Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2023/10/22
Írta: Amy | Hozzászólások: 7 | Kategóriák: Koncertbeszámolók

Hy darlings! \m/ ♥

Tudom, nagyon régen nem volt már koncertbeszámoló, de mentségemre legyen mondva, hatáskörömön kívüli események miatt kénytelen voltam egy évet szüneteltetni eme nagyszerű lehetőséget. De ezt nem akartam kihagyni, a világért sem. Nehogy már ne, mikor nekik köszönhetem, hogy Areh könyve olyan, amilyen. Jobban is, mint a Down for Whatever-nek, de ezt majd máskor.
A nyomós, borongós idő engem nem tántorított el, az eső sem. Felöltöztem szépen, mert miért is ne öltözhettem volna fel? Igaz, zenekaros merch-em még nincs, pedig lehetett volna, ha nem hagyom itthon a pénztárcámat… meg mondjuk egy táskát se.

Csak mert kis hamisak biztos kíváncsiak vagytok, tessék. Nem kaptok több lookbookot, főleg, hogy még mindig nem szeretem magam viszontlátni képeken. Az is más, ha vagyok valakivel, de önmagamat még mindig nem szeretem nézni. Bocs. Igen, van egy csodás mell alatti fűzőm, amivel egész jól meg tudom oldani a derekam kiemelését, csak a szemétláda nem képes egy helyben maradni, mert vagy elenged a tépőzár, vagy meghajlik. Túlságosan aláöltözhettem, talán ez lehet a baj, de ezt a ruhát már nagyon régóta fel akartam próbálni (H&M-es rendelés volt), és ennél jobb alkalmat nem is találhattam volna rá, mint egy koncert.

Nekem egy óra volt az út, most hogy a Barba elköltözött olyan messze… de igazából nem is volt olyan messze, mert a hévvel mindössze egy megállót kellett mennem, és csak egy megállóval előbb kellett leszállnom, mint a régi helynél. Úgyhogy igazából nem vészes annyira a közlekedés, főleg hétvégén nem. De azért novemberben már előbb kell menni, mert ott már picit féltem a stabil első soromat, mert azt a másik két csodát többet hallgatják. De hátha ez majd megváltozik nemsokára.

Nyitás is rendben zajlott, nem sikerült ugyan kinyomtatnom a jegyet (az egyik nyereményjegyet használtam fel végül, még akkor is, ha volt amúgy rendes vásárolt jegyem), de a telefonon elfogadták. Aztán, besétáltam először mosdóba, picit nézelődtem a merch standnál, amiért még vérzik a szívem, de szereztem lapot meg matricákat, úgyhogy az nekem amolyan elégtétel volt.

Egyetlen egy szépséghibája van a képeknek, a világítás nem a legjobb helyenként, de még mindig meglepődöm, hogy ez a nyamvadt Huawei mennyire jó képeket tud még mindig csinálni. Sajnos most csak egy rövid, egyórás koncertet adtak, pedig a két lemez együtt simán kitesz egy másfél órát, úgyhogy remélem legközelebb már hosszabb műsort élvezhetek többedmagammal. Idén már nem sajnos, ezt első kézből tudom.

Setlist:
01. Deus Incarnatus
02. Vulcanus ♥
03. Hereditas
04. Nexus
05. Libra
06. Gemini
07. Lethe ♥
08. Finisterra ♥
09. Antartika
10. Libera Me ♥

Ebből hármat videóra vettem, nyilván azt a hármat, amiknek Areh kötetét köszönhetem. Még nem néztem meg a videókat, milyen minőségben születtek, de szerintem publikálni nem fogom (még). Viszont, mivel eddig majdnem minden koncerten sikerült egy olyan képet készítenem, amit én még amatőr szemmel is különlegesnek tartok, most is született egy. Telik igen az a legendás fotózott pillanatok kollázs, és örülök, hogy a From the Sky is rajta lehet. Ez az a kép, ami nekem a legjobban tetszik.

Koncert után még nem volt kedvem hazarohanni. Szereztem számlistát, mert az menő dolog (ment is a relikviás mappába), akkor sikerült dedikáltatnom egy képet, meg egy matricát is, amit én egyszer tetkóként magamra teszek valahogy. Még nem tudom, hogy, de szeretném a saját vámpírvilágomat kifejezni egy szimbólummal, pont úgy, mint ahogy majd a FTT+BT tetoválásom is lesz. Csak egy megfelelő művészt kell találnom hozzá. És el se hiszitek, de volt szerencsém közös csapatképet csináltatni, amivel én úgy most elégedett vagyok, mert ezt is kipipálhatom a bakancslistámról. Jaj, én annyira boldog vagyok.

Jaj, és a lényeg, igen, elmondtam Szabinak is, hogy mit alkotok én a dalaikra. Azt az arcot, amíg élek, nem felejtem el. Ő se akarta elhinni, mint anno Kiki XD. Pedig de. Ráadásul néhány dal a Rex-ről még Unettasnak is jók, de ezt majd később. De amúgy ők is annyira földhöz ragadtak, hogy úristen. Teljesen közvetlen srácok, és ezzel csak még jobban belopták magukat a szívembe. Ezek után pláne. Legalább van még egy indokom, hogy befejezzem a könyvet.

Képeket még itt találhattok, most már igen, mindegyik ezek után Facebookra kerül:

2023.10.21. From the Sky @ Barba Negra


Hagyj kommentet!
október 22 2023

Néha kellenek az ilyen élmények☺️ Nyáron én is voltam itt egy buliban, nagyon jól éreztem magam ☺️
A kép szerintem jól sikerült rólad, szuper volt a szetted☺️

október 22 2023

Nagyon jó élmény lehetett ☺️ annyira jó volt a szetted ❤️

október 23 2023

Nagyon jó kép lett rólad 😊 A koncert örülök, hogy jól sikerült és hogy jól érezted magadat 😊

október 24 2023

De örülük, hogy jól érezted magad. 🙂 a kép nagyon jól sikerült a koncerten és a szetted is nagyon jó volt 🙂

október 24 2023

Szuper poszt lett. Ez egy nagyon jó élmény. A koncert számomra mindíg efy adrenalinbomba. A szetted is nagyon jó volt.

október 24 2023

Annyira szeretem az ilyen élménybeszámolóidat olvasni. Nagyon örülök, hogy ilyen jól érezted magad és a bátorságod nagyon irigylem, hogy odamész és elmondod, hogy ők adtak ihletet egy regényhez. Biztos nekik is nagyon jól esett. Egyébként csodásan néztél ki <3

október 24 2023

Annyira dögös a szetted és nagyon jól nézel ki. Én szeretnék több ilyen képet. A koncert is biztosan jó volt, szeretem olvasni ezeket a beszámolókat.

Alább tudsz üzenetet hagyni.