Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal Chat
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2022/11/02
Írta: Amy | Hozzászólások: 1 | Kategóriák: Sims 4 The Sims Universe Vampire Universe

Hy darlings! \m/ ♥

Második születésnapi trióhoz érkeztünk a mai nappal, bár van köztük néhány év, de most végre elkezdődtek a lányok sora, mert eddig kevés lány szerepelt a listán, de a legtöbb fiamnak van párja, így elkerülhetetlen, hogy ne legyenek lányok is. De kezdem a legidősebbel.

Nézzétek meg azt a gyönyörű arcot. Azt a mindenséget. Azt a csípnivaló pofikáját neki, azt a mindenit! Kaeden még jobban is sikerült, mint az eredetije. Egyszerűen annyira oda meg vissza vagyok érte, de lehet csak azért, mert olyan menő háttértörténetet találtam ki neki, hogy az agyam eldobom tőle. Vagyis, ő eldobta az agyam, és azóta se engedte, hogy elmenjek érte. Még sunyi vigyorral az arcán kacsintott is, ahogy megjelent. Kb. pont így, mint a képen. Boldog 260. születésnapot Kaeden!

Danicát egy jutalomnyaraláson értem utol, mert eddig a jeles napig kb. elfeledkeztem róla… (konkrétan, megcsinálni, úgyhogy S.O.S. vészhelyzetben rohantam a CAS-be). Danica azon lányaim egyike, akik nem egyszerű gyermekkorral érkezett a világba, és a kezdő története sem szép, de persze, mindenkinek megvan a happy endje. Remélem, drága lányom, jól érezitek magatokat a pároddal, úgyhogy isten éltessen Danica! (nem 158 éves, hanem csak 23, ugye?)

Estelle jelenleg még egy nagy kérdőjel a fejemben, mert még a faceclaimjét sem tudom, de ha így nézzük őt, akkor biztos, hogy van valami, amit még nem tudunk. Túl egyenesen ül. Vagyis biztos, hogy van még valami, amit nem tudok, de Calebhez hasonlóan, ő sem mer erről megnyitni. Pedig azt hinné az ember lánya, hogy legalább az anyjában hisz… na mindegy, Estelle drágám, boldog 32. születésnapot! És hidd el, a párod mellett nincs mitől félned.


Hagyj kommentet!
november 04 2022

Boldog Szülinapot nekik!🥰

Alább tudsz üzenetet hagyni.