Schwarzer Engel

Alakulás: 2007
Stílus: „modern dark metal”
Státusz: aktív
Tagok:
» Dave Jason: vokál, gitár, dob, dalszerzés, hangszerelés

Discography

Albumok

» 01. 2010.04.20: Apokalypse (Apocalypse)
» 02. 2011.04.29: Träume Einer Nacht (Dreams of a Night)
» 03. 2013.07.26: In Brennenden Himmeln (In Burning Skies)
» 04. 2015.04.24: Imperium I: Im Reich der Götter (Empire I: In the Realm of the Gods)
» 05. 2016.07.29: Imperium II: Titania (Empire II: Titania)
» 06. 2018.02.23: Kult der Krähe (Cult of the Crow)

EP-k

» 01. 2010.11.25: Geister und Dämonen (Ghosts and Demons)
» 02. 2013.05.24: Schwarze Sonne (Black Sun)
» 03. 2016.05.20: Götterfunken (-)
» 04. 2016.12.08: Sinnflut (~ magyarul tudom csak írni, kb. özönvíz)

Linkek

A története

Saját kezű írás, nem viszed el >.<!

Hamarosan!