Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2024/01/08
Írta: Amy | Hozzászólások: 7 | Kategóriák: Haul

Hy darlings! \m/ ♥

Mire ezeket a sorokat olvassátok, már 2024 van, de nem akartam ezt a posztot még olyan hamar kiengedni. Nagyon sok minden van benne, nagyon sok mindenről írtam, így ha maradt még bejgli vagy valami nassolnivalód, azt ajánlom hozd magaddal.

Történetileg az egész 2023 szeptemberében kezdődik, mikor elkezdődött az egész mizéria. Festés, bútorcsere, régiek elszállíttatása, miegymás. A miértjét nem firtatnám, a lényeg az, hogy szükségem volt rá. De hogy ne csak a kötelezőket említsem, felsorolnám, honnan is rendeltem az új kincseimet:

Down for Whatever, Szukits, Könyvmolyképző, SzupiCuccok, IKEA, H&M, Sinsay, Pepco.

Van, amit barátnőmtől kaptam, van, amit jártamban-keltemben, így ezért igyekeztem most csak azokra gondolkodni, amiket egy életújítás címszóval szereztem be.

» A tornazsák egyike annak, amiket a DfW webshopjából rendeltem, és a limitált szériás Tarot-kollekcióból származik. Ez konkrétan a Remete.
» Mindenáron szerettem volna a kollekcióból többet megszerezni a haspólón kívül (az én testem egy elátkozott templom, nem láthatja senki). Ezért a következő választásom Az akasztott ember pólóra esett, abból is egy női fazonra. Nem tehetek róla, ritkán viselem el, ha lóg rajtam valami.
» Nincs zenekaros pulcsim! Vagyis, volt egy, csak én barom elajándékoztam. Mivel benne vagyok az iparban, tudom, hogy a pulcsik drágábbak, mint a pólók, de úgy voltam vele, egyszer élünk, szükségem volt rá, hogy legyen egy nálam. Ez is a tarot kollekcióból származik, A Végítélet névre hallgat.

Ha majd jön a nyár, és végre felöltözhetek úgy, ahogy sikeresen elterveztem, akkor ez az egyik alapdarabom lesz. Metalcsajos harisnyával. Bakanccsal. Tervek szerint nagyon jól néznék ki, más kérdés, hogy mennyire fogom magam úgy is érezni.

Nézzük, mi érkezett még a H&M-ből. Akkor is, ha nagyon ritkán találok bármi olyan darabot, ami nekem onnan tetszene.

A monokróm színek befigyelnek, bár a kiegészítőket szeretném néha feldobni. Tudjátok, szeretek néha mindenhova egy kis lilaságot belecsempészni. Az utolsón a fülbevalók közül csak a nagyobb kiszerelés jött vele, de nem fotóztam le külön. Így jártam.


Jártam Pepcoban is, így ezeket onnan szereztem. Árakra már nem emlékszem.



Sinsay-be személyesen nem tudtam eljutni, így maradt az online rendelés szépsége. És ezek a drágaságok. És tudom, hogy a pokrócon nem látszik, hogy pokróc, de az. Az az utolsó.
Van egy füzet is egyébként, ami Harry Potteres, de nem fotóztam le. El van rakva a naplókhoz.

Voltam Down for Whatever + Depresszió koncerten is (mert miért is ne? akkor is, ha ezt a kombót öngyilkosság megcsinálni, mert Depinél kihívás visszakerülni a sor elejére). Koncertes pajtim meglepett néhány pólóval, amik rá már nem jók, de nekem meg tökéletesen meg szoktak felelni.


A kulacs és a bögre azóta sem volt használva, Tony Stark rendületlenül őrzi mindkettőt. A naptárat viszont elseje óta használom.
A pólón levő felirat pedig annyiszor illet már rám, hogy legalább így kijelenthetem magamról, hogy sokszor befejeztem valamit, ami kellemetlenséggel járt.


Ebből egyedül a Trivium az, akiket ritkán hallgatok, de a tőrök miatt mégiscsak érdekelt a dolog. Úgyhogy elkezdem majd őket hallgatni, mert tisztában vagyok a csávó hangjával, egy-két dalt már hallottam, így lehet, hogy csak több figyelem kell nekik.

Vannak még ugyan cuccaim, de a poszt már így is hosszú, így a folytatást nemsokára olvashatjátok! 🙂 Ezek közül melyik tetszik nektek a legjobban?


Hagyj kommentet!
január 17 2024

Wooow! Micsoda szerezmények! ☺️ Nekem mindegyik tetszett, főleg a macskás póló 🥰

január 19 2024

Uhh, a kabát ❤️😍 szuper szerzemények ☺️

január 20 2024

Nagyon jó kis cuccok. Én imádom a H&M-et, azok főleg tetszenek, illetve a HP-s pólók is :* 🙂

január 21 2024

Nagyon jó kincseket vadásztál. Super az ízlésed. Olyan vagányak. Nem is tudnék kedvencet választani. Az ékszerek, a pólók is szuperek. Az akabát is gyönyörű szép.

január 28 2024

OMG, hogy milyen csúcs cuccokat szereztél be :3 Azok az ékszerek az életeim * . * A felsők közül is van, ami tetszik :3 A szív alakú szőnyegecske meg a HP-s cuccok, de az a cicás felső is * . * Na jó, kellenek nekem is ilyesmik :3

január 29 2024

Azta, mennyi mindent beszereztél. 🙂 jó kezekben vannak, az egyszer biztos 🙂

február 06 2024

Uh, jó kis vagány cuccokat vettél*.* Kedvencem a kabi, valami hasonlót keresek most én is. A cicás póló is nagyon cuki❤️

Alább tudsz üzenetet hagyni.