Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2015/08/04
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Amy Loves Metal

Úgy kezdődött ez a kapcsolat köztem és a Lordi között, hogy nagyon aktív finnmániás korszakomat éltem (ez mai napig megvan xD), és hallottam, hogy egy finn metalcsapat nyerte meg a 2006-os Eurovíziós Dalfesztivált. A nevüket akkor még nem ismertem, mivel akkor még nem ugrott az eszünkbe Finnországról a Lordi. De aztán mikor meghallottam a győztes dalt, egyszerűen büszkeséggel töltött el, hogy egy metalcsapat egyszerűen megnyerhet egy ekkora volumenű versenyt. 

Maradjunk továbbra is a Lordinál. A tagcseréket nem követem, Mr. Lordi hangjára figyelek többnyire, mert az többnyire nem változik. Hozzájuk kell csatolnom a Dark Floors c. filmet, amit mindenkinek ajánlok. Elsőre nem fogod megérteni a történetet, és már csak a Lordi miatt is érdemes ezt megnézni. Szinkronosan sosem jött ki, de felirattal vagy nélküle is élvezhető, nem nehéz a szövege. Bővebben erről majd később.

Kedvenc albumot nem tudok kiemelni, mert egy-egy dalt szeretek mindegyikről, kedvenc pedig nem véletlenül a Hard Rock Hallelujah. Az részben nekünk, fémvérűeknek is egy diadal volt, mert végre a szeretett műfajunkat olyanokat is hallhatták, akik már temették a műfajt, és végre nem csak a tucatzenék csöpögtek a rádiókból. Bár Finnországban teljesen normális dolog metalt hallani a rádióban…


Alább tudsz üzenetet hagyni.