Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2022/04/15
Írta: Amy | Hozzászólások: 3 | Kategóriák: CC Hunt Games for Amy Sims 4 The Sims

Hy darlings! \m/ ♥

Második rész egy hónappal később. Megint sok mindent sikerült megtalálnom, és néhányat már akkor is használtam, mikor az első rész elkészült, de nem akartam annyi mindent egyszerre megmutatni. Valamit hagyni kell a következő posztokra is :D.

Emily egymagában gyűjti mások kreálmányait, és ezt megosztja egy szép tumblr oldalon. Kb. a tumblrnek ennyi maradt a lényege az elmúlt évek nagy hullámából, így aztán vadászatra egész hasznos. Néha ugyan más plaformra vezet, mert a készítőnek vannak más oldalai, de ez ne legyen akadály.

OMG! Az ő frizurái állandó kellékek a lányaimnak, annyira tökéletesek! Hozza az alap hajszíneket, így nem kell aggódni, hogy nem fog passzolni a hajszín és a ruha színe. Szinte az egész oldal tartalmát letöltöttem.

Max20 bútorokban utazik, de azokat meleg szívvel ajánlom mindenkinek, aki már unja az eredeti gárda által kreált bútorokat. Sokkal modernebb, letisztultabb berendezési tárgyakat kaphatunk ebből. Neki is van külön tumblr oldala, de javarészt a letöltéseit a Patreon oldaláról lehet megszerezni.

Emmett sok pózzal örvendeztette meg már a boldog Simmereket, így köztük engem is. A pózai közül párat már használtam egy-egy készülő sorozathoz, úgyhogy idővel ti is látni fogjátok – illetve, már most is láthatjátok, ha végiggörgettek az oldalán.

Bean egy új alkotó a követettek között, és először a szőnyegei miatt fogott meg (például azzal, amit pont sikerült kifotózni), de még nem néztem teljesen körbe, mi minden van nála. De meleg szívvel ajánlom.

Az az első szett… abba szerelmes lettem. De igazából nagyon sok minden tetszik a CC-i közül. Az egyik szettben van egy hasonló sólámpája, mint ami nekem is van, így egyre közelebb vagyok ahhoz, hogy valósághű megjelenést adhassak a kéróimnak. Bár egyelőre, még egyik sem egyéni.

Ha valami igazán minőségi CC-t szeretnétek, aminek most aranykora van, akkor mindenképpen ajánlom Felixandre és Harrie munkáit. A páros egyedül is nagyon klassz dolgokat csináltak, de közösen sem semmik. A legtöbb szettjük minden házamban benne van, kisebb-nagyobb méretekben.

myshunosun a Bastvik kollekciójával lopta be magát a szívembe. Az a szett egyszerűen úgy tökéletes, ahogy van. Ha tehetném, akkor a valóságban is ezzel a szettel élném a mindennapjaimat.

Josh szintén bútorokat készít, de néha már meglévő kiegészítőkhöz gyárt bónusz tartalmakat – a Dream Home Decorator is így kapott például néhány bónusz elemet, amit úgy tök véletlenül kihagytak az eredeti játékból. De szerencsére, van nekünk több olyan készítőnk is, mint például Josh, akik rendszeresen gondolkodnak helyettük, és megadják azt a minőséget, amit minden játékos megérdemel.

Az egyik legnagyobb oldal, amit minden MMCC gyűjtőnek ismernie kell. Innen rengeteg mindenkit felfedeztem már, van, aki még be sem került ebbe a válogatásba, de már szerepelnek CC-i a játékomban. De ezt majd legközelebb.

NewOne nem ismeretlen már, már a Sims 3-ban is láttam, hogy milyen cuki clutter tárgyakat csinált, de akkor még nem volt gépem hozzá, hogy a tartalmait használjam is. Azóta persze kijött a Sims 4, és ahhoz a mai napig gyárt tartalmakat. Nem lepődnék meg, ha elég magas tartalomszámmal lenne mappád tőle a játékodba. Tudom, mert a CC vadászat ilyen :).


Hagyj kommentet!
május 03 2022

Húh! Asszem, ha lesz egy jobb gépünk, laptopom vagy bármi, leszedem ezeket! 😍 Köszönöm szépen az ajánlókat❤️ The Sims 😍❤️

május 03 2022

Bármikor feljövök hozzád egy SIMS poszt vár rám * . * Meghozod a kedvem, de nem szabad belefognom, mert így sincs mindenre időm :’D Amúgy a kiegészítők nagyon jók!

május 22 2022

Tényleg nagyon jók a frizurák. Szuper bejegyzés lett 😊

Alább tudsz üzenetet hagyni.