Várnak az Éjszaka Misztériumában!

Mysteries of the Night

Hy darlings! ♥ \m/

Üdvözöllek kedves vándor! Egy személyes/mindenes blogon jársz, aminek Amy az adminja, így az ő agymenéseit olvashatod. 2006 óta vagyok aktív online körben, a leghosszabb ideje azonban 2010 óta írok, és ez a cím már a végleges helyem :). A blogon találsz posztokat albumokról, könyvekről, filmekről és sorozatokról, valamint koncertbeszámolókat is. Ezek mellett a blognak vannak állandó és visszatérői rovatai is. De az ajánlók/beszámolók mellett személyesebb posztok, és különböző tagek is szerepelnek, így lehetőséged is akad megismerni. Ezeken felül vannak elrejtve információk azokról a regényekről, amiken éppen dolgozom - mikor hogy. Leginkább karakterismertetőkkel láttam el eddig azt a rovatot, de van már helye a zenecsokornak, amik ihletet adnak, meg egyéb lényegtelen dolgok.
Bővebben is érdekel? Csak olvass tovább! ;) Puszi, Amy

2021. május. 02.

» Boldog anyák napját minden édesanyának, nagymamának és keresztanyának! » Néha tök jó ötleteim vannak, és le tudom magam kötni. » Hétfőn rájöttem, hogy egyrészt átvágtak, másrészt pedig nem minden hely való nekem. » Amióta újraindult az Eldarya, azóta határozottan #teamezarel vagyok. Majd ha egyszer kedvem lesz, akkor megnézem a mások 3 szálat is. » Vannak más biztató jelek is, de nem fogom elkiabálni. Majd később. » Olyan jó így pozitívan látni a jövőmet. » Regisztráltam végül oltásra, de lövésem sincs, mikor kapom meg, és hogy főleg melyiket. » Csak 40 alkalommal próbáltam meg utolérni a háziorvosom, eredménytelenül…

Amy Hozzászólások: 2 Sunday best of

2 hozzászólás

 1. Ninaa szerint:

  Hajrá-hajrá a melóval ♥ Az Eldyrára rá kéne már néznem, hogy miazkiaz ^^” Az oltásra való regisztrációhoz nekem még mindig idő kell, de kíváncsi vagyok téged mikor hívnak

  1. Amy szerint:

   Igyekszem mindenképpen, nemsokára jó lesz minden, de sajnos türelmetlen kezdek lenni ^^”.
   Az Eldaryát mindenképp ajánlom, de használj fordítót, mert nem lesz már magyarul – de el tudom mesélni a sztorit, és van egy remek oldal, ahol minden segítséget megtalálsz :).
   Én viszonylag hamar kaptam időpontot, próbáld meg, hátha. Nincs mitől férni ;)
   Puszi :*

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Of Words and Rain A Sip of Multiverse Hope is Here
Szerkesztő: Amy
Név: Mysteries of the Night
Téma: minden, némi bloggal
Hivatalos nyitás: 2006.04.02.
Nyitás blogként: 2010.01.01.
Flauntra költözés: 2018.02.26.
Domaines blogolás: 2019.12.13.
Köszönet: ♥ ♥
Szolgáltató: Flaunt

Sorozatok évadok szerint:

Könyvek értékelések szerint:

Album értékelések szerint:

Az oldal semmilyen kapcsolatban sem áll a Nox Arcana tagjaival, ellentétben néhány megemlített zenekarral, a munkásságuk bemutatása pusztán tájékoztató jellegű! Minden könyvborítómat megszerkesztem, ahogyan bármilyen képet is, amit feltöltök. Amiket felteszek, mind saját gyűjtés, és mindig kiteszem a forrásomat.
A képek többségét viheted, de az írásaim és a védett képeim maradjanak!

A modulok címeit a Lacrimas Profundere munkásságából szemeztem.

• Themes by: Ninaa
Mysteries of the Night © Copyright
2006 - 2020