Várnak az Éjszaka Misztériumában!

Mysteries of the Night

Hy darlings! ♥ \m/

Üdvözöllek kedves vándor! Egy személyes/mindenes blogon jársz, aminek Amy az adminja, így az ő agymenéseit olvashatod. 2006 óta vagyok aktív online körben, a leghosszabb ideje azonban 2010 óta írok, és ez a cím már a végleges helyem :). A blogon találsz posztokat albumokról, könyvekről, filmekről és sorozatokról, valamint koncertbeszámolókat is. Ezek mellett a blognak vannak állandó és visszatérői rovatai is. De az ajánlók/beszámolók mellett személyesebb posztok, és különböző tagek is szerepelnek, így lehetőséged is akad megismerni. Ezeken felül vannak elrejtve információk azokról a regényekről, amiken éppen dolgozom - mikor hogy. Leginkább karakterismertetőkkel láttam el eddig azt a rovatot, de van már helye a zenecsokornak, amik ihletet adnak, meg egyéb lényegtelen dolgok.
Bővebben is érdekel? Csak olvass tovább! ;) Puszi, Amy

2017. április. 19.

Így egyben a mocskos, havas esős időben köszöntelek titeket. Igazából már jó ideje írnom kellett volna, hogy amúgy mizu van velem, de valahogy lelket se éreztem arra, hogy most kinyissam a kicsi nagy számat, és vinnyogjak. Mostanában úgyis csak azt tudok, és úgy voltam vele, az nem tartozik ide.

Annyi biztos jelenleg, hogy van egy nagy löketnyi pozitív töltet bennem, bár fogalmam sincs, honnan jött, főleg, hogy odakint az idő ilyen késő novembert idéz. De valahogy úgy érzem, hogy novemberben minden jó lesz. Ezt így borítékolom. Viszont ez azzal jár, hogy leépítem az energiavámpírokat a közelemben.

Van is egy tervem egyébként. Emlékeztek még, hogy korábban írtam egy bejegyzést, amiben említettem, hogy a saját lakásom kulcsát tartom a kezemben? Most megint előkerült, csak másképpen. Jelenleg most azt, hogy szépen ki van festve, és pakolok bútorokat, amiket csoportokban vettem. Ilyen téren úgy mond, nekem a spórolás az nagyon meg fogja tenni a hatását. Igaz, amióta újraraktam az Operát, eltűnt az IKEA-bevásárlólistám, de majd újranézem, mikre van szükségem. Csak úgy :D.
Szóval, úgy érzem, talán egy 1-2 éven belül veszek egy lakást, vagy házat, de nem úgy, hogy sok évre tönkreteszem magam azzal, hogy hitelt veszek fel, amit nem tudok törleszteni (tanultam abból a hibából, amit a nagymamám követett el). A módszerről már beszéltem januárban is, néha potompénzért lehet komplett házakhoz jutni, viszont ahogy utánanéztem azóta, a rendszer nagyon bonyolult, sok követelménynek meg kell felelni, de nem lehetetlen. A főváros környékén akarnék maradni, de úgy a vonzáskörzete az, ami vonz. Hogy mondjuk HÉV-vel vagy busszal bent tudjak lenni, mert a meló miatt fontos lenne. Holnap még egy újabb interjúra is megyek, mert ez a négyórás nem felel meg, abszolút nem. Keveset is kapok, és ilyen tervekkel sohanapján kiskedden lenne csak egy kis lakásom. Majd még eldől.

Amy Hozzászólások: 0 Blog

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Of Words and Rain A Sip of Multiverse Hope is Here
Szerkesztő: Amy
Név: Mysteries of the Night
Téma: minden, némi bloggal
Hivatalos nyitás: 2006.04.02.
Nyitás blogként: 2010.01.01.
Flauntra költözés: 2018.02.26.
Domaines blogolás: 2019.12.13.
Köszönet: ♥ ♥
Szolgáltató: Flaunt

Sorozatok évadok szerint:

Könyvek értékelések szerint:

Album értékelések szerint:

Az oldal semmilyen kapcsolatban sem áll a Nox Arcana tagjaival, ellentétben néhány megemlített zenekarral, a munkásságuk bemutatása pusztán tájékoztató jellegű! Minden könyvborítómat megszerkesztem, ahogyan bármilyen képet is, amit feltöltök. Amiket felteszek, mind saját gyűjtés, és mindig kiteszem a forrásomat.
A képek többségét viheted, de az írásaim és a védett képeim maradjanak!

A modulok címeit a Lacrimas Profundere munkásságából szemeztem.

• Themes by: Ninaa
Mysteries of the Night © Copyright
2006 - 2020