Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2016/07/16
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Blog

Ezeregy bajom volt a héten, amiről főleg a rinyálós blogomba írtam, de annyi baj legyen, most nem azért akarok írni, hogy milyen katasztrofális volt, hanem felhúzott egy illető, akit mondjuk nem ismerek, de többet tett az asztalra, mint én, de ez már nekem is fennakasztotta a csőröm. Nem szoktam pofázni semmibe, nem is vagyok ez a fajta, de mint a metalos közösség tagja (since 2003), azóta egyszerűen az ilyenek mellett nem tudok nem elmenni.

Akik voltak/vannak/lesznek Rockmaratonon, biztos eljutott a hír hozzájuk, hogy a Megadeth már másodjára nem lépett fel hazánkban, mert Dave Mustaine úgy döntött, hogy lefújja a bulit. Most a szitu az volt, hogy a gitárosa belerúgott valamibe a buli előtt, és lábfejcsont törést szenvedett. A gitárost ellátták, és ő még mondta is, hogy ő így is vállalja, de azonban ez a barom meg kijelentette a kezdés előtt, hogy nem lépnek fel. 

Sokan erre a napra akartak menni, mert azért a Megadeth mégis egy név a műfajban, és sokaknak ez egy kurva nagy csalódás volt. Ilyen téren abszolút nem a Rockmaraton a hibás, hiszen ők mindent megtettek, hogy kurva jó csapatokat hozzanak el nekünk, metal rajongóknak, akiknek kb. az ilyen fesztiválok jelentik az évi szórakozást (hacsak év közben nem talál mást, de ez egyénfüggő). Több videót is megnéztem, egy-két ismerős még panaszkodott is, hogy járt, és ilyenkor tényleg csak magatehetetlenül olvasom, hogy pórul jártak.

Jómagam most a Deluxe miatt nem vállalt be semmilyen bulit, még a hóvégi Depressziót is meggondolom, de úgy érzem, hogy ilyen téren kiábrándulnék a zenekarból, akikért órákat utaztam, kurva sok pénzt fizettem… szerintem sokan kiábrándulnának, ha a kedvenc zenekaruk ezt tenné velük.

Hadd osszam meg az én történetem: még 2014-ben megénekeltem, hogy Lacrimason is volt egy eset, hogy borult a sorrend, mert Oliver pont akkor volt beteg, és nem a Lacrimas zárta az estet, hanem egyből a Grailknights után jöttek. Sokan direkt miattuk akartak jönni, mert hazánkban még az ő nevük csak-csak mond valamit, és sokan tök csalódottan távoztak, mikor már látták őket ott a Dürerben, és én voltam az, aki felvilágosítottam őket, hogy mi történt. Itt kivételesen nem a zenekar volt a hibás, hanem a szervezőcsapat, és pont ezért nem reménykedek, hogy megint a közelünkbe jönnének egy pár éven belül. Legalábbis remélem, hogy idén nem jönnek még, mert még sok dolgot el kell magam körül intéznem :D.

Egy szó mint száz, én kurvára csalódott lennék, ha az én egyik kedvencem lemondta volna, biztos, hogy egy jó darabig tüske lenne a szememben, de nem a szervezőket hibáztatnám. Nagy bátorság kell ahhoz, hogy közvetlen kezdés előtt lemondj egy bulit.


Alább tudsz üzenetet hagyni.