Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2023/01/02
Írta: Amy | Hozzászólások: 2 | Kategóriák: Tags

Hy darlings! \m/ ♥

Klau és Ninaa, két nagyszerű bloggerina társam összefogott még pár nappal ezelőtt, és kimondottan egy szilveszteri, évzáró taget raktak össze, amivel össze lehet foglalni 2022-öt, és felkészülni 2023-ra. Bár nekem a 2023-ra tervezett posztom még készül, azért megígértem nekik, hogy ezt kitöltöm, mert szeretek írni, és mert amik itt szerepelnek, azok nem mind szerepelnek abban a posztban, és fordítva.
Szeretném nektek meleg szívvel ajánlani, hogy mindenki nézze meg az ő válaszaikat is, hiszen sokat dolgoztak vele, és ennyit megérdemelnek.
@Klau posztjahttps://klaudiblogol.blogspot.com/2022/12/ev-vegi-osszegzo-tag.html
@Ninaa posztjahttps://fromninaa.hu/eves-osszegzo-viszlat-2022-hello-2023/

És mindenkinek sikerekben, boldogságban, szerelemben, egészségben gazdag boldog új évet kíván Amy a Mysteries of the Night sorai mögött!

01. Írj néhány szót a 2022-es évedről! (Pl.: pozitív, Boldog, Szép, Boldogtalan, Rossz, stb.)
Ez így mind egybe, amit a zárójelben megjelöltetek.

02. Válasz egy témát ami a legjobb volt az évben, lehet az egy könyv, sorozat, utazás, élmény stb. Írd le mit éreztél akkor, mi tetszett és mi nem.
Azt már megénekeltem nem egyszer, nem kétszer, hogy nekem most olyan élmény a The Witcher, mint 20 évvel ezelőtt a Harry Potter volt. Ugyanaz az izgalom, a „hagyjál, olvasok!”, a világ megismerése. Akkor is voltak a játékok, amiket ugyan nem játszottam, de azokba Nessajnak hála bele tudtam nézni is, így bár utólag, de volt fogalmam róla. Plusz utána az az érzés, hogy hosszú évek után mind a hét könyv a polcomra költözhetett… egyszerűen leírhatatlan.
Végigvittem mindhárom játékot (az első részt kétszer is), megnéztem a sorozatot (amiért vérzik a szívem, hogy a készítők mennyire tiszteletlenül bántak vele), és már csak egy könyv nincs a tulajdonomban, amit jövőre biztos, hogy begyűjtök, mert nem hiányozhat. A képregények szintén. A könyvekről pedig majd lesz szó.

03. Milyennek képzelted a 2022-es évedet?
Azt tudtam, hogy nem lesz egyszerű, így hullámvasútnak: fantasztikus jó dolgok, mélypontok, így tulajdonképpen megkaptam mindent, ami ez a kettő pont között van.

04. Mi az ami megvalósult belőle?
Leginkább apróbb gyűjtések, hogy egy sorozatom teljes lett, aminek már évek óta egyben kellene lennie, de a deviza okozta űr miatt erre nem volt lehetőségem.

05. Milyen nehézségeken kellett keresztül menned idén?
Családon belül akadtak gondok, nem is egy. Öregedés, a korhoz köthető betegségek, meg sokszor generációk közti különbségek. Ezek elég sokszor fájnak, mert közeleg az elkerülhetetlen, amire senki sincs felkészülve. Ez az élet rendje, el kell fogadni, de akkor is nehéz. Csak nekem vannak súlyosbító tényezőim, amik elől nem tudok elmenekülni, mert együtt kell vele élnem addig, amíg tart. Előre feleslegesen aggódok, mert ráérek azzal akkor foglalkozni, mikor aktuális.

06. Mi az amit megbántál, hogy megvetted akkor, de most már egyáltalán nem?
Így utólag semmit, mert ahogy most körbenéztem, nem volt olyan dolog, amire azt mondtam volna, hogy nem, ez nem kellett volna. Még a sticky notes gyűjteményemet sem bánom. Mostanában lett csak rendes haszna.

07. Milyen helyeken jártál idén és melyiket ajánlanád a leginkább?
Javarészt a Barba Negrát emelném ki, mert az volt a legjobb helyem, és mai napig az is, bár az új helyen a Szállító utcában még nem voltam. Állítólag nem olyan jó, mint ami az egyetem mellett van. De Róma sem egy nap alatt épült, úgyhogy remélem, nemsokára nem lesznek gondok ott. Sok kommentet olvastam, miken kellene javítani, és bízom benne, hogy a hely üzemeltetője ezekre 2023-ban jobban fog figyelni.

08. Mi az, amire a legbüszkébb vagy?
Még mindig nem lettem semmilyen káros szervnek a függője, erős maradtam sokszor lehetetlennek tűnő helyzetben, és helyes döntéseket hoztam.

09. Mi a legemlékezetesebb élmény, amiben 2022-ben részed volt?
Nagyon sok jó koncertes élményem van, de szerintem kiemelem a legtöbb első soros Down for Whatevert, vagy mikor találkoztam a fiúkkal. De szerintem az a legjobb dolog 2022-ben, mikor annak idején koncert után elmondtam Kikinek, hogy a dalaik megihlettek egy könyvírásra. Azt az arcot, amíg élek, nem fogom elfelejteni.

10. Mit gondolsz, mennyire volt eredményes a 2022-es éved?
Olyan 70%-osnak gondolom a sikereket, de ennél nem szeretnék megállni.

