Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2022/05/02
Írta: Amy | Hozzászólások: 5 | Kategóriák: Games for Amy Sims 4 The Sims Universe

Hy darlings! \m/ ♥

Nagyjából elégedett vagyok ezekkel az eredményekkel. De ezeket egy képen lenne jó látni, hogy a háttér is egyezik, és azon tényleg mindenki szerepel. De hát ilyen ez az élet, sok mindent kell megalkotni. De szerintem, így is kihagytam valakit, vagy valakiket.

Már itt a főképen is látni, hogy nem egy játékállásból szedek elő momentumokat, hanem egyszerre többől is. Ez a póz például annyira cuki, hogy muszáj voltam Xavieren kísérletezni vele. Nekem is jó a szememnek, meg nem árt a gyakorlás ;D

Az Alvaro Household-ban csak a Simses énem, és Xavier van, és Xaviert így alkottam meg. Valaki nem akarja feltalálni az életre keltő masinát? Őt ajánlanám első körben, mert olyan tökéletes, ahogy van. Na jó, neki is vannak hibái…

… például, hogy a legtöbb random idióta pózt vele próbálom ki először…

… meg az összes olyat, amiben megmutatja, hogy mennyire is egy kandög.

Tudom, már említetted Ninaa, ne csináljak belőle transzneműt, de Xaviernek ez az egyik rejtett tulajdonsága, hogy minden létező hülyeségben benne van. Pontosabban, hajlandó a hülye ötleteimet megvalósítani.

Ez az utolsó, megígérem! 😀 De ezt muszáj voltam kipróbálni. Mostantól új értelmet nyert a fogtündér, jó éjszakát mindenkinek. (FYI: Dwayne ‘The Rock’ Johnson is volt egyszer fogtündér. Csak úgy mondom.)

Ez is az egyik kedvencem, de valószínűleg lesz még több is. Meg más párokkal is. Ugyanis az Alvaro mentésben szerepel még Dante és Kaeden is, úgyhogy majd idővel ők is érkezni fognak.

Időközben elküldtem egyetemre a párost, mert azt még úgyse láttam, és amúgy is, nem árt, ha Xavier másképp is egy okos vámpír. Itt éppen valamit nagyban magyarázott, de aztán gondoltam egyet, és átalakítottam a helyszínt… éééés… azt hiszem, jól döntöttem. Nem is írok semmit, inkább a képeket nézzük.

Túl tökéletes. Túl szép, hogy igaz legyen.

Na jó, van már egy másik párról is. Kaeden Sterling élete párjával, Miia Alikoskival, hogy ne csak Xavier képviseltesse magát. Viszont, mivel ez egy másik univerzum, Miia megkapta Nathalie kinézetét, így ezért van hasonlóság.

Amióta van ez a robotporszívó, Lili állandóan rajta lóg. Bezzeg a valós életben nem találom meg, ha előveszem a porszívót.

Ez még az Alvaro mentésemben készült, itt Dracula csak egy NPC, és Xavier szeretett volna vele egy selfie-t csinálni… de nem sikerült úgy, ahogy terveztem, mert valamiért szétugrottak, ezért Vlad csak magáról lőtt egy képet. De még így is kötelező, hogy itt legyen. Lehet vele kipróbálom majd a Get Famous kiegészítőt, ha nem Xavierrel.

Szereplőgárda

Hogy ők miért is vannak itt? Mert fontos szerepük van a történetben, legalábbis Areh-nél biztosan. De a többi már spoiler.

Felső sor: Nergal, Lilith, Gula.
Alsó sor: Ereskigal, Inanna, Anu.

Van egy updated Ţepeş családom, mert a másik mentésem, a Ţepeş Dynasty, ahol Vladék a 10 gyerekükkel élnek a világban, és nekik a párjaik. Úgyhogy… Jézus, van egy rahedli sógorom és sógornőm. Plusz, lassan Vladot nagypapává teszem ;D. Úgy hússzorosan.

Felső sor: Xavier Alvaro, Santiago Corvi, Amy Black, Grigore, Aiden, Izabella, Ciprián, Sorina, Vlad, Dario, Radu, Anna Lena, Felicia, Flavia, Damon és Luminiţa Ţepeş.
Alsó sor: Antony, Demetrius és Silver Ţepeş-Reiter, Serghei és Luna, Stella, Liliana és Roderick Ţepeş.

Ha már szóba került a Reiter família, akkor róluk is szót kell ejteni. Valahogy rokonsági szálat akartam adni Demetrius és Rob Reiter között, de elég sok évtized van az utóbbi javára, így valahogy meg kellett oldanom. Így sikerült. Mondjuk nagyon nem követem a sorsukat, de, ha esetleg megszáll az ihlet, akkor lehet megoldom, hogy ne csak egyenesági leszármazottak legyenek.

