Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
Amy

kiezmiez?

A korom évente változik, és nincs mindig kedvem ezt a szöveget átírogatni :D. Horoszkópilag mérleg vagyok, így tényleg gyakran tengődők két dolog között. Nyugodt, végtelenül türelmes vagyok, emellett szeretem a rendet, és mindenről listát írok. De tényleg.
Utálok hazudni, mindenkinek próbálok segíteni. 11 éves korom óta írok, emiatt sokkal élénkebb a fantáziám, de nem bánom. Könyvmoly vagyok, emellett bagoly-, és macskabolond. Innen ered, hogy még mindig várom a baglyomat Roxfortból, ahol vagy Griffendéles lennék, vagy Hollóhátas. Nem eszek túl sok gyümölcsöt, szeretem a tejet (igen, a kakaót is). Szeretem az irodalmat, a történelmet, az angolt, amiből szeretném még jobban fejleszteni magam. Van egy cicám, Lili, akit kiskora óta én nevelek, mivel szegényem árva cica, és az én kis rosszcsontom.
Szeretem a photoshopot, ezért grafikázom, értek a kódokhoz is. 2003 óta metalt hallgatok, és nem, egyik sztereotípia sem igaz rám, amit hallani lehet róla. Sőt, gyakran vicces problémáim is szoktak adódni.

Gamergirlnek vallom magam, imádom a Simset, a hidden objecteket, a stratégiai játékokat. Szeretek kirándulni, most tanulok főzni, valamint két súlyos helyzet után új életet is kezdtem; totál más lett a világnézetem.

Veszedelmesen szeretem a vámpírokat, saját világot is állítottam fel köréjük, így az oldal designjában megjelenő férfiak és hölgyek elsősorban a karaktereimet személyesítik meg, erről pedig lista található az oldalon. Elvetemült Drakulistának is tartom magam, ami azt jelenti, hogy képes vagyok órákig ismétlés nélkül beszélgetni akárkivel Havasalföld legrettegettebb vajdájáról, III. Vlad Ţepeş-ről, mivel szerintem bábként használták, és nem értették meg a motivációit.

Születési idő: október 7.
Nemzetiség: magyar
Magasság: 169 cm
Hajszín: ónix fekete
Szemszín: barna

Mindenféle valami, ami csak kellhet egy személyes/blog oldalra. Nem vagyok sztár, egyáltalán nem, bár több olvasó/blogger említette személyesen, hogy példaképnek tart, amiért ennyi ideje itt vagyok, köszönöm nektek, tündérek vagytok ♥!

Amy’s info box Amy’s Info Box in Hogwarts
Legek Amy’s ABC
Az ideál Top 5
Kedvencek Koncertélmények
Amy’s Metal Empire Amy’s Metal Problems
50 random tény rólam
Bakancslista Szeretem/utálom
Álomotthon #1 Álomotthon #2
2019-es Wish-es gyűjtemény [soon] Funko Pop! gyűjtemény [soon]

Életének meghatározó zenekarai

Hogy miért? A szövegek, amiket írtak sokszor túlsegítettek a kríziskorszakon, vagy éppen olyan ihletmenésem lett egy-egy jelenethez, amit nem tudok elég hálával kifejezni. Mára mindegyikhez titulusom van.

Lacrimas Profundere Schwarzer Engel
The Alligator Wine [soon] Depresszió [soon]
Lessdmv [soon] [soon]

Interjúk a nemhíres bloggerrel

Sok bloggerina/olvasó fejében megszületett már, hogy kérdezne tőlem sok mindent. Néhány interjú készült velem, így aki ezekre kíváncsi, itt olvashat kedvére. Ha te is szeretnél készíteni, állok rendelkezésedre! 😉

Interjú #01 Interjú #03
Interjú #02 Interjú #04