehet ez azért, mert azokat már többször hallottam. Nem tudok elmenni viszont az mellett, hogy milyen tökéletesen kiegészíti egymást Rob és Maria. De nagyooon! * – *

Lord of the Lost: On This Rock I Will Build My Church

Mikor is volt az… oh, igen, még mikor kijött 2010-ben a Fears. Ott fedeztem fel őket, úgyhogy én idestova már 8 éve követem a csapatot, és bár az előző lemeztől nem vágódtam hanyatt, eddig ez tetszik. Bár majd akkor kellene véleményt mondanom, mikor egyáltalán kijött az egész lemez.

Lordi: Naked in My Cellar

Eurovízióst követő napokban láttam először, mert akkor nagyon felhúzott az eredmény, és úgy voltam vele, megnézem, hol tart 2006 legnagyobb győztese, mert az előző két lemez nem jött át annyira, amennyire vártam. Az előző dal nem tetszett, ez viszont igen, és szerintem jobb, hogy ez egy vágott változat, mert már így is picit böki az ingerküszöböm.

Avatar: The King Welcomes You to Avatar Country

Amióta csak meghallottam a Hail to Apocalypse-t, nem tudok a csapattól elszakadni. Eredetileg félnem kéne, főleg Johannestől, akinek a színpadi sminkje egy bohóc és Brandon Lee hollójának a keveréke (bár azért egy sötét sikátorban lehet becsinálnék).
De mégsem félek tőle. A mostani klipet azonban nem tudom komolyan venni. Amennyire imádtam annak idején az A Statue of the King-et, annyira váratlan volt a The King Wants You, ez a harmadik pedig inkább humoros. Aki jól akar szórakozni, szánjon rá egy 6 percet :D.

Kiesett versenyzők:

Szerencsére a hónapban senki se esett ki ^^.


Alább tudsz üzenetet hagyni.