Balról jobbra: Peter és Rose, Maria és Thomas Reiter, az, aki mintha fogna valakit, ő Klaus Reiter, mellette jobbra Anna és Hank Ackermann-Reiter. Agathe és Abraham Reiter középen, Rob Reiter, Anton és Louisa Reiter, Amanda Kiainen (Louisa mögött elbújva), Laura Reiter, Caleb Reiter és Sophie-Anne Lehtinen.

Természetesen, a legnagyobb családot sem hagyhatom ki. A Throen család. Ki hogy jön egymáshoz, azt majd könyvekből megtudjátok, de szerintem az nem spoiler, hogy éppen hogy néz ki Simsben. Meg amúgy is, a faceclaimekben is változások történtek, úgyhogy igazából nem spoiler :D. Eddig is tudtam, hogy sok karakterrel akarok dolgozni, és eddig is tudtam, hogy olyan világ alapjait kezdtem el lefektetni, amik remélem, sokáig fennmaradnak az utókornak. Akár negatív példaként is, hogy „nézd, így nem szabad írni.

Felső sor: VIII. Mikael Oksanen, Roksana Król, Unettas Throen, Emma Nissen, Jacqueline Tasse, Kristoffer Throen, Adriana Jensson, Siror Throen, Aletta Dettman, Malachi Throen, Horymír Jelen, Nikolai Krupin és Lilienne Sala.
Alsó sor: Alaric Throen (igen, elfelejtette felvenni a pólóját), Vivienne Althaus, Eva de Santis, Areh Throen, Carolina Byström, Ophelia Kelley, Geta Throen, Tähti Laine, Olga Alkaev, Nicoline Holt, Dimitri Throen, Tammaro Throen és Gannicus Rudiarius (neeeeeeem, nem néztem Spartacust, kicsit sem, bocsiiii >.<)

Mindig is szerettem volna egy olyan könyvet írni, amiben szerepel egy zenekar. Manapság sok van, mind más és más, olvastam is amúgy, de azt nem éreztem valahogy tökéletesnek. Ezzel szerintem megleszek, ha odaérek. Stílusilag majd könyvben beszélek róluk, de nem countryt játszanak 😀 Meg nem is fogjuk soha hallani a rádióban 😐 Pedig mekkora menő lenne, ha lenne egy official album hozzájuk.

Felső sor: Daavid Kisko (dobok), Jukka Nikulainen (vokál), Mikko Salo (hörgések, gitár)
Alsó sor: Sami Jyrkiläinen (billentyűk), Perttu Pirkka (basszer, háttérvokál)

És igen, persze, hogy már tudom, hogy párra fognak találni. De hogy kivel, azt majd meglátjátok akkor. Már most tudom, hogy nem csak egy egyszerű történetet akarok, hanem valami olyat, ami rendesen felkelti az érdeklődést.

Balról jobbra: Kaarina Kapanen, Minea Castrén, Kiira Härkönen, Aina Hyppiä és Maija Kakko.

Valószínűleg az Univerzumon belül belőlük is lesz egy kisebb-nagyobb megmozdulás, de addig nézzük, hogy kikkel állunk szembe. Kicsit lehet, hogy azt hiszitek, hogy köze van a Nightwish billentyűséhez, pedig nem. A név csak véletlen egyezik.

Balról jobbra: III. Hannu-Juha Holopainen, Raven Holopainen, Elias Järvela, Sofia Pääsuke, Ottilia Lindgren, Aurora Ambrose és végül II. Viljami és V. Risto Holopainen.

Másik nagynak mondható családom az a Lechner család, ahol eddig csak Sebastian létéről tudtam, de aztán jelezte, hogy amúgy van két testvére, nem akarok-e nekik is valami HEA-t találni. Megegyeztünk, hogy de, de ahhoz elvárom, hogy mikor eljön az ideje, akkor daloljon nekem szépen.
Balról jobbra: Adrian és Sebastian Lechner, Sanja Zupan, Milan Lechner, Helena Theron és Anaïs Batraz.

A nagy família, ami majd változtatást hoz a sztoriba, az a Crane-család, de őket kénytelen voltam ketté szedni, mert így még titokzatosabbak, meg nem tudni, melyik Sim kihez tartozik XD. Plusz, a háttérben egy behind the scenes jelenet, mert úgy készülnek a pózok.
Felső sor: Ryan, Gabriel és Diana, Ciarán Crane.
Alsó sor: Casiphia, Hunter és Stephanie Crane.

Igen, megvan már a párleosztás, mert miért is ne lenne :D. De hogy melyik kihez, ahhoz egy csodálatos KEEP READING a válaszom. Bár már ott tartanék, lol.
Balról jobbra: Stacy Crow, Andreas Forst, Riley Fairchild, Qasim Aslan (imádom ezt a nevet, hogy Qasim/Kasim) és Emalee Bateson (de őt már ismeritek).

