Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2017/02/08
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Blog

De úgy kb. engem ez a dolog hidegen hagy. Lehet, hogy ez egy unpopular post lesz, de én úgy vagyok vele, hogy nekem ez az ünnep abszolút a pénzről szól. Az év többi napján nem szerethetem ugyanúgy a páromat? 

Mondjuk én csak ne beszéljek, tudom :D. Viszont Dienah oldalán láttam egy bejegyzést, és mivel engem főleg a szingli oldala érint, ezért az ő kérdéseire úgy éreztem, hogy válaszolnom kell. Eddig nem is írtam igazából erről a témáról, mert eddig nem volt miről. Dolgozok rajta, de ez még a jövő zenéje.

Pasiideál? Avagy a téma ami sosem megy ki a divatból 😉
Pasiideálomról már számtalanszor beszéltem, de mivel ez most aktuális, így leírom megint. Imádom az olasz beütésű pasikat. Hosszú haj alapkövetelmény, és mivel mostanában szakáll-párti vagyok, így az is belefér. Tetkók is, piercing is. Kb. mint a fejlécemen levő delikvens, és Babyboy is egy ilyesmi istenfajzat, de nem, a két személy nem ugyanaz, csak hasonlítanak. Saddest story of my life.

Hogyan képzeled el a tökéletes Valentin-napot? Amit szeretnél átélni, vagy amit a párodnak csinálnál?
Az részemről nagyon romantikus lenne, ha hazaérnék egy hosszú nap után, és ott várna egy pezsgővel, vacsorával, lufikkal, rózsacsokorral, szirmokkal a földön. Valami romantikusabb, lassúbb metal dal szólna (mert létezik ilyen!!! >.<), és arra lassúznánk. Neki biztos valami olyasmit adnék, amit én készítettem, és tudom, hogy fontos neki. Közösen átéltük. Például egy kollázs.

Ajándékötletek, saját vagy gyűjtött.
Nézelődtem képeket, de igazából lővésem sincs. A dezodor-csomag olyan cikinek tűnik. Én még mindig ott vagyok, hogy legyen saját egy szinten. Abba tudom, hogy a szívem-lelkem bele van adva.

Kézzel készített dolgok vs. Boltban megvehető boldogság
Most megfogtál :D. Is-is. Magamról tudom, hogy a kézügyességem a Photoshopban jobb, mint élőben, ezért a felét megvenném, és akkor lenne saját készítésű. Tudom, csalás, de nem tudok szépen rajzolni :D.

Neked milyen érzés egyedül tölteni ezt a napot?
Ugyanolyan nap, mint a többi. De amióta Babyboy az életem része, azóta egy szinten szomorú. Eddig nem volt ez ilyen jelentős, de nem kell sajnálni 😀 Eddig is jól elvoltam pasi nélkül, most is elleszek, csak azért tényleg jó lenne megtapasztalni, hogy milyen nap ez. Tudom, újdonság varázsa. Még jó, hogy csak egy napig tart :D.

A szerinted legőrültebb Valentin-napi dolgok/trendek.
Esküvőket mondanám ide, mert szerintem sablonos. Oké, gyönyörű dolog, mint az eljegyzés, de tömegprogramnak tűnik. Főleg, mikor láttam ismerőseim körében az eljegyzéseket Valentin-napkor. Gyerekek, más nap is létezik a naptárban :D.

Az örökös kérdés: Mit érdemes ajándékozni egy pasinak?
Ami fontos neki. Ami rád emlékezteti. Nem azt mondom, hogy adj egy fényképet, vagy egy plüssállatot. A személyes dolgok szerintem nagyon sokat számítanak.

Mikor kapott helyet a szívetekben ez az ünnep?
Már felsős koromban fontos volt, mert az én időmben a 14 év alattiak még nem olyanok voltak, mint a maiak, és nekik még az első csók volt a jelentős, nem az első szex és társai, ugye. 

Kisiskolás Valentin-napi sztorik.
Mindig volt suliban Titkos Valentin, és ilyenkor folyamatosan kaptak a lány osztálytársaim leveleket. Én persze, nem. Egy szinten akkor zavart, de aztán megtanultam figyelmen kívül hagyni. Meg hülyeség volt általánosban ilyeneket csinálni.

Néhány kínos szerelmi vallomás, vagyis próbálkozás.
Nincs ilyenem szerencsére.

Kaptál valaha szerelmes levelet?
Egyszer igen, még mikor chat.hu-val beszélgettem egy taggal. Nem tudom, mi állt már benne, én csak magam adtam már akkor is online, ahogy a mai napig is.

Írtál valaha szerelmes levelet?
Igen, egyszer, de sosem fejeztem be.

Ezt pedig muszáj így zárszóként betennem. Én csak ezért várom a jövő hetet, de azt nagyon:


Alább tudsz üzenetet hagyni.