Várnak az Éjszaka Misztériumában!

Mysteries of the Night

Hy darlings! ♥ \m/

Üdvözöllek kedves vándor! Egy személyes/mindenes blogon jársz, aminek Amy az adminja, így az ő agymenéseit olvashatod. 2006 óta vagyok aktív online körben, a leghosszabb ideje azonban 2010 óta írok, és ez a cím már a végleges helyem :). A blogon találsz posztokat albumokról, könyvekről, filmekről és sorozatokról, valamint koncertbeszámolókat is. Ezek mellett a blognak vannak állandó és visszatérői rovatai is. De az ajánlók/beszámolók mellett személyesebb posztok, és különböző tagek is szerepelnek, így lehetőséged is akad megismerni. Ezeken felül vannak elrejtve információk azokról a regényekről, amiken éppen dolgozom - mikor hogy. Leginkább karakterismertetőkkel láttam el eddig azt a rovatot, de van már helye a zenecsokornak, amik ihletet adnak, meg egyéb lényegtelen dolgok.
Bővebben is érdekel? Csak olvass tovább! ;) Puszi, Amy

2019. október. 14.
Zene – Lacrimas Profundere: Shiver (bonus track)

Hy darlings! ♥ \m/

Jó, ez nem igazi unboxing, mert nem dobozban kaptam, hanem borítékban, meg egy kicsit most fújok a magyar postára, hogy képzeli hogy ezt a szentséget belegyömöszöli a postaládánkba… na mindegy, alig vártam, hogy hazaérjek, és meglássam, jó lesz-e tőlük mindig M-es méretet rendelni, vagy elbaltáztam az esélyeimet.

Kulturáltan kisatíroztam a címeket, mert nem láthatjátok. Elég, ha én tudom XP.

Azt már megtanultam, hogy a Gildanos pólók mind jók rám, mert akad a ruhatáramban, úgyhogy nem csalódtam. Bezzeg az előző Fruits-os volt, és nagy. De miért L-es, mikor vannak hölgyek is a rajongóitok közt, ti eszementek? Vannak ötleteim bandmerch témában, csak rám kéne írnotok, higgyétek el, vevők lennének rá! És ne gyártassátok Kínában, mert nem kaptok minőséget.
Ja, és a lányom aktív érdeklődést mutatott irántuk. Please, she always had a good taste in music.

És akkor a végeredmény, meg lehet csodálni, milyen jól áll rajtam a póló. A Jennifer Lopez-fenekemet és combomat most hagyjátok figyelmen kívül, a póló a lényeg (meg a karkötő, amit szerintem ők csak novemberben fognak felfedezni, nem most).

Elégedett vagyok-e? Naná!
Fogok még rendelni tőlük? Naná!
Felvásárolom a merchstandot? Naná! Na jó, azért remélem, nem csak pólókat fognak hozni.

Amy Hozzászólások: 0 Haul Lacrimas Profundere

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Of Words and Rain A Sip of Multiverse Hope is Here
Szerkesztő: Amy
Név: Mysteries of the Night
Téma: minden, némi bloggal
Hivatalos nyitás: 2006.04.02.
Nyitás blogként: 2010.01.01.
Flauntra költözés: 2018.02.26.
Domaines blogolás: 2019.12.13.
Köszönet: ♥ ♥
Szolgáltató: Flaunt

Sorozatok évadok szerint:

Könyvek értékelések szerint:

Album értékelések szerint:

Az oldal semmilyen kapcsolatban sem áll a Nox Arcana tagjaival, ellentétben néhány megemlített zenekarral, a munkásságuk bemutatása pusztán tájékoztató jellegű! Minden könyvborítómat megszerkesztem, ahogyan bármilyen képet is, amit feltöltök. Amiket felteszek, mind saját gyűjtés, és mindig kiteszem a forrásomat.
A képek többségét viheted, de az írásaim és a védett képeim maradjanak!

A modulok címeit a Lacrimas Profundere munkásságából szemeztem.

• Themes by: Ninaa
Mysteries of the Night © Copyright
2006 - 2020