Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2024/02/25
Írta: Amy | Hozzászólások: 6 | Kategóriák: Könyveim My Children

Hy darlings! \m/ ♥

Örömmel jelenthetem be, hogy a tegnapi este (2024. február 24.) folyamán megszületett a közös gyerekünk Areh Throennel, 486 oldallal. Anya is (^^”) baba is (de még hogy!) jól vannak, mindenki ép és egészséges. Úgyhogy a mindenféle eltűnésekért az úriembert vádoljátok, ne engem, én csak teljesítettem a főnökúr kívánságait.
De rossz hír, a következő úriember már várja, hogy elkezdjük a közös munkát, pihenést nem akarnak hagyni ^^”. Még vasárnap sem.

Fülszöveg, ha a borító felkeltette az érdeklődésedet:

Areh Throen, Minden Vámpír Atyja évtizedek óta azon dolgozik, hogy fajának több száz tagját kimenekítse a Fogdából – egy olyan helyről, ahonnan még vámpír nem szökött meg, és csak annyit tudnak róla, hogy Európában van. A faj teremtőjének ezen kívül még számtalan problémája is akad.
Egy oroszországi rajtaütést követően kiderült, hogy az ellenség, a mindenre is elszánt Vámpírölők másfajta módszerhez folyamodtak ahhoz, hogy vámpírokat ejtsenek foglyul. A miértek nem világosak senki számára, főleg nem az Első Család számára.
Carolina Byström szülei hirtelen halála után nehezen nyílik meg újra bárkinek is, és emiatt a fiatal vámpírlány élete nem olyan egyszerű. Egy költözés megoldaná a problémáját, de a megoldás gyökeresen megváltoztatja az életét, és el kell azon is gondolkodnia, a jóképű jóakarója képes-e lebontani a falakat körülötte, vagy ő is kudarcot vall?


Hagyj kommentet!
február 25 2024

ÉLJEN! Gratulálok drága! ☺️ En szeretnék majd lenni az első ki elolvassa! 😍❤️ -Mondom ezt úgy, hogy a nyakamba van 2 befejezetlen könyvem 😂-

február 25 2024

Annyire örülök, hogy végre sikerült! Nagyon büszke vagyok rád 🙂

február 26 2024

Gratulálok, ügyes vagy. ❤️ várom én is majd az elolvasást 😘

február 27 2024

Nagyon örülök, hogy meg vagy a fő szállal. Alig várom, hogy olvashassam ^^. Gratulálok és csak így tovább:3

február 27 2024

Nagyon ügyes vagy, Gratulálok neked. Nagyon várom, hogy olvashassam. 🙂

február 28 2024

Aztaa, az igen! Alig várom, hogy elolvassam! 😊

Alább tudsz üzenetet hagyni.