Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal Chat
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2023/04/14
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Haul Új polclakó

Hy darlings! \m/ ♥

Néha szerencsésnek érzem magam, mert találok is könyvet, nem csak veszek. Most is így jártam. A lépcsőházba néha leraknak könyveket, amiket más is elvihet, nem akarta az előző tulaj kidobni. Ez így humánus megoldás, nem érezhet lelkiismeret-furdalást, és más is jól járhat.

» Tillie Cole itthon még annyira nem ismert szerző, a Scarred Souls sorozata is csak idén jelent meg az első résszel itthon (március végén, egészen pontosan), és én szívem szerint a Hades Hangmen sorozatát várom nagyon, borító alapján jó regénynek ígérkezik, és amúgy a molyos értékelések is adnak valami biztatót, mert itthon is lenne rá igény. Az Ezer csók viszont nagyon régóta kívánságlistás darab volt, így nem tudom, kinek nem volt éppen rá szüksége, de köszönöm!

» Colleen Houck neve szintén nem ismeretlen itthon, a Tigris sorozat pedig elviekben az egész jó sorozatok közé tartozik. Valakinek úgy látszik, nem tetszett a befejező rész, ezért lerakta… én meg addig nem tudom meg, hogy jutott a főhős odáig, ahová, amíg az előző négyet nem szerzem meg. Úgyhogy megint bővült a lista, amit meg kell vennem… why the hell not?


Alább tudsz üzenetet hagyni.