Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2015/07/24
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: My Fit Diary

Holy Merlin, ezer éve nem számoltam be az eredményeimről. Új tervet eszeltem ki az edzéshez: este folytatom eme nagyszerű tevékenységet.

Most biztos furcsán néztek rám, de igen, képtelen voltam az esti órákra időzíteni a testmozgást. Ettől a kánikulától rettenetesen rosszul vagyok, és sajnos elképzelhető, hogy pár évtizeden belül szenvedni fogok a magas vérnyomástól, így nekem nem mindegy. Ebben a hőségben még 3-4 liternyi víz mellett se mertem bevállalni nappal.

Este azonban eszméletlen jó!

Direkt nem kapcsoltam be a ventilátort, és éreztem, hogy így is megtette a hatását. Rendesen jön a víz belőlem, ahogy azt elterveztem. Már várom azt az időt, mikor lehet végre kardigánt és mackónadrágot hordani, mert akkor tervezek futni is öcsémmel – azt is estefelé.

Valahogy, ahogy közeledik az ősz, egyre több energiát érzek magamban, és ezt jónak érzem. Bárcsak minden más egyebet meg tudnék oldani, nem csak azt, hogy szép vékony legyek…

Jó lenne egyszer elérni, mint egy múltkori sikeremet, hogy hétből öt napot végigedzettem. Az nekem olyan diadalmas hét volt, hogy azóta is edzem magam rá. Igenis menni fog még egyszer, sőt, tovább is!


Alább tudsz üzenetet hagyni.