Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2015/05/13
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: My Fit Diary

Volt pár mozdulat, amit rosszul csináltam, és kijavítottam nemrég. Nos, jelentem, érzem a változást, mert még gépelés közben is húzódnak a karizmaim.

Először is, bármennyire is rühellem a joggingomat, muszáj voltam ismét belebújni. Már a gondolatától is melegem lett, hogy majd abban fogom a mozdulataimat végezni. Felvettem, és ismét rá kellett jönnöm, miért se szeretek joggingban lenni: a belső bélés azonnal rám tapadt, mint egy instant szauna, és még a bemelegítés és nyújtás előtt éreztem, hogy melegem van. Utána még inkább. De tudom, hogy majd megéri… csak egyszerűen utálom. Szörnyű benne guggolni, ha felhúzom teljesen a cipzárt, megfulladok, ha kint a nyakam, a gallér csúszik fel állandóan a füleim, kiverve a fülhallgatót… mekkora problémáim vannak, nem?

Másrészt oké, hogy így rengeteg vizet vesztettem, amit közben kortyokban pótoltam. Beöltözve sokkal hatékonyabban éreztem, hogy a zsírpárnáim sírnak, de én csak szenvedtettem őket, mert el kell tűnniük 😀 Ez a büntetésük, amiért két napi edzést kihagytam, mert egyik este rosszul aludtam, és hihetetlenül fáradt voltam, másik nap pedig melegfront volt, én meg frontos lévén egész nap küszködtem a fejfájással…


Alább tudsz üzenetet hagyni.