Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2017/03/16
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Blog

Sokáig azt hittem, hogy elpocsékoltam egy napot az életemből. Legalábbis úgy éreztem délután fél kettőig, hogy tényleg. Aztán szerencsére piszok hamar változott az élet, és végre jól érzem magam.

Amint lefotóztam a dolgokat, mutatok egy hault, de egyelőre most élvezkedek egy kicsit. Nagyon keményen át lettem vágva ugyanis a munkahelyemen, ahogy azt megénekeltem még vasárnap. Le lettem fokozva négy órára, ami nekem meg baromira nem érte meg, főleg, hogy előtte még tanfolyamokra is kellett járnom. Végül is, 14-én kiléptem, ma meg már meg is kaptam a fizetésemet a ledolgozott napokért.

Csakhogy közben voltam interjún is, mert nem állhatok csak úgy meg. Szóval, többed magammal voltam, mert csoportos tájékoztató volt. A cég elég nagy, még náluk állnak sorban, hogy a termékeikből vásárolni lehessen. Ezzel semmi baj, mert minőségellenőrnek jelentkeztem, de lehet, hogy nem pihentem ki magam eléggé, de az utána következő teszten nem sikerült teljesítenem. Hogy miért is? Konkrétan 2. osztályos matekfeladatokat kellett megoldani, de várjatok, mindenféle segítség nélkül! Nekem, aki stand-upolt a matekérettségin a kettesért, gondolhatjátok, hogy hirtelen nem ment. Ráadásul érettségi óta nem is használtam komolyabb műveleteket, mint az összeadás és a kivonás, mivel saját könyvelést vezetek, és ahhoz mindig van számológépem… szóval igen. Ha ehhez a céghez mentek, legyetek kipihentek, és legyetek jók matekból, különben úgy jártok mint én. Nem voltam egyedül, még az volt a szerencsém. De azért csalódott voltam, hogy a fél napom kidobtam erre, pedig maga a folyamat érdekes volt. Még akkor is, ha egy maszkban kellett volna ülnöm, nehogy szennyeződés kerüljön a termékre, amitől iszonyatos hányingerem volt :/.

Aztán, hazajöttem, ebédeltem, akkor láttam, hogy megjött az elszámolásom. Volt a bankban egy kis mínuszom, mert hát eddig kp-ban kaptam a pénzem, úgyhogy azt lerendezték, és így mehettem is vásárolni. Sajnos képekkel még nem tudok szolgálni, mert ugye Dezsőke nem kooperatív, de utó-nőnapoztam :3. Vettem magamnak fehérneműt, mamuszt, ékszereket, és megvan a 14. Star Nature parfümöm, méghozzá egy tiramisus! *-* Meg számszerint a 13. üveg Essence lakkom, egy matt hatású korallos szín. Az oldalukon a 47. szín, a va-ya-voom árnyalat. Feketével és lilával ez baromi gyönyörű lesz *-*. Majd körbenézek néhány manikűrösnél, hátha találok ihletet, hogy használjam ^^.


Alább tudsz üzenetet hagyni.