Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2017/02/01
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Blog

Azt hiszem, ilyet még nem csináltam. A teljesség igénye nélkül, össze-vissza, ahogy eszembe jut. Megpróbálok valami újat írni, hátha :D.

01. Évekig utáltam a spenótot, de kezdek megbarátkozni az ízével. Feltéve, ha nem önmagában kell megennem.
02. Van egy nagyon halvány, gombostűfej nagyságú kis barna folt a bal mutatóujjam alatt, amit úgy szereztem, hogy egyszer nekivertem a kezem a falnak. Először vérzett, utána meg csak lekentem körömvirággal. Nem hiszem, hogy el fog valaha múlni, lassan egy éve van rajtam.
03. Ezer éve nem voltam strandon, de most, hogy kezd olyan alakom lenni, amilyet megálmodtam, ez idén nyáron változhat.
04. Legutóbb belehallgattam egy olyan zenekar zenéjébe, ami totál kívül áll az én ízlésvilágomtól, de egyetlen szó jutott eszembe, amint az első dalba belehallgattam: New Orleans! Csak lessetek be ide 😀 Amúgy is imádom azt a fajta hangulatot, amit az a hely ad. Aki meg rájön, hol hallotta ezt a hangot, annak adok valami meglepit.
05. Most már bárhova is megyek, kötelezően van nálam szemceruza, korrektor és ajakír.
06. Amióta öcsém fitneszedzőnek tanul, még inkább látom, hogy mekkora jelentőséggel jár ez az életmódváltás, viszont baromira nem a mi családunkba való. Eddig sem voltam jó véleménnyel róla, öcsémnek hála most már végképp nem.
07. Képes vagyok mogyorókrémes kenyeret reszelt sajttal és fahéjjal enni. Majd karácsonykor csinálok egy Christmas Editiont.
08. Facebookon inkább a Diggy’s Adventure-rel játszom, mert abban legalább van valami eredményem. A Candy Crush-t heti egyszer űzöm.
09. Az a célom, hogy év végére elérek Diggyben Atlantiszba.
10. Legalább idén karácsonykor szeretnék kijutni egy vásárra, az mindegy, melyikre.

11. Egyszer el fogok költeni 5.000 forintot édességekre, és egy dobozban fogom eldugni, így ha kedvem támad nassolni, akkor csak elő kell szednem.
12. Simsben megcsináltam azt az énem, aki egy időben akartam lenni: a lila hajú lány a lila házban, a lila bútorokkal. Majd hozok képeket.
13. Cukrásznak készültem, de úgy a 11. évem előtt rájöttem, hogy nem érdekel annyira, hogy szakmabeli legyek, így érettségi után nem tanultam tovább.
14. Mai napig nem értem, hogy adhatott volt szakközepes osztályfőnököm 12. év végén angolból színötös átlagra négyest, és erre a mai napig ő sem tud válaszolni. De nem javította ki.
15. Zavar, ha nincs kikenve a körmöm valamivel, pedig legalább egy hetet szoktam pihentetni.
16. Eddig még nem jelentkezett be az a zenekar, akikért hajlandó lennék elhagyni a fővárost, csakhogy találkozzak velük.
17. Három hónapja csak zokni nélkül tudok elaludni. Igen, pont a legnagyobb hidegben.
18. Nem tudok egészben tablettát lenyelni, ezért összetörve beleteszem valamibe, hogy egyáltalán lecsússzon. Becsapom az agyam, de legalább jobban leszek. Sajnos ez a családomban nem újkeletű dolog.
19. Amint tehetem, először tuti, hogy a The Gothic Shop-ról, vagy a Restyle-ről fogok rendelni.
20. Szeretek random képeket lementegetni. Hirtelen kedvtelésről van szó, de legalább baromi jól mutatnak a blogban. Addig sem kaptok Rob-mérgezést 😀
21. Szeretném még idén megcsináltatni az első tetoválásomat. Mintára van ötletem, de majd még megcsinálom a full lustát.
22. Ha most elutazhatnék egy másik országba egy hétre, Németországot mondanám.
23. Amint eljutok egyszer a tengerpartra, sok kagylót akarok szedni, hogy dekorációt csináljak belőlük, meg esetleg egy-két ékszert.
24. Azon gondolkodok, hogy eladom a málhám, mert nem használom.
25. Szeretnék egy kakadut valamikor.
26. Mindig aggódok valami miatt, és ez kb. havi egyszer előfordul. Olyankor egy-két napig furcsán szúr a szívem, és muszáj beszélnem a csajokkal róla, hogy megnyugtassanak.
27. Alig várom, hogy úgy vásároljak, hogy senki sem szól bele, mit veszek, és miért.
28. Nyárra szeretnék ombrés hajat, de lila melírcsíkokkal. Remélem, ezzel nem teremtek új trendet.
29. Nem értem, miért jó az, ha valaki kirajzolja a szemöldökét. Ahogy azt sem, mitől olyan nagy szám az Obag.
30. Hajlamos bevérezni a szemem, ha nagyon megerőltetően koncentrálok egy pontra.

