Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2017/12/31
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Blog

Tegnap volt az előzménye, itt a folytatása. Igazából januárban akartam ezt a posztot megírni, de úgy voltam vele, hogy legyen mára is egy poszt :D.

Annyi biztos, hogy nem lesz olyan benne, hogy lefogyok, örökbe fogadok egy koalát, megmászom a Kékestetőt. Nem, ezek közül nem mindegyik valósulhat meg. Felesleges olyanokat leírni, amit az emberek jelentős százaléka be sem tart, úgy érzem.

01. Figyelek magamra
Orvosokhoz járok, jobban figyelek a külsőmre. Az edzést nem tudom, hogy oldom meg, vagy hogyan nem, de az biztos, hogy a felesleges bőrt, ami rajtam lóg, azt el kell tüntetni. Valamint a két szégyellnivaló hibámmal is végre szembenézek, és nem hagyom, hogy befolyásolja az életem. Úgyis negyedikén lesz egy szabadnapom, azt hiszem, az a nap tökéletes lesz, hogy el is kezdhessem a hattyú-hadműveletet.

02. Beszerzek mindent, amit eddig nem tudtam
Évek óta van egy kívánságlistám, és az anyagiak nagyon is közbeszóltak. Nem mintha most nem, de nem olyan szinten, mikor egyáltalán nem volt állásom. Annyi biztos, hogy be fogok szerezni egy új telefont, egy fejhallgatót, hogy még jobb legyen az életem, és veszek a szobainasom helyett egy szekrényt.

03. Többet fordítok az írásra
Először ígérem meg magamnak, és ahelyett, hogy skiceket készítenék a következő designhoz, inkább elkapott jelenetekhez kellene vázlatolnom, mint sok-sok évvel ezelőtt. Ugyanígy született meg Areh Throen is, nehogy már ne legyen a története elmondva, ahogy azt ő átélte.

04. A lehető legpozitívabb életet élni
Ez lesz a legnehezebb dolog, mert nem mindig sikerülhet. De ahogy végignéztem magamban az elmúlt 12 hónapon, rengeteg mindenben fejlődtem, és sok mindenre készen állok. Még az is lehet, hogy komolyabban elkezdek levelezni a két bandámmal, hogy sikert adhassak nekik egy turnéval, bár ahhoz kapcsolatok is kellenek, de mindegy XD.

05. Több filmet, sorozatot és animét fogok nézni
Rengeteg bepótolni valóm van, és legalább a szabadnapjaimon áldozok 1-2 órát a filmekre, a sorozatokból is 1-2 részt megnézek, hogy legalább haladjak. Az animék még szűz terület részemről, így bárki tud ajánlót, várom a komment szekcióban.

06. Nem maradok el egyetlen sorozatommal se
Legalábbis megpróbálok úgy időzíteni, hogy előtte rend legyen, de általában a hétvégéim szabadok, és akkor nem lesz megállás.

07. Találkozni még több bloggerinával
Nem mintha nem akarnék velük újra találkozni egy huzamosabb ideig, és együtt ebédelni vagy meginni valamit (nem feltétlen töményet), de szeretném a többieket is megismerni. És nevessetek ki, de van egy elképzelés a fejemben, kinek nagyjából milyen hangja lehet, és fúr a kíváncsiság, igazam van-e :D.

08. Tényleg meglesz az évi két Depresszió koncert
Nem csak kimondottan Feriék munkássága érdekel, de nagyon ott akarnék lenni a Beast in Blacken márciusban, vagy nyáron az Orden Ogan + Powerwolf állományon. Meg természetesen, ha egy Lacrimas Profundere vagy egy Starkill jön, arra kötelezően ott a lelkem is, mégha közben a testemet rágják a farkaskutyák is.

09. Kevesebbet rinyálni a 12 óra miatt
Ennyi a hivatalos munkaidőm, el kell fogadni. Örüljek neki, magas lesz a bankszámlán az összeg, csak akkor is 12 óra 😀

10. Amiket szerintem megérdemlek 2018-ra (tippet a tumblrön láttam):
Tiszta szerelem, más kedves szíve (senki se tud egy jó becenevet a Babyboy helyett?), jólét, valódi boldogság, állandó munkahely, tiszta bőr, szép fogak, gondtalan nap.


Alább tudsz üzenetet hagyni.