Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2015/12/04
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Blog

Nos hát, oda is eljutottam, hogy mivel ez egy blog is, nem ártana egy kissé személyesebb rész, ahol rinyálhatok, ugrándozhatok örömömben, vagy éppen megoszthatom, mi bánt. Ezért a blog rész marad, csak nem ilyen ma is fogat mostam mélységekre gondoljatok.

Amióta újra van TLC-m, mondanom se kell, hogy ritkán van a tévém kikapcsolva. Több műsort láttam, ami új, többet, amit nem szeretek, de még mindig meg tudnak lepni. A mostani újdonság, ami részemről nagy kedvenc, az ez: A nagy testalakítás – harc a kilókkal. Eszméletlen nagy motiváló hatása van, és már várom, hogy az ujjam begyógyuljon. Mivel nekem szerencsére nem sokat kell leadnom, így egész szép álomnak tűnik az, hogy az adásban 20-30-40 kilókat adnak le, mindössze három hónap alatt!

Nekem mostanában nem sok időm akadt ugyan edzésre, és nem is figyeltem az étkezésre túlságosan, így aztán ma reggel kicsit félve léptem még a mérlegre, mert biztosra vettem, hogy híztam. A legjobb meglepetés ért azzal, hogy nem, nem híztam, nem fogytam, hanem tartom a súlyom! Számomra már ez is rekord, és nemrég több nagyobb méretű ruhámtól szabadultam meg. Mondjuk alváshoz tökéletes, most úgyis kicsivel hidegebb van a szobámban :/. Nemsokára úgyis jöhetnek az újak, és már elterveztem, hogyan fogom kialakítani mind a két stílusomnak megfelelő gardróbot.

Persze, vannak még olyan dolgok, amiket csak azért nézek, mert részben kíváncsi vagyok, részben pedig még több energiát gyűjtök. Nem azt mondom, hogy elítélem a kövéreket, mert látom, hogy más is tud enni azért, hogy lefogyjon. Én egyelőre az Így kerek az életem c. műsor főszereplőasszonykáját nem bírom hova tenni. Értem én, hogy jól érzi magát a bőrében, de ha cukorbetegségre hajlamos, és elvileg táncstúdiót vezet, akkor már szerintem régen nem kellene úgy kinéznie. Vagy csak én látok egy régebbi évadot? Nem néztem nagyon utána. Annak viszont igen, hogy én mit tehetek annak érdekében, hogy ne legyek akkora, mint ő. Számomra taszító hatása van annak a műsornak, szinte rosszabb, mint a Feleségtársak. Pedig nekem kellene pont nézni, miközben egy poligám életmódra alapozó sztorit írok. Talán a túlzott feminizmusom miatt zavar… én nem tudnék egy pasinak a sokadik nője lenni. De az, hogy több pasinak legyek az egyetlenje, az részemről rendben van xD.


Alább tudsz üzenetet hagyni.