Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2019/12/16
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Blog

Hy darlings! ♥ \m/

Tudom, hogy mostanában nem arról vagyok híres, hogy naponta posztolok valamit – nem is én lennék – de bizonyára észrevettétek, amint betöltitek az oldalt, nem a megszokott link fogad titeket, hanem egy új cím, a Mysteries of the Night. Már a blog Facebook oldalán is ezt kezdtem el használni még annak idején, ami gyakorlatilag a Nox Arcana angol nyelvű megfelelője.

Sok változás ugyan nem lesz a blogon, még ha 2020 elég jó évnek is tűnik nekem így év vége felé. Viszont annyiszor megígértem már, hogy minden év más lesz, hogy most nem teszek ígéretet. Tudjátok mit? Legyen, amilyennek lennie kell, a fontosabb momentumokról úgyis kapni fogtok bejegyzést, képeket, meg amit jónak látok.

Kérdezhetitek magatokban, hogy miért ragaszkodtam ehhez a névhez, ha csak másik nyelvet is választottam?
» Először is azért, mert évek óta hozzám párosítják a nevet, és mivel nem voltam hajlandó jogi dolgokba vonulni a névhasználatért, ezért döntöttem az angol megfelelőjénél. Mr. Vargo nem fog annyira szerephez jutni, mint korábban, de ettől függetlenül minden újdonságról be fogok nektek számolni, hiszen 1-2 évente mégiscsak új albumot ad ki (vagy készülhet még a Cabinet of Doctor Arcana-hoz folytatás).
» A fejléc is meg fog változni, mert bár még mindig SILPP vagyok, a srácok maximálisan élvezhetik a támogatásomat úgy is, hogy nem kezdek el vitatkozni sem Oliverrel, sem Tonyval a jogdíjak miatt (a koncertbeszámolók mások, ott tényleg a saját képeimre vannak jogaim), de azt lehet úgyis, hogy nem teszem őket előtérbe. Ezért inkább titokban tartom, mi lesz később :D.
» A névváltoztatáshoz egyelőre nem tervezek arcot vállalni, mert mint korábban kifejtettem, nem tudnék megbirkózni bármivel, ha bármi is változna.
» A cím nem egy hónapig szól, és innen is millió puszi annak a drágalátos Ninaa-nak, akinél az egyik törzsvásárló vagyok :D, mert ő segített ebben, hogy ez a kis vágyálmom teljesülhessen.
» Névválasztáskor gondolkodtam a Night’s Mysteries, a Moonshadow, valamint a Dark Nights címen is, de ezek valahogy a közelébe se jutottak ahhoz, amit a MotN-nál éreztem.
» Az, hogy a rovatok felélesztéséhez mikor érek, lövésem sincs, egyelőre azon vagyok, hogyha visszalapoztok, találjatok ott képeket is. Néhol még flaunt-os linkek vannak.
» Újak lesznek, mert vannak terveim, de akik régebb óta követnek, tudhatják, hogy addig nincs előre, amíg hátul nincs rend. A maximalista úristenemet nekem, tudom . _ . Kérdezhetitek, miért olyan fontos ez? Mert trehányság, ha a korábbi bejegyzéseidre évente két alkalommal nem nézel rá, hogy minden rendben van-e még vele. Legalábbis én trehánynak tartom magammal szemben, ha félkész munkát adok ki a kezemből.
» Nem tervezek havonta designt váltani, mint anno a G-Portálon (ezt a külsőt se kaptam olyan régen), viszont mivel ez már majdnem a harmadik lépcsőfok, így megpróbálom „hivatalosabban” tartani mind a külsőt, mind a tartalmat.


Alább tudsz üzenetet hagyni.