Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal Chat
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2022/03/30
Írta: Amy | Hozzászólások: 8 | Kategóriák: Games for Amy Sims 4 The Sims Universe Universe Roast Version

Hy darlings! \m/ ♥

Ez most egy rendhagyó update lesz, mert ugyanis egy ideje gyűjtögetem az összes ilyen dolgokat, amiket alább is majd láthattok. Olyan valóságszerű, hogy egyszerűen képtelen voltam nem szó nélkül hagyni az ilyeneket. Mert a gyerekeket muszáj látogatni, mégha nem is mindennap, de legalább heti öt vagy hat alkalommal. Ezért születtek meg ezek a szösszenetek. Ha szeretnétek, akkor ez is rendszeresen visszatérhet az Univerzumos sorozaton belül 😀

A Roast Version abból fog majd állni, hogy az ilyen kisebb kivágásokra megpróbálok reagálni. Mert néha én is olyanokat tudok szólni, hogy magam is meglepődök :D.

Aki nem a harmadik választ válaszolta a teszten, azzal nem tudtam mit kezdeni, bocsánat ^^.

Tudom, nagyon furcsa kívánságai vannak az alteregómnak… de milyen boldog már 😀

Minden baj forrása itt kezdődött el…

Ha ez megtörténne veled, te mit reagálnál rá? Nem lennél kíváncsi, hogy a rettegett Vlad mit akar tőled?

Ha az apósod felhív, hogy az anyósod tervez valamit, és te a legjobbat tanácsolod, akkor ez történik. De amúgy, ti már rég házasok vagytok, Vlad, de mindegy… amint megjön a My Wedding Storieshoz a javítás, kaptok egy megújító esküvőt, megígérem!

SIROR THROEN, OTT A MENYASSZONYOD, TE HÜLYE! De Sorina elintézte… végül is, mit számít ;D

Ugyanez történt akkor is, mikor felállítottad a karóerdőt, hm? Ijesztő volt, de mégis úgy vigyorogtál, mint a vadalma?

Nem is akarom tudni inkább, hogy mit találtál, Dimitri, de tényleg. Szégyenkezik, mert olyat olvasott, amit nem kellett volna.

Mikor apa felhívja a kitagadott fiát, hogy az agyonimádott fiáról kérdezzen… gratulálok, Vlad.

De csak addig, amíg nem találja meg a leendő feleségét, ugye?

Dr. III. Vlad Ţepeş szakszerű tanácsadását hallották.

Királyok beszédéből idéztünk, kedves nézőink. A titokzatos, ámde sármos Dr. Throen számtalan olyan kapcsolattal rendelkezik, akik nem biztos, hogy örülnének a drága vajda telefonszámának. De ez csak egy telefonszám, ugyan mi baj történhet?

Ebben csak az a vicces, hogy én vagyok Areh szülőanyja. Kiugrott a fejemből, mint Zeusz fejéből Athéné. De mégis, néha megviccel ez a drágalátos játék. Olyan dolgok szoktak itt kiderülni, amikről álmomban sem gondoltam volna, hogy valaha olvasni fogom.

Meg tényleg, miről tarthatott nekem előadást? Hogyan ne cincáljam szét a három férjem idegeit, vagy mi?

Ez nem lesz egyszerű chat, már most látom. Meg amúgy is, néha tök meglepetést tudnak okozni a drágaságok, hogy random hívják egymást.

Mert a második fia nem elég… bah :’D. Bőven sok is néha.

Geta, állj csak meg!
1) Csak Areh hívhat meg tagokat az Első Családba.
2) Nem meghívásos alapon működik, születési jog kell hozzá.
3) Xaviernek semmi köze az Elsők vérvonalához.

Remélem, Parker, kértél egyáltalán engedélyt, mert különben Rob megint elővarázsolja neked az Antarktiszt. Nem kell ahhoz odautaznod, odahozza ő neked szépen. Csak mert sztori szerint ki nem állhatják egymást.

Cecilia, veled meg mi történt? Tudod, hogy ez nem csak úgy megy, hogy kitalálod, hogy te gyereket akarsz… Ambrose tud róla?

Áh, világos. Hiányzik neki az egyszem pici fia.

Sorina Ţepeş (née Dalca). Szeretnélek emlékeztetni téged, hogy tíz, ismétlem 10 (TÍZ) csoda szép gyermeked van! Ebben az Univerzumban ráadásul mindegyik életben van! És hidd el, Aurora is jót akar neked.

Igen, a realitás talaján kell maradnod. Vlad idegei nem bírnának el még egyet. De amúgy konkrétan gondolj bele Sorina, mi lesz akkor, ha a lányaitoknak bejelentkeznek a kérők. Így sem találkoztatok még Demetriusszal :”D.

Areh, a klubotok neve nem véletlenül Lilith fiai… Aurora közelében sincs Lilith-nek, és nem is fiú. Megártott a sok vegyszer műtéteknél, hm?

Ja igen. Ha egész nap ilyeneket hallasz, akkor persze, hogy egy idő után agyadra megy valami. Egyszer angol, egyszer magyar, igen. A magyarosítás nem volt amúgy pontos, sok helyen hiányzott, így mikor felfrissítettem a következő verziószámra, már nem is szedtem le hozzá magyarosítást.

Vlad… most oktattam ki a feleségedet a 11. gyerek lehetőségéről. Most oktassalak ki téged is arról, miért nem lenne jó ötlet? Főleg, hogy egy gróf vetett rá szemet?

Erre egyszerűen csak ennyit tudok hozzászólni: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Főleg úgy, hogy elég magas a románc mérőtök, de mit számít, nem igaz? Úgyis valakit akartam még a Ţepeş-családba, mert kevesen vannak.

Xavier átlagos napjainak zöme a Rebel Brotherhood tagjaként.


Hagyj kommentet!
március 30 2022

Woooow! 😀 nekem tetszett, de az utolsó előtti, háth. XDDDD

március 31 2022

Nagyon szuper lett!

március 31 2022

Hűha. Zajlanak az események ahogy latom 😀

március 31 2022

Nagyon jól sikerült ez a bejegyzés! 😍

április 02 2022

Szuper lett! 🙂

április 03 2022

Hogy miket meg nem tudunk nálad! 😀 Nagyon jó kis sztorijaid vannak a SIMS-ből 😀 Imádtam ezt is.

április 10 2022

Szuper lett 😊😊

január 02 2023

[…] Magamnak írok, addig, ameddig jól esik. Személyes kedvenceim pedig az alábbiak voltak: » Mi újság az Univerzumban? (#3) – Roast Version » 15+1 szülinap » How to Shroud Yourself With Night fanbox unboxing » Megírt jelenetek Simses […]

Alább tudsz üzenetet hagyni.