Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2022/06/25
Írta: Amy | Hozzászólások: 7 | Kategóriák: Helló Amy!

Hy darlings! \m/ ♥

Legutoljára áprilisban írtam valamit, hogy mizu velem, de higgyétek el, nem azért, mintha annyira nem lenne életem. Szerencsére, egész jól alakultak a dolgok, sőt, nagyon úgy néz ki, hogy végre minden abban az irányban halad, ahogy azt már nagyon régóta kellett volna. De mivel szeretek magamnak felfedezni mindent, és alaposan átnézni a lehetőségeimet, mielőtt elkötelezem magam valami mellett. Meg nagyon sokáig nem úgy volt, hogy gondoltam egyet, és azt csinálhattam, amit szerettem volna.

Már lassan két hónapja hivatali munkarendem van, és így a napokban döbbentem rá, hogy nagyon anno, még 2013-ban voltam hasonló helyzetben, de akkor én hülye az akkor huszonéves fejemmel nem úgy láttam a dolgokat, mint ma. Jó, ha előre tudtam volna, mi minden fog akkor következni később, akkor nem lettem volna hülye, de ez most mindegy. Júliusban egy 25 napos kiképzést fogok kapni, de erről egyelőre csak annyit tudok, hol lesz, mikortól meddig, de hogy hazajárhatok-e, azt még nem. Itt lesz Budapesten, tőlem nem is annyira messze, úgyhogy én bizakodom.

Április 27-én volt utoljára poszt. 30-án koncerten voltam, egyedül, mivel akikkel járni szoktam, egyiknek sem jött be ez a zene, pedig atyaúristen. A Dürer Kertben volt From the Sky és New Friend Request, plusz egy előzenekar, a Solidity, akik kicsit progmetalos vonalon mozognak. Nem volt rossz a zenéjük amúgy, de önállóan magamtól nem hallgatnám itthon, mint a másik kettőt. Ráadásul a From the Sky-t istenítem rendesen. Igen, tudom, lógok beszámolókkal, meg a galériákkal is, kérdezhetitek, hogy miért nem írtam már meg, ejnye-bejnye, szégyelljem magamat el rendesen.
A miértek egyszerűek: THE SIMS 4 ÉS A THE WITCHER TRILÓGIA

Nagyon jó szokásom kockulni, és főleg a fent megnevezett kettő játék nagyon hajlamos úgy beszippantani, hogy az ember lánya elfeledkezik a valóságról. Néha most is emlékeztetnem kell magam, hogy nem éri meg betegnek tettetni magam, csak azért, hogy többet tudjak játszani. Igen, fiatalabb koromban megcsináltam, akkor jó móka volt, most viszont nem tehetem meg, hogy ennyire egyszerűen ezt csináljam. Máskülönben hogy érném el a céljaimat? Ahhoz dolgozni kell.

Úgyhogy mostanában reggel is Simsezek, egy kihívást kezdtem el, amit igazából 23 simnap alatt befejeztem, de csak azért, mert volt annyi pénze a családnak, hogy az egyikük nyert a lottón, aztán huss, ott volt egymillió Simoleon, és igazából simán befejezhettem volna a házat, amit építek az alapoktól, de miután hazajöttem, fogtam, és lenulláztam a pénzt, mert nem akartam csalni. Jó, nem csalás volt, mert nem én írtam be a kódot, de úgy tisztességes, ha szépen minden egyes simoleont úgy osztok be, hogy tisztességesen szereztem.
A Witchert pedig hagyjuk szerintem, arról ódákat lehetne zengeni (fogok is!). Az igazi Geralt of Rivia itt van, minden pixelje tökéletes, még jobb is, mint ahogy Henry Cavill előadja, pedig az ő alakítása is majdnem tökéletes. Amúgy hazudtam, a könyvbeli Geralt az igazi, de nehéz már a mai világban nem a két karaktert odaképzelni, miközben olvasod. Az lenne a dolgom ott, hogy megtaláljuk Cirit, de én hülye fogtam magam, elmentem Novigradba, és azóta sem fedeztem fel mindent, mert éppen a másik világomban vagyok.

Geek vagyok, vállalom. Ráadásul maximalista geek, úgyhogy nem fogadok el 80%-nál alacsonyabb teljesítményt. Más játékokat is szeretnék megnézni, de amik érdekelnek, azok nincsenek PC-re (A The Quarry most az ilyen, amit már láttam Nessajtól és a VR-os srácoktól is), úgyhogy azokról később fogok tudni bárminemű dolgot írni.