De van még egy, ami inkább amolyan vegyes felvágott, mert itt van a másik nagy család, ami fontos a sztoriban, de vannak olyan mellékszereplők, akik egyelőre máshova nem köthetőek.
Felső sor: Eric Kreuzfeuer, Cecilia és Ambrose Bloodworth, Dana Moore és Morgan Bloodworth, Cathy Black és Asher Bloodworth.
Alsó sor: Saskia Bonham és Ezra Bloodworth, Nora Ælfwig, Harper Spencer és Teagan Ælfwig, Cassandra Martin és Kyro Bloodworth.

Persze, a negyedik mentés, amiről már nagyon sokat beszéltem, de igazából már létezik írásban (kb. 70%-ban kész is van amúgy, már csak át kellene nézni, és beleírni az új ötleteket).
Balról jobbra: Grigore Ţepeş, Amy Black, Xavier Alvaro (MÁR MEGINT LOPOD A SHOW-T!) és Santiago Corvi.

És sikerült újraalkotnom a Brotherhoodot is. Ah, mennyire jobbak így. Érezhetően van bennük valami sötét, valami vonzó, valami misztikus, és valami veszélykeltő. Főleg, ahogy Dante kinéz. Jhaj.
Felső sor: Barnabé Lavoié, Xavier Alvaro (már megint itt van, igen), Kaeden Sterling (hy babe ♥), Lazarus Blackbourne, Accettolo Guido és Parker Jameson. Igen, az a Parker Jameson. Nem hasonlít, de nem baj, alteregónak tökéletes xD. Sárika-mentes! ^^
Középen: The Almighty Dante Cavallo. A másik drágaságom.
Alsó sor: Theo Neoptolemus és Jermaine Lee.

Persze, ők is foglaltak. Spoiler alert: az egyik lányt kénytelen voltam a Sims-másommal helyettesíteni, mert akkor még nem született meg, de azóta életben van, de szerintem a #weddingseason-ig nem fogtok vele találkozni. De aranyosak együtt, ezt már borítékolom.
Felső sor: Placeholder vagyok, ne foglalkozz velem; Colette D’Amboise, Chloé Alba, Virginia Meyer, Aimée Toussaint.
Alsó sor: Miia Alikoski (az eredeti), Brooke Sullivan és Jade Lambert.

Még mindig nem fejeztem be, mert még mindig vannak, és rájuk is alapoztam egy négyrészes könyvsorozatot, ami még készül, de a kezdetleges váza már megvan.

Balról jobbra: II. Kristijan Stojanović, Miroslav Savić, Danica Milojević, Matthias Maier, Nathalie Kriemhild (az eredeti), Eleanor Montgomery, Lucie Pešek és Gregory Chambers.

Csak a családfa kedvéért csináltam meg őket. Ők kb. mind halottak, az egyik lányt kivéve a történet kezdetekor, úgyhogy nagyon találkozni velük csak visszaemlékezésekben lehet. Meg az egyik szerintem a lapokon fogja megtalálni a végzetét, és azt nem fogja zsebre tenni. Ők történet szempontjából nem fontosak, mert vagy meghaltak, vagy csak visszaemlékezésben szerepelnek egy oldal erejéig.
Balról jobbra: Victorine LaFontaine, Amelia Katona, Júlia Juhász, Amber Schultz, Luna ShadowRebel, Suzanna Holopainen, Maria Virtanen, Curtis Coleman.

Na bakker…

Ennek nem lett volna szabad megtörténnie! De miért is?

KEEP READING!


Hagyj kommentet!
május 03 2022

Nagyon nagyooon jó bejegyzés lett ez! 😊 Nagyon tetszenek a családok/csoportos képek😍 Nagyon jól bemutattad őket és megalkottad. 😊 Nekem kifejezetten az első kép tetszik a legjobban,mikor összebújtak. 😍🙈 A bandákról alkotott simsben nagyon jók lettek sztem. 🙂

Az esküvősre leszek nagyon kíváncsi 😊

május 03 2022

Te túl ügyes vagy ebben a játékban! Nem tudom, hogyan csinálod, de brutál jó vagy! A csókos jelenetek a kedvenceim. A transzi nem gyere be, még fogtündérként sem, a csupasz énjüket jobban szeretem 😀 A családi portrék eszméletlen jók lettek, a „fekacsalád” most nem tudom kik ők, nagyon hátborzongatóan néznek ki 😀

május 08 2022

Nagyon ügyes vagy! Az a macsek olyan cuki!!!

május 14 2022

Nagyon jól sikerült ez a bejegyzésed! Nagyon jópofák ezek a karakterek! 😁☺️

május 22 2022

Nagyon komoly, ügyes vagy 😊szuper jópofa az osszes karakter 😊

Alább tudsz üzenetet hagyni.