Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2016/04/17
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Blog

Ami egyetlen egy dolognak jelent nagyon-nagyon rosszat: a The Walking Dead Hungarynak.

Akárhányszor felmegyek, hogy na, most nekiülök, és csinálok végre valamit, mert rengeteg modultervem van hozzá, és közel sem vagyok a végén, egyszerűen betöltés után nincs meg az a lendület, hogy be is lépjek. Hétfőnként még van kedvem hozzá, mikor az új rész van, de sok helyen olvastam, hogy a FTWD sose fog az apasorozat nyomába érni, nem egy nagy szám, és nem nézik annyian. Hiába rendelték be a harmadik évadját (aminek én örülök), egyszerűen úgy érzem, hogy sokan hasonlítják az alapsorozathoz, pedig csak el kell képzelni, hogy ez ugyanakkor van, mikor Rick felébredt a kómájából Atlantában. Igen, ugyanúgy lesznek nehezebb évadok, mert itt még én sem vagyok okos, mert ez nem a képregényt veszi alapul, hanem Kirkman okos fejének térképét, nem sejtem előre, mi lesz. Itt még nincs is akkora spoilerőrület, mint a TWD-nél, pedig követem annak is a spoileres lapját.

Bevallom, az évadzárónál majdnem 2000 személy kereste fel a lapot, ami egy hatalmas elismerés volt a lapnak, és volt pofám nem megköszönni. Ahogy azt sem tettem közzé, hogy én nyertem a designt Brielle versenyén, amit még mindig nem hiszek el. Biztonság kedvéért megint megnéztem, hátha rosszul olvastam, de nem, az én nevem van ott, és a the-walkingdead.gp. Még rögtön aznap egyeztettük a részleteket egyébként, és bármikor megkaphatom az új külsőt. Mindenképpen a szokott letisztult vonalban gondolkodjatok, mert a túl csiricsáré lapok még mindig nem az én kezem munkája :D.

Azért is írom ezt a bejegyzést, mert tanácstalan vagyok. Szó sincs arról, hogy abba akarom hagyni az oldalt, mert imádom az egész Walking Dead-érzést, amit ad a sorozat, a játékok stb., de nem visz rá a lélek, hogy heti egynél többször csináljam. Szoktam nézegetni más oldalakat ihletért, ötletért a témában, tényleg csodálatosak, de se brazilul, se spanyolul nem tudok :D, másrészt meg más munkáját én ellopni nem fogom. Még a google-ban is az első oldalon van a lap, ha rákerestek a sorozatra…

Szóval igen, a segítségeteket kérem, hogyan vehetném rá magam, hogy ne nyűgként tekintsek erre a már most legendás lapra, hanem egy olyan dologra, amit jó szerkeszteni. A rendszeresség a kulcs, ahogy Mido mondta nemrégibben, és vissza akarok térni ahhoz, mikor tényleg rendszeres bejegyzések voltak, napra pontosan, nem előre időzítve, meg ilyenek.


Alább tudsz üzenetet hagyni.