Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2023/09/04
Írta: Amy | Hozzászólások: 1 | Kategóriák: Helló Amy!

Hy darlings! \m/ ♥

Nyár elején jelentkeztem egy hasonló összesítővel, mi minden történt velem, de ugye azóta számtalan víz lecsordult a Dunán, az élet nem állt meg, sőt, inkább nagyon mozgalmas volt. Azért se kezdtem el előbb írni, mert még mindig beteg vagyok, de igyekszem naturalista módon megoldani a helyzetet, úgyhogy pár nap kell még, amíg azt mondom, hogy 120%-osan jól vagyok.

Mondjuk, hogy a nyarat végigdolgoztam. Párszor kisegítettem, de javarészt délutános műszakban, úgyhogy a kalandjaimat igencsak a közvetlen környezetemre, és az internetre korlátoztam. A társkeresést megint jegeltem, mert ilyen beosztás mellett, amit nem én kértem, megkaptam, hogy munkamániás vagyok, és nem igaz, hogy nem tudok kérni egy nyamvadt két napot egyben… megsúgom, még mindig nem én írom a beosztásomat. Egyelőre azt tudom, hogy lesz októberben és novemberben kettő darab szabad hétvégém, mert egy-egy koncert miatt én kivettem őket XD. Oh, igen, megyek From the Sky-ra (október 21), valamint Down for Whatever + Depresszió kombóra (november 11). Mivel tudom magamról, hogy mennyi felgyülemlett szart kell magamból kiüvölteni, igencsak rám fér, főleg a harmadik csapatnál. Jaj, el ne felejtsem megköszönni Szabinak, hogy Areh könyve megszülethetett miatta.

Apropó, sajnos vele sem tudtam haladni, mert őfensége elnémult megint hetekre. Néha beköszön, hozzám vág egy emlékfoszlányt, aztán eltűnik megint, hogy oldjam meg valahogy, nagylány vagyok XD. De már látom, hogy csatlakoznak azok a szálak, amiket eddig összefűztem, már csak eggyé kellene fonnom ahhoz, hogy rendes történet legyen belőle.

Bent nincs semmi gondom, jól mennek a dolgok, igaz, hogy hamar elfáradok, de erre már van egy megoldás: igenis el kell kezdenem szedni vitaminokat, főleg vasat és magnéziumot a vashiányos vérszegénységem miatt. Jobban bele kellett ebbe gondolnom, mert így levezetve, utánaolvasva, kérdezgetve a dolgokról, tisztán világos, hogy ott van minden baj forrása. Sokkal jobban is lehetnék, mert igenis 30 fölött szednem kell már valamit. Ráadásul már jön a hidegebb időszak is (végre), nem kellene ismét ágynak esnem, főleg, hogy egy nagyszabású projektbe akarok belefogni.
Erről addig nem akarok beszélni, amíg nem 100% biztos, és biztos kapni fogok érte hideget és meleget is, de úgy vagyok vele, hogy ha már lúd, legyen kövér. De nagyon sok szervezést igényel, és már most nézelődök, milyen lehetőségeim vannak. Hogy mikor lesz ez biztos? Névnapom környékén kiderül. Én sem tudom még biztosra.

Tudjátok, van az az állapot, mikor nagyon-nagyon vársz valamit. Benned van a tettvágy, hogy menj, csináld, tegyél-vegyél, de ott van az a hatalmas STOP! tábla előtted, ami csak bizonyos idő elteltével vált át GO! táblára. Ez a várakozás idegőrlő tud lenni. Néha elkalandozom egy-két tárgy fölött, hogy milyen jól nézne ki nálam a polcon, vagy én hogy tudnám alkalmazni… aztán ott a rögvalóság, hogy munkaruhában állok, és elbambultam. Megesik, ember vagyok. Ez a zsongás tényleg olyan, mintha a Hangya mászkálna a bőrödön, alig bírsz megmaradni.

Voltam egyébként vásárolgatni is, tök klassz dolgokat szereztem be, de azokat is később fogom nektek bemutatni egy nagyobb haul posztban. Nem mintha nem tudtam volna eddig lefotózni, de mikor az ágyam volt a legnagyobb mágnes (hazudok, mert X. A. volt, mindegy), csak arra tudtam gondolni, hogy jobb így, ha kifekszem, legalább hamar elmúlik. Most pedig nincs olyan idő a borult égbolt miatt, hogy fotózni tudjak, még várni kell egy pár napot. Arra is, hogy jobban legyek, mondjuk ^^”. Ismertek, inkább nem spoilerezek, de így is tudom, hogy lesz egy pár csináljam meg komment :D.


Hagyj kommentet!
szeptember 05 2023

Nagyon jó poszt lett projektre nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi is lesz az 😊 Jobbulást kívánok neked! 🙁 Remélem hamar meggyógyulsz! De már igen, már sokszor mondtam neked hogy szedj vitamint, de sose hallgatsz rám 😝 Na mindegy. A haulokat pedig szintén várom és igen, csináld már meg! 😃

Alább tudsz üzenetet hagyni.