Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2022/10/31
Írta: Amy | Hozzászólások: 1 | Kategóriák: Sims 4 The Sims Universe

Hy darlings! \m/ ♥

Elég sokáig tartott, mire ez a kép elkészült, de büszke vagyok rá. Reggel műszak előtt összeraktam a környezetet, aztán következtek a pózok.

Azt rögtön tudtam, hogy a Simses énem boszorkány lesz, de persze, kellett hozzá CC, hogy azért mégiscsak meglegyen az a misztikum, ami jellemzi a boszorkányokat. Meg ez a póz is teljesen tökéletes volt.

Grigore eredetileg az a generáció, akinek a Star Wars olyan szinten jelen volt az életében, mint az én generációmnak a Harry Potter. Úgyhogy az eredeti ötletemet felrúgva nem kalóz lett, hanem jedi. És tudom, hogy a fénykard nem világít, de tekintsünk erre most úgy, hogy zavar keletkezett az erőben, és kialudt.

Santiagoból semmi sem látszik, de ő Aladdin lett volna, némi keleties beütéssel. Mint egy szultán, aki éppen észrevette, hogy jön az elefántja.

Xavierről nem beszélünk. Hozta a formáját a cicafiú. Köszönöm Eszti az ötletet! Amúgy annyi ötletem volt, hogy valami vicces legyen, így engem ismerve maximum hotdog lett volna.

És hogy mit keres amúgy egy vérfarkas a vámpírokkal teli világomban? Kérdezd így meg az angyalomat, a démonomat és a boszorkányomat, mit akartak itt. De annyi biztos, hogy Areh hajnal hatkor ezzel az ötlettel rúgta rám az ajtót, hogy neki kell egy jelenet a vérfarkassal. Én meg királlyal nem vitatkozok.


Hagyj kommentet!
november 01 2022

Most sem csalódtam benned🙈🤭 Nagyon jó lett ez a összeállítás!🥰 Tetszik mind a 3 jellmez😃 ügyesen beöltöztek🥰

Alább tudsz üzenetet hagyni.