Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2023/05/21
Írta: Amy | Hozzászólások: 1 | Kategóriák: Sunday best of

» Laza hatnapozás, már vártalak (nem). Csak kár, hogy délután van… » Annyit elmondhatok magamról legalább, hogy egyben tartom magam, még akkor is, ha közben rengeteg szar vesz körbe. » Láttam a negyedik Éjszaka hercege könyvet igen. Apósom is már sürgönyzött, hogy tudni akarja a véleményem. De majd idővel. Areh elsőbbséget élvez. » Xavier azért nagyot alakított nemrég. Tök büszke is vagyok rá. » Lehet lesz egy poszt arról, hogy mi a véleményem az emberi kapacitásokról, de nem tudom, mit gondoltok ti. Megérné-e? » Igazi nosztalgikus élményem van mindig, ha a gyerekkorom első helyszínére látogatok. Mintha megállt volna az idő. » Nem rossz amúgy a Vinted, én is fent vagyok már, van pár eladó holmim. » Keresek még egy valamire megoldást, de úgy látszik, még nincs itt az ideje, hogy foglalkozzak vele.


Hagyj kommentet!
május 21 2023

Örülök, hogy azért kezdenek jól alakulni a dolgaid, még ha nem is valami fényesen, de az a lényeg hogy helytállsz a legszarabb helyzetben is. 🙂 És erre legyél is büszke! ^^

Emberi kapacitás: Attól függ szerintem, hogy miről írnál pontosan(bár már tudom), de elég megosztó téma lehet, ugyanakkor egyben érdekes is. De engem érdekelne és el is olvasnám. Szóval, vágj bele! Max ha nem vagy benne biztos, nekem elmondhatod.

Csak így tovább csajszi! 🙂 a Vintedet még nem ismerem, de már gondolkozok rajta én is, hogy regisztrálok. 🙂

Alább tudsz üzenetet hagyni.