Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2023/03/14
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Haul Új polclakó

Hy darlings! \m/ ♥

Megint felkerestem azt a helyet, ahol többet tudok olcsón venni, és nem tudtam üres kézzel eljönni. Ilyen az én formám, nehogy bármivel is jól járjak, ugye?

» Egy hazai szerző könyvével szeretnék kezdeni, bár belenyúltam, egy trilógia második része jutott nekem, így nem merek belekezdeni addig, amíg az első rész (A lány, akit élve ástak el) nem kerül fizikailag is a kezembe. Sok jót hallottam már az íróról, nem véletlen, hogy szeretném bővíteni a repertoárt. De legalább egy már itthon van – és nőtt a sorozathiányos szériák száma, de idővel pótlom.

» Az írónőnek nem ez az egyetlen könyve, ami megvan (a Halhatatlanok alkonyat után sorozatát nagyon is szeretem, és már csak 2 hiányzik, de az kb. aranyár…), és akkor még az Arkánum krónikákról nem is beszéltünk. Ez a trilógia nem követeli meg, hogy sorrendben olvassam, és zárókötet, úgyhogy előbb vagy utóbb találkozni fogtok vele egy ajánló/olvasónapló keretein belül.

» A molyos értékelések alapján ez a könyv megosztja az olvasókat. Leírás alapján nem számítok valami nagy dologra, egyedül a poliamoriás része érdekel, mert szeretném látni, hogy nálam jobban működik-e az elképzelés, mint másoknál. Nehéz elképzelés, nehéz megvalósítás, ezt elhiszem, és mások hibáiból tanulva hátha én nem rontom el. Nem tudom, a szerzőpáros elrontotta-e, én szeretném úgy hinni, hogy én nem.


Alább tudsz üzenetet hagyni.