Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2016/07/27
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Blog

Jobb később, mint soha blogolni. Szeretek így este, mert ilyenkor javarészt az agyam már csak arra koncentrál, amit le kell írnom, és nem zavar meg senki.

Igazából sikerült elfelejtenünk befizetni a netet, ezért szépen megfelezték. Na igen, így jár az ember, ha arra fordítja a pénzt, hogy tető legyen a feje fölött, és ne csináljon tartozást rezsi terén. De jól vagyunk, ez a lényeg, és visszatértem :D. Nemsokára rendbe teszem a blogom, mert mostanra már háromheti elmaradásom van… és akkor még nem is beszéltem arról, hogy nagyon össze akarom kapni a TWDH-t is.
Ugye látta mindenki a trailert? EZEKIEL *-* Hát olyan klafa színészt találtak hozzá, hogy nem győzöm újranézni! Nem beszélve a finálé utolsó 12 percéről 😀. JDM annyira tökéletes Negan, hogy komolyan, palackozni kellene a hangját. Egyébként nekem van egy erős gyanúm, ki halt meg. Csak azért, mert az őt megalakító színészt nem látom mostanában sehol… 😀 Biztos, hogy férfi. Negan alapból elítéli a nők ellen irányuló erőszakot, úgyhogy ezért vagyok benne biztos, hogy a lányok túlélték. Rick meg Carl főleg… 😀

A csomagomat még mindig várom egyébként. De nemsokára itt lesz :3. Addig meg kitartást magamnak magamtól, hogy nem hallottam még belőle semmit, és nem kerestem rá a live verziójára. Szerintem nem bírnék magammal utána. Három éve ezt már eljátszottam. Most erős vagyok (többnyire). Utána már csak tényleg az kell, hogy vánszorogjanak ide hozzánk. Addig meg reklámozgatom őket szépen, hiszen megérdemlik. Még akkor is, ha nem bírtam megbarátkozni Rob rövid hajával. Annyira furán néz ki vele :DDD. Mondjuk mondja az, akinek középszőkére van festve a haja… egyszerűen nem tetszett, hogy túl sötétbarna az eredeti hajszínem, és tartós megoldást kerestem. A középbarna is sötét volt, a világos barna meg nem világosított annyira, hogy olyan legyen, amilyet akartam. Ez az árnyalat meg pont az, amit elképzeltem. Most legálisan mondhatom magamról, hogy szőke vagyok ;DDD.

Ezt meg mindenki jól nézze meg. Én legalább naponta tízszer, ha nem többször megnézem :3.


Alább tudsz üzenetet hagyni.