Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2022/04/07
Írta: Amy | Hozzászólások: 4 | Kategóriák: Games for Amy Sims 4 The Sims Universe

Hy darlings! \m/ ♥

Szinte nagyon régen volt már ilyen poszt, de most is történtek a világban dolgok. Mert ott mindig történik valami, hiszen sokan vannak, és kell gyűjteni alapanyagot a Roast Edition-re is. Mondjuk, az inkább ritkábban fog jelentkezni, mert nehéz a jó pillanatokat elkapni… így egyszerűbb :D. Nem is húznám tovább az időt.

A múltkori posztokból kimaradt néhány csoda, így ezekkel szeretnék kezdeni. Ha túl hosszú lesz, nem tudok vele mit kezdeni, annyi minden történt, hogy nincs kedvem még egyszer szétbontani a posztot :D. Plusz, szerintem így viccesebb lesz, hogy ennyi mindent megoszthatok róluk. Ahelyett, hogy írnám a sztorit… na mindegy 😀

Morgan Bloodworth elment meglátogatni Bastient és a párját, Maëlyst. A célja egyértelmű volt, Bastien megajándékozása az örök élettel. Bastien meg majd tovább adja a lánynak. De hát mivel Khassonában meleg volt, ezt a medencében kellett megtenni.

Következzék az exhibicionista kiállítás

Ez igazából vicces, hogy mikor mennél játszani, akkor random elfutnak ezek a drágák. Főleg azért vicces, mert megvettem nekik a gyors futás képességet (ezt mindenkinél kötelezővé tettem, ha már regényben is így létezik).

A leggyakoribban mindig Radu Ţepeşt látom futni. Többnyire ruhában. Mert oké, amennyit edz, azért olyan is a teste amilyen (apja fia), plusz a vámpír hadsereg oszlopos tagja… úgyhogy totál megértem, hogy ezt a testet mutogatni kell. De az apja se mutogatja!

Szerintetek majd Mr. Xavier „mindenhol-is-ott-vagyok-mert-exhibicionista-vagyok” Alvaro marad ki? Nélküle nincsen poszt a blogon! Annyira szereti mutogatni a testét, hogy már elkezdtem azon gondolkodni, nincs-e valami titkos munkája. Azt tudom, hogy playboy és vadász, valamint Aletta kedvenc ügynöke, de hogy más iparban is nyomul-e, azt nem tudom. Viszont összetörök néhány szívet, mert foglalt. Úgyhogy néha otthon is látom ezt a testet. Többnyire ruhában.

Caleb, nem hiszem, hogy a te múltaddal ez annyira kifizetődő lenne…

Azt hiszem, már értem, hogy miért hívta múltkor randira Roderick Parkert. Aki így fut, az ne csodálkozzon, hogy lépten-nyomon elkapja valaki egy randira… de hogy szerezte meg a telefonszámát amúgy?
Fun fact: egyetlen egyszer írtam egy jelenetet korábban, hogy meztelen futott egy pali az erdőben. Azóta nekem nagyon erős deja vu-m van.

Képzeld el, elmész szórakozni valahova. Már azon sem lepődsz meg, hogy Vlad Ţepeş is ott mulat, hiszen a környéken inkább mindenki jóban van vele, mintsem egy karóerdőben végezze… aztán, megjelenik az egyik lánya, Felicia. De így, ahogy annak idején az anyja életet adott neki. Vlad arca mindent elárul.

Pusztuljon a Mother!

Strangerville kiegészítője óta megjelent egy gyom, ami azt a várost elárasztotta a spóráival, mindenkit zombivá változtatva. Strangerville amúgy nekem Armadannak felel meg, és Unettas a helyi tartományura. Ezt a nemes feladatot pedig Emalee Batesonra bíztam… és a végén azért gyűjtöttem mellé segítőket.

… de persze előtte Ryan Crane kipróbálta, milyen fertőzött. Idióta vagy, fiam. Apád is ezt mondaná.

Imádom ezeket a nagy harci fejeket ♥. Milyen koncentráltan figyel mindhárom. De Vlad mögött van egy mostanában ismerős közös ellenségünk.

Ja, és Emalee Bateson személyesen. Persze, sikerrel jártak, azért van ünnepség.

Néhány váratlan meglepetés

Valamiért Vlad nagyon mérgesen mászkált esernyővel a kezében. És volt is egy tippem, miért ment. Legalábbis valaki éppen hallotta a jó hírt.

Demetrius, én a helyedben elmenekülnék valahova. Mert sem az öcséd, sem az unokaöcséd nem fog megvédeni a mérges vajdától. Már most féltem szegényt :(.

Ez a kép több okból is szomorú. Legalábbis, ahogy én megírtam a srác hátterét, szegényemnek ez gyakori visszatérő álma volt. A szüleivel ül egy helyen, akiket 1701 után nem láthatott soha többet. Még jó, hogy az alternatív univerzumban emiatt nem fog a feje fájni, de akkor is. Szegényem.

Képzeld el, hogy barangolsz egy piramisban, aztán ő fogad az egyik sarkon túli teremben. De így felöltözve. És éppen azt méregeti rajtad, honnan csillapítsa szomját. Geta az egyik specialitásom, igen.

A jelenet, ami miatt a MCCC-be belenyúltam, és kikapcsoltam az automatikus flörtölési opciót. Ami ugyan számomra nem gáz, de mégis… szegény Carolina. Ott áll a vőlegénye mellett, éppen terveket néznek a házukhoz, erre odafut egy pali, és lesmárolja a vőlegényét, mert éppen flörtölös kedvében volt. INANNA, ARRÓL NEM VOLT SZÓ, HOGY A FÉRFIAKRA IS HAT AZ ÁTKOD!!!!!!!!


Hagyj kommentet!
április 07 2022

Nagyon tetszett ez is!😍 Ryan Crane-en jót nevettem🤣 az a fej… 🤣 Meg azok a mérges arcok szerintem jól állnak nekik😊 Az utolsón kicsit ledöbbentem 😲 várom a folytatást, ha lesz😊 Nagyon ügyes vagy😍❤️

május 03 2022

Imádom, ahogy egy szál semmiben futnak 😀 A fertőzött fej brutál 😀 A harcról jöhet videó is 😀 Haha… 😀 Simsmániás! ♥

május 22 2022

Nagyon jó képek ismét 😊 azok az arcok😂 nagyon jó ❤

május 27 2022

Igazán menő lett. Nagyon kreatív vagy. A mimikák, az arcfomák viccesek, és jópofák.

Alább tudsz üzenetet hagyni.