Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2022/11/08
Írta: Amy | Hozzászólások: 2 | Kategóriák: Sims 4 The Sims Universe Vampire Universe

Hy darlings! \m/ ♥

Megpróbálok nem elfogultan beszélni róla, és nem azt, amit a filmekben láttam, vagy amit Stoker írt róla. Vagy akár az, amit tudtam róla különböző történelmi forrásokból. Inkább amiatt tartom nagyra, amilyen történetet kapott tőlem, azokból az időkből, mikor bekövetkezett halála legendát emelt köré.
Ma Vlad Ţepeş 591 éves a regényeimben, de ugyanennyi lenne a történelmi is, de nem szabad elfeledkezni arról a – számomra legalábbis vicces – tényről, hogy ezen a napon született Bram Stoker is, aki ma ünnepelné 175. születésnapját. Úgyhogy ma vígan lemegy a Transylvania c. Nox Arcana album, és természetesen a Drakula pólómban fogok virítani egész nap.

FIGYELEM!!!

A soron következő képek nem való gyenge idegzetűeknek, viszont mivel vámpír, nem csillog, és sokunknak van valami fogalma róla, Vlad mennyire is kegyetlen volt uralkodása idején. Én eljátszottam a gondolattal, hogy mit tett volna akkor, ha valóban igazak lettek volna a törökök pletykái, és tényleg vámpír lett volna.

Munkahelyen, iskolában óvatosan (not safe for work content!)

Nem kell aggódni, a következő áldozata az a fotós volt, vagyis én… úgyhogy ha fáj a nyakam, nem lepődök meg.


Hagyj kommentet!
november 13 2022

Boldog Szülinapot neki!

A képeket nem néztem meg direkt😃🙈🙈🙈

november 13 2022

Ha már románul azt jelenti hogy az ördög/a sárkány fia, akkor inkább ehhez folyamodtunk, de nyugi, a napjai többségét a csodálatos rendes formájában tölti, és többnyire pecázik XD.

Alább tudsz üzenetet hagyni.