Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2024/03/15
Írta: Amy | Hozzászólások: 7 | Kategóriák: Könyveim My Children

Hy darlings! \m/ ♥

Nem, ilyen hamar nem vagyok kész Getával, akiről elmondhatom, hogy baromi beszédes, és nem olyan mogorva, mint amilyen Areh volt (csókollak innen is fiam!) De most, hogy az Aranyhajú történetét írom, és az egész regénybe belekerült immáron három olyan jelenet, ami a kéziratban sincs benne… azt hiszem, jó úton haladok, hogy az ő könyve hosszabb legyen, mint a sumer földi istenné volt.
Ezt onnan is tudom, hogy kénytelen voltam megváltoztatni a borítóját. Az előzővel sem volt semmi bajom – höhö, nyilván – de az a Geta a borítón a kamasz Geta… aki még csak álmában sem gondolta volna, hogy mit kap a 29. születésnapjára.

Az alábbi Geta viszont… höhö… rajta is érzed, hogy több, mint egy különc megjelenésű ember…

Fülszöveg, ha a borító felkeltette az érdeklődésedet:

Ophelia Kelley édesapjával Egyiptom szerelmesei, és több kutatást sikerrel zártak. Az új ügyük azonban merőben más: egy felfedezetlen sírnál olyan ereklyére bukkantak, ami képes lenne megváltoztatni az emberiség történelmén. Az ereklye azonban egy Bölcsé, a világ második legidősebb vámpírjáé: Geta Throené.

Geta Throen nemrég egy hatalmas felfedezést tett, amivel nemcsak a saját történelmét tudná újra élni. A város maradványai nagyobbak, mint amiket eddig felfedezett, és királyként kötelessége, hogy a népét biztonságban tudja az állandó fenyegetésektől, amit már nem csak a Vámpírölők jelentenek.


Hagyj kommentet!
március 17 2024

Hű, nagyon klassz borító, szimpi a szőke frizkó. 😊 jó kis sztori lesz ez 😊 Egyiptom nekem is az egyik gyengém ❤️

március 18 2024

Nagyon tetszik – borító nagyon ütős lett és a fülszöveg alapján jó lesz a sztori is 🙂

március 20 2024

A borító igazán szexi és királyi. Eltaláltad a stílust ^^. A fülszöveg is tetszik, kíváncsi vagyok mit hozol ki belőle :3

március 23 2024

Nagyon vad ez a borító! 😍 A fülszöveg is nagyon tetszik! 👌🏻 Hajrá-hajrá! ❤️

március 23 2024

Abszolút figyelemfelkeltő a borító és a fülszüveg is egyaránt.

március 30 2024

Ahogy Areh története, Getáé is elég jól hangzik és örülök, hogy most ennyire nagy írási lázban égsz és csak jönnek ezek a sztorik 😃 Ez a borító valóban jobb lett, mint a másik, nekem is nagyon tetszik ^^

április 09 2024

Nagyon jó lett a boritó! 😍 Én Areh könyvét nagyon imádtam 🥰 Ezt is szeretni fogom szerintem ☺️ Várom a folytatást!

Alább tudsz üzenetet hagyni.