Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2022/07/22
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Connected Hearts Domini Games HOG Reviews

Megjelenés: 2022. január 6.
Fejlesztők: Domini Games
Történet:
Riviera és mentora telihold idején kerülnek bajba boszorkányság vádjával: egy új boszorkányvadász érkezik Gregor személyében, és persze, hogy azonnal a két nőt vádolja fekete mágiával. És persze, szerepe van a vérfarkasoknak is.

Amanda szemszöge

A felépítés egy kicsit hasonlít a Dark Romance szériára, mivel itt is váltott szemszöggel lehet előre haladni. Riviera szívszerelme Mark, aki áldozatul esik egy vérfarkasnak, így az is a dolgunk, hogy megakadályozzuk, hogy teljesen azzá váljon.

Riviera mentora Harriet, elsőre egy nagyon kedves gyógyítónak tűnt, ámde hamar kibújt a szög a zsákból, hogy az igazi báránybőrbe bújt farkas az ő. Az első gyanús jel az volt, ami miatt Gregor fúj a nőre az az, hogy mikor a férfi szülei betegek voltak, Harriethez fordultak orvosságért, de ő összekeverte a receptet, és emiatt rossz gyógynövényekből készített orvosságot, de sajnos elhunytak.

Gregor nyilvánosan akarta kivégezni Rivierát, de Mark megmentette, utána pedig menekülni kellett. Harriet pedig itt buktatta le magát, úgyhogy sztori szerint kettő ellenségünk is volt hirtelen. Ugyanis megint más szert adott be Marknak, ami miatt felgyorsította az átváltozás folyamatát, és bezárta a város alatti katakombákba, hogy majd hűséges védője legyen. De az árulást akkor sem lehet csak úgy félresöpörni. Plusz, Mark eltökélte, hogy megoldást keres az átok feloldására.

Később Gregor mentette meg Markot, aki megmentette őt. Később elárulta, hogy szeretné tudni, hogy haltak meg a szülei, mert úgy érezte, hogy a boszorkányok és az Ezüst Farkas között kapcsolat van. És nem is gyanakodhatott volna a jobb irányban.
Gregor apja ugyanis boszorkányvadász volt annak idején, és nehéz volt a sötétség szolgáit levadásznia, főleg akkor, ha rituálét hajtottak végre. Egyszer a férfi megmentett egy különleges farkaskölyköt, és később ez a kölyök ott nevelkedett velük végig. Egy nap aztán a boszorkányok Harriet vezetésével megjelentek a vadászéknál, és maguknak követelték a kölyköt. Az apja ezt megtagadta, mire Harriet megátkozta Gregor szüleit. És azonnal meghaltak.

A farkas a kicsi Gregort elvitte onnan, és Helmuth kocsmájánál hagyta Ghosttown-ban. A boszorkányok megpróbálták megtalálni a farkast, de csak annyit találtak, hogy csak a vérének hívására reagál.
És legnagyobb segítségünk azt a Helmuth lesz, aki annak idején segített Gregornak. Ugyanis neki van ellenszere a vérfarkas átok ellen, de erről nem tudhatott senki, mert túl veszélyesnek gondolta, és nem lenne szerencsés, ha a kocsmája emiatt tönkremenne.

Szerencsére Gregor átállt a páros oldalára, így nagyobb erővel vették fel a harcot Harriettel, akit természetesen sikerült megállítani.

A bónuszban sok év telik el, Mark és Riviera pedig boldog szülei Canissának, a lányuknak, akinek éppen kérője akadt Wolfus herceg személyében. Ámde, Mortigrew elrabolta őt, és feltehetően bosszút akar állni amiatt, hogy mi történt Harriettel évekkel ezelőtt. Mortigrew szeretné felhasználni Canissa vérét, hogy örökké fiatal maradjon, de ez persze, nem ilyen áron kellett volna ezt megoldani.

Szerintem

Nem számítottam ilyesmi fantasy témájú dologra, de ez jó volt. Mégha úgy tűnik, hogy egy kicsit másolják az eredeti szériát. Remélem, hamar láthatunk új részt, mert kíváncsi vagyok, hogy mit tudnak ebből kihozni.

Grafika: 10/10 – azért Mark megért egy misét… farkasként is.
Teljesítmény: 10/10 – szép volt minden, nem is tapasztaltam bajt.
Történet: 10/10 – sorozatkezdésnek jó volt


Alább tudsz üzenetet hagyni.