Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2015/03/10
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Amy Loves Metal

Emlékszem, éppen a Last.fm Discovert használtam, ugyanis a gothic metal fül alatt igazi kincsekre lehet bukkani. A LotL az egyik olyan, amit ennek a portálnak köszönhetek. Akkoriban még csak a Fears volt kint, és sokáig bántott, hogy a Last Words elejét valami galád elrontotta. Ez a nap 2010. szeptemberében volt, és később, rá három hónapra megtudtam, hogy a legeslegkedvencebb német bandám (Lacrimas) meghívta őket előzenekarnak.

A Fears egy jó album. Olyan, mintha a The 69 Eyesnak és a Deathstarsnak lenne egy közös gyereke, és ez kétséget kizáróan a Lord of the Lost. Csak hallgassátok végig az alábbi dalt, és rájöttök, hogy igazán fülbemászó német gothic metal, mert ebben a németek egész ügyesek.

Azóta eltelt négy év, a csapat idén adta ki a 4. albumát, amit megelőzött egy koncertes anyag, meg egy EP. Most is éppen zajlik a szerencsés németeknek egy turné, és reménykedni tudok, hogy valamikor egyszer meghívják ide hozzánk is őket. Négy lemezből egy egész cuki koncertet össze lehetne hozni.


Alább tudsz üzenetet hagyni.