Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal Chat
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2023/06/12
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Haul Új polclakó

Hy darlings! \m/ ♥

Tripláztam igen, de ebből kettő kutatási céllal került hozzám, a harmadik viszont már elég régóta várta, hogy egy példány ideköltözzön a magánkönyvtáramba.

» A Regényes történelem sorozatot a General Press kiadó adja ki, számtalan írót és írónőt foglal bele, és az a közös bennük, hogy visszautazhatunk a múltba. Az Avalonnak köze van Arthur király mondaköréhez, nekem meg valamiért az az érzésem támadt, ha szeretném jobban megérteni Malachi-t, abba a korba kell visszamennem, amikor született, a lovagi kor eleje pedig nagyjából erre a korra tehető (fenntartom a jogot, hogy tévedhetek!). Az eladónő kedvesen mondta, hogy úgy olvassam el ezt, és a következőt, hogy függő lehetek, mert egy nem lesz elég. Azt inkább meghagytam, hogy a saját gyerekeim jobban izgatnak ilyen téren, de idővel…

» A ​kijevi hercegnő nem egy sorozat tagja, hanem még egy tag: a Hódítók asszonyai egy kicsit a vikingek korába is belevisz a 11. század miatt, így úgymond Dimitri korszakát is megismerhetem, mégha a fickó abban a korban nem is létezett. Az is lehet, hogy a végén tényleg annyira megszeretem, hogy begyűjtöm a sorozatot, én úgy vagyok vele, hogy amíg csak kutatási céllal van nálam, addig erre nem veszek mérget. De kell néhány korhű ábrázolás, hogy ihletet kaphassak… a trilógián viszont elgondolkodtam.

» Őt a borítója alapján választottam, de a leírása alapján tényleg izgalmasnak ígérkezik, hiszen egy különleges hegedűnek, és egy magányos özvegy feloldódása igazán érdekes történet lehet. Végül is, nem lehet mindig paranormális könyveket olvasni :D.


Alább tudsz üzenetet hagyni.