Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2017/02/25
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Blog

Úgy döntöttem, vissza fognak térni a blogbejegyzések. Kicsit én is soknak tartottam, hogy majdnem mindegyik napra van egy rovatom, mint egy rendes magazinnak. Oké, kellenek ilyenek is, de nem ennyire. Idővel lehet, hogy a többi rovat is külön modult kap, de még alszok rá egyet.

Most azonban szeretnék megosztani veletek egy történetet, ami a héten történt velem. Ehhez szeretnék demonstratív jelleggel egy képet megosztani, hogy értsétek a bajomat.

A képnek azt a címet adnám, hogy A félrevágott terv. Valami olyasmit akartam, mint az 1-es. Egy vagány, dögös sérót, ami illik is az én girly metalhead stílusomhoz. Színileg másképp mondjuk, de kezdem úgy érezni, hogy lemondhatok róla.

Hó elején megvalósult a 2-es, csak egy 2-3 ujjnyi hosszal rövidebben. Az teljesen jó volt, elfogadtam, és sokkal ritkábban volt felfogva a hajam, mint a rendbentartás előttről. Szerettem is egy kicsit, és tényleg kezdtem úgy érezni, hogy simán kinézek olyan 25-nek vele. Nem is kellett nagyon sütögetni se, formázni se, reggel átfésültem, és mehettem is a dolgomra. Félfrufrusra vágattam, hogy azért valami formája mégis legyen, mert nekem személy szerint kerekíti a frufru a fejem, és így is gömbnek látom. Erről nem tudtok lebeszélni.

Tegnap érlelődött bennem hajmosás után, hogy be kellene fejezni az egész fazonra igazítást, és megszabadulni szegény töredezett hajvégeimtől. Mindig is azok voltak, csak balzsammal kordában tartottam, és sokkal később kezdett el látszódni, hogy bajok vannak. Ma délelőtt kicsit félve megkértem Anyukámat, hogy akkor fejezzük be a nagy műveletet.

És jól sejtik azok, akik arra gondoltak, hogy a 3-ast kaptam végeredménynek. Ez egyáltalán nem long bob, hanem medium bob. Ami egyáltalán nem ugyanaz. Mondjuk, akkor sem volt gyanús, hogy baj van, mikor nem éreztem a hajam a vállamnál, csak mikor kimentem a seprűért, hogy felsöpörjek. Ott ért a nagy meglepetés.
Ahogy megláttam magam a tükörben, két dolog futott át az agyamon: a) ez tiszta Robos b) nem ezt kértem. Mikor elmondtam Anyukámnak, hogy mi a gond, akkor kicsit vitatkoztunk, hogy de én ezt kértem, és soha többet nem fogja a hajam levágni. Igen, mutatta, meddig fog érni, de már hó elején leszögeztem, hogy legalább a vállamig érjen le. Még ötödikes voltam általánosban, mikor szinte katonásan rövid lett a hajam (pedig előtte jól leért a derekamig!), és ahogy kaptam hideget-meleget a suliban érte, megfogadtam, bármikor is vágassam a hajam, sosem lehet rövidebb, mint a vállvonalam. Ehhez képest, frankón úgy érzem, hogy becsaptam magam.

Semmiképpen sem anyukámat hibáztatom, mert ő csak azt csinálta, amit én kértem. Igen, levágta, igen, bob fazonra, még akkor is, ha ezek után soha többet nem lesz ilyen fazonú a hajam. Frufrum nincs, különben pár hónap múlva meg azon sírnék, hogy állandóan a szemembe lóg, és emósnak néznek. Mondjuk most majd pár hónapig az lesz a sláger, hogy leszbikus vagyok, mert rövid a hajam…

Fürdés alatt kisírtam magam, hogy ronda vagyok, mert egyáltalán nem tetszett a kapott végeredmény. Hiába mostam meg, a jóval lecsökkent hajmennyiségem miatt (extra vastag hajam van, ennél dúsabb már tényleg azoknak van, akiknek göndör vagy afros haja van) letapadt a fejemre, és ahogy megtöröltem törülközővel, ugyanis hullámosodott, és kunkorodott a vége, ami rendkívül bosszantotta a nyakam. Amint kicsit megszáradt (mert lusta vagyok hajat szárítani, tehehe), sikerült egy mini lófarokba fognom, és sapkát húztam a fejemre. Utána rögtön keresni is kezdtem egy megoldást, hogyan gyorsíthatnám meg a növekedést, mivel ez a séró normális ütemben úgy nyár végére lesz tökéletes, nekem meg addig emberek közé kell mennem, és szeretném elkerülni a nemi beállítottságomra irányuló kérdéseket. Eddig sem volt sok önbizalmam, ezek után meg tényleg kevesebb van.

Rengeteg módszert találtam, de idáig tapasztalatból tudom, hogy a ricinus tényleg működik. Korábban a fejbőrömre használtam, hogy ne legyen száraz, és akkor tényleg azt vettem észre, hogy egy pár hét után 2-3 centivel hosszabb volt a hajam, pedig akkor még nem érdekelt a fazonja. Erről mindenképpen lesz még bejegyzés, mert gondolom, sokan vannak köztetek, akik próbálkoznak hajnövesztéssel.

Szóval, igen, szorítsatok, hogy visszakaphassam a loknijaimat, mert nagyon hiányoznak. ; – ;


Alább tudsz üzenetet hagyni.