Amy

kiezmiez?

A korom évente változik, és nincs mindig kedvem ezt a szöveget átírogatni :D. Horoszkópilag mérleg vagyok, így tényleg gyakran tengődök két dolog között. Nyugodt, végtelenül türelmes vagyok, emellett szeretem a rendet, és mindenről listát írok. De tényleg.
Utálok hazudni, mindenkinek próbálok segíteni. 11 éves korom óta írok, emiatt sokkal élénkebb a fantáziám, de nem bánom. Könyvmoly vagyok, emellett bagoly-, és macskabolond. Innen ered, hogy még mindig várom a baglyomat Roxfortból, ahol vagy Griffendéles lennék, vagy Hollóhátas. Nem eszek túl sok gyümölcsöt, szeretem a tejet (igen, a kakaót is). Szeretem az irodalmat, a történelmet, az angolt, amiből szeretném még jobban fejleszteni magam. Van egy cicám, Lili, akit kiskora óta én nevelek, mivel szegényem árva cica, és az én kis rosszcsontom.
Szeretem a photoshopot, ezért grafikázom, értek a kódokhoz is. 2003 óta metalt hallgatok, és nem, egyik sztereotótípia sem igaz rám, amit hallani lehet róla. Sőt, gyakran vicces problémáim is szoktak adódni.
Gamergirlnek vallom magam, imádom a Simset, a hidden objecteket, a stratégiai játékokat. Szeretek kirándulni, most tanulok főzni, valamint két súlyos helyzet után új életet is kezdtem; totál más lett a világnézetem.

Születési idő: október 7.
Nemzetiség: magyar
Magasság: 169 cm
Hajszín: ónixfekete
Szemszín: barna

Mindenféle információ

Mindenféle valami, ami csak kellhet egy személyes/blog oldalra. Nem vagyok sztár, egyáltalán nem, bár több olvasó/blogger említette személyesen, hogy példaképnek tart, amiért ennyi ideje itt vagyok, köszönöm nektek, tündérek vagytok ♥!

Amy’s info box Amy’s Info Box in Hogwarts
Legek Amy’s ABC
Az ideál Top 5
Kedvencek Koncertélmények
Amy’s Metal Empire Amy’s Metal Problems
50 random tény rólam
Bakancslista Szeretem/utálom
Álomotthon #1 Álomotthon #2
2019-es Wish-es gyűjtemény [soon] Funko Pop! gyűjtemény [soon]

Életének meghatározó zenekarai

Hogy miért? A szövegek, amiket írtak sokszor túlsegítettek a kríziskorszakon, vagy éppen olyan ihletmenésem lett egy-egy jelenethez, amit nem tudok elég hálával kifejezni. Mára mindegyikhez titulusom van.

Lacrimas Profundere Schwarzer Engel
The Alligator Wine [soon] Depresszió [soon]
Lessdmv [soon] [soon]

Interjúk a nemhíres bloggerrel

Sok bloggerina/olvasó fejében megszületett már, hogy kérdezne tőlem sok mindent. Néhány interjú készült velem, így aki ezekre kíváncsi, itt olvashat kedvére. Ha te is szeretnél készíteni, állok rendelkezésedre! ;)

Interjú #01 Interjú #03
Interjú #02 Interjú #04