Csakhogy szót ejtsek az írásokról is, haladnak. Dimitrit éppen elküldtem egy kicsit mellékszálas vágányra, mert olyan szinten elvitte a regény fő vonalát, ami még indokolatlan lett volna. Azt se tudom igazából, hogy a sorozatban neki mikor kellene jönnie, az első három könyvet és főszereplőt már tudom. Tudom, mi a főváz, és arra hogy csatlakoznak a mellékvázak. Van egy brutálisan jó ötletem egy 2-4 könyvön átívelő szálra, amit egy haverom adott ötletnek. Olyan ötletem is van, hogy mindenkori kedvenc Julianom szerepe is végre letisztult, miért kell szerepelnie a lapokon, milyen háttérrel, és mi a feladata.
A munkámnak hála elkezdtem egy újfajta karaktertáblát kialakítani, ami már most 4 oldalas, de csak azért, mert szeretném a Simses másuk adatait is felvezetni oda. Sőt, már van The Next Generation doksim is, ugyanis az egyik Simses bővítésnek hála, bekapcsolva felejtettem a szomszédság előrehaladását engedélyező opciókat, aztán folyamatosan néztem az értesítést, éppen hol vannak kisbabák a játékomban. Ami amúgy elvileg sok családnál lehetetlen is lenne a világ szabályai miatt XD.

Jaj, és már most elkezdtem alkotni a jövő évi Bullet Journalomat, de ezt azt hiszem, már említettem egy-két alkalommal. Nem pöttyös lapokra, hanem négyzethálósra alkotok (a múltkor vásárolt Sinsay füzet lett végül a befutó, mert a többit nem tudtam volna elképzelni erre a célra. Január már készen van egyébként, ha akarjátok, akkor megmutatom, milyen lett :3.

Más nagyon nincs velem egyébként. Jól vagyok, kockulok, bár az álmatlanságommal muszáj lenne valamit kezdeni. Lehet, hogy szigorúan meg kellene tiltanom magamnak, hogy 22 óra után kockuljak, és a telefont se vegyem a kezembe. Először ezt próbálom meg, aztán, ha nem megy, akkor komolyabb segítséghez fogok fordulni, mert ez így egyáltalán nem állapot :|.


Hagyj kommentet!
június 25 2022

Nagyon tetszett ez a bejegyzésed, imádtam, szeretem olvasni a te bejegyzéseidet is😊❤️ Örülök, hogy jól haladnak a terveid és meg is valósítod amit szeretnél/szerettél volna. Babyboom van a simsben akkor😄 azokat is megmutathatnád😉❤️ a Bullet Journalodra baromira kiváncsi lennék😊

június 29 2022

Uhh, régen én is éltem a geek énemet, mára csak a Genshin Impact maradt. Örülök, hogy minden rendben és sínen van az életed, maradjon is így. Csak ügyesen! ♥ A lógások nálam is megvoltak régen 😀 Mára már benőtt a fejünk lágya úgy érzem 😀 A BuJo jöhet * . * Mindig irigykedek az alkotásaidra.

Puszi ♥

június 29 2022

Szeretem az írásaidat és ez is egy szuper bejegyzés lett. Nagyon örülök, hogy az életed sínen van 😊😉 Az alváshoz pedig annyit: néha én is szenvedek azzal hogy nem tudok aludni 🥺 Most ajánlottak egy gyógynövényes cuccot a sedacur forte-t. Lehet neked is segítene 😊😉

július 03 2022

Először is micsoda jó, ez a denevér ahogy repked az oldalon 😊 Annyiszor neki akartam állni én is Bullet Journalnak, de sosem tudtam, meg attól tartok, akár a rendes kézi naptárnál, ezt sem sokáig vezetném, de másokét nézni, imádom. ❤️ Teljesen megtudlak érteni, ahogy sokszor beszéltük is, a Sims olyan szinten beszippantja az embert, hogy nem képes érzékelni a külvilágot. Emlékszem régen lazán rám sötétedett, addig nyomtam. Szurkolok, hogy minden úgy alakuljon, ahogy szeretnéd ❤️

július 07 2022

Nagyon tartalmas lett ez a bejegyzés! 🤗 Nagyon örülök, hogy jó uton halad az életed! 🤗 Sokszor nekem is nehezen megy az elalvás, de talán a relaxációs gyakorlatok segíthetnek ezen a problémán.☺️

augusztus 04 2022

Igazán jó olvasni, hogy jó úton halad az életed. Nekem is volt hasonló alvásproblémám, de idővel javult. Biztos nálad is fog.

szeptember 01 2022

Szuper tartalmas bejegyzés lett. Örülök, hogy jól alakulnak a dolgaid 😊 kívánom, hogy a továbbiakban is így legyen ❤

Alább tudsz üzenetet hagyni.