11. Milyen az idei, 2022-es év blogstatisztikád? (Hány blogposzt született, melyik volt a legolvasottabb, melyik a te kedvenced stb.)
236 poszt született, ezek elég random tartalmúak, de ahogy az tőlem megszokott volt, mindenről írtam, amiket szeretek. Hogy melyik lehetett a legolvasottabb, nem tudom, nincs erre bővítményem, de őszintén szólva, nem is érdekel. Magamnak írok, addig, ameddig jól esik. Személyes kedvenceim pedig az alábbiak voltak:
» Mi újság az Univerzumban? (#3) – Roast Version
» 15+1 szülinap
» How to Shroud Yourself With Night fanbox unboxing
» Megírt jelenetek Simses változatban (1. rész)
» Játékajánló | The Witcher 3: Wild Hunt (GotY Edition)

12. Mi az amit 2022-ben nem tudtál véghez vinni, de szeretnéd átvinni a 2023-as évre?
A koncertgalériák még mindig nincsenek meg, és amilyen az utolsó hetem lesz, nem is most fogom tudni őket bepótolni. Főleg, hogy a galériába egyesével lehet feltölteni a képeket, és ahhoz főleg türelem kell. Jó, tehetném ide a blogra is, de a flaunt alapkövetelménye a galéria. Majd utánanézek, hogy tudnám megoldani.

13. Fogadalom. Mint tudjuk, hogy általában az emberek tesznek fogadalmat. Te mit gondolsz erről, mi a véleményed? Teszel fogadalmat idén?
Sokáig tettem, egy idő után nem, mert nem volt rá keretem, hogy megvalósítsam. Ha tennék is, akkor sem átlagos lenne, azokra nem vagyok vevő. Idén nem tettem, és talán így van ez jól. A felét úgysem tartottam be eddig sem, ezek után pedig felesleges. Mert igazából bármit el lehet érni bármikor, nem kell ahhoz újév, meg ilyesmi fontosabb napok.

14. Mi a te 2023-as álmod?
Megjelenik Areh könyve papíralapon is. Álom, elérhetetlen. Nem lehetetlen, de mai viszonylatokban elérhetetlen.

15. Mik a terveid a blogolás terén? Lesznek továbbra is posztok?
Nem 2023-at terveztem a visszavonulás évének, úgyhogy igen, lesznek posztok. Hogy milyenek, azokat nem tudom, nem tervezek előre. Az majd legyen a jövőbeni évem problémája.

16. Van olyan étel amit soha nem kóstolnál meg, akkor sem, ha már többen is ajánlották azt?
Mai napig nem vagyok jó viszonyban a mazsolával, a paradicsommal önmagában, úgyhogy nope, ez a kettő soha nem lesz a kedvenceim között. Ugyancsak nem szeretem a halat, a sushi se vonz, úgyhogy… igazából ennél többet nem tudok felsorolni. De inkább a mazsola és a paradicsom. Phej, nem. Soha.

17. Milyen céljaid, terveid vannak a bloggal kapcsolatban 2023-ra? Kipróbálsz valami új közösségi média platformot vagy esetleg jobban kihasználod azokat, amiken most jelen vagy?
Nem tervezek a blognak más platformot, mert az az egyet sem tudom életben tartani, ami van neki, mert mindig elfelejtem, hogy van. És ez a Facebook oldal. Megpróbálom jobban használni, megosztani az oldalon azt, amit éppen írtam, függetlenül attól, mit írtam meg. Hátha nem felejtem el.

18. Furcsa kérdés lesz, de: milyen kívánságod lenne a 2023-as évhez? Írj hármat, hisz 3 a magyar igazság.
Ha leírnám nem válna valóra, de jelenleg kettőt tudnék instant kívánni, a harmadikhoz majd kell egy kis idő, hogy kitaláljam. Na jó, olyat tudok, amiről tudom, hogy meg is fogom tudni csinálni őket.
01. Állandóság
02. Egészség
03. Rengeteg kreatív pillanat

19. Hogyan akarod indítani a 2023-as évet?
Eredetileg azt akartam írni, hogy egyben alszok egy nyolc órát, de egy tragédia miatt utálni fogom január 2-át. Vagyis egy darabig biztos, hogy rossz lesz ezen a napon a közérzetem.

20. Mit üzennél az olvasóidnak, követőidnek?
Legyetek hűek önmagatokhoz, és akkor se adjátok fel, ha az élet úgy hozza, hogy rossz lapot kaptatok. Pár óra alvás, és minden más színekben fog látszódni. Tudom, ez sok helyzetben sajnos nem állja meg a helyét, de tiszta fejjel már könnyebb azon gondolkodni, hogy lesz tovább.
A másik pedig, hogy mindenki legyen boldog, egészséges, szerelmes, és kapja meg mindazt, amit csak szeretne. Ne érje veszteség, bánat, hanem tényleg 2023 egy olyan éve legyen, amilyet eddig csak álmodott.


Hagyj kommentet!
január 02 2023

Köszönöm szépen az említés🥰 Nagyon tetszettek a válaszaid a kérdésekre ^_^ A paradicsom meg a mazsola az nálam is pfúj kategória. XD Mondjuk erről beszélgettünk egyszer😃

Várom a további blogbejegyzéseidet🥰❤️

január 02 2023

Nagyon köszi, hogy kitöltötted a közös kis évösszegzőnket. Az utolsó előtti pont miatt fáj nekem is a szívem:(( Az utolsó kérdésre a válaszod pedig imádtam és ugyanezt kívánom neked is. Légy erős mindig, várom az újabb posztjaidat és persze a kreatívkodásunkat is :33

Alább tudsz üzenetet hagyni.