31. Szeretek az ID Xtra műsoraira elaludni.
32. Írtam már sztorivázlatot úgy, hogy pár ötletet hidden objectekből szedtem. De a felét másképp írtam, így nem plágium.
33. Képes vagyok egyedül megenni egy nap alatt 30 dkg ementálit. Az a világ legfinomabb sajtja.
34. Meg akarom nézni együtt Babyboy-jal Halloween este a Hollót.
35. Sikerült feltornáznom magam arra, hogy napi háromszor eszem. Ez már nálam rekord.
36. Amióta megvan a Lacrimas-os pólóm, egyszer sem volt rajtam. Várom, hogy jöjjenek, és akkor felavatom.
37. Reggelente súlyos magánéleti válságom van. Minden nap szakítok az ágyammal, de estére mindig kibékülünk, és visszaenged.
38. Nem bírnék már még egyszer éjszakai műszakot vállalni hosszú távon.
39. Gondolkodok, elmenjek-e a Linkin Park soproni koncentjére.
40. Egyszer venni akarok három csomag nachost, hozzá sajtszószt, és végignézni vele egy filmet. Gyömbéres vagy narancsos üdítővel.
41. Ha már narancs, függök a szénsavas narancslétől. A kólát már nem szeretem annyira, maximum keverve valami alkohollal.
42. Legjobban zoknihiányban szenvedek. A mosógép a bűnös.
43. Heti egyszer ingázok, írok naplót.
44. Szeretek esténként lopni 10-15 korty tejet.
45. Deréktől lefelé általában a konyhában edzek, mert csak ott olyan magas a pult, hogy kényelmesen tudok belekapaszkodni. Deréktől felfelé jó a nagyszobai szőnyeg. A szobám nem elég széles, hogy edzeni tudjak benne.
46. A mostani telefonomat Dezsőnek hívom, mert olyan hülye, hogy a kavicsok is okosabbak nála.
47. Nyáron akarok gyümölcsös fagyikat is enni a jól megszokottak mellé. Tejszínhabbal. Csokis rúddal meg minden extrával. Na, évente egyszer én is bűnözhetek, nem?
48. Ha jönne idén a Lacrimas, csinálnék nekik valami meglepit. Valami italos pohárkészletre gondoltam, a nevükkel belegravírozva, meg Jack Danielst.
49. Bővíteni akarom az évi egyszeri ruhavásárlást évi négy alkalomra, lehetőleg évszakfüggőre. Javarészt turikból és Gardróbcseréről, de ez majd tavasszal eldől.
50. Tudom a leendő gyerekeim nevét, de nem lehetne magyarosítás nélkül használni. Shame on me.


Alább tudsz üzenetet hagyni.