Várnak az Éjszaka Misztériumában!

Mysteries of the Night

Hy darlings! ♥ \m/

Üdvözöllek kedves vándor! Egy személyes/mindenes blogon jársz, aminek Amy az adminja, így az ő agymenéseit olvashatod. 2006 óta vagyok aktív online körben, a leghosszabb ideje azonban 2010 óta írok, és ez a cím már a végleges helyem :). A blogon találsz posztokat albumokról, könyvekről, filmekről és sorozatokról, valamint koncertbeszámolókat is. Ezek mellett a blognak vannak állandó és visszatérői rovatai is. De az ajánlók/beszámolók mellett személyesebb posztok, és különböző tagek is szerepelnek, így lehetőséged is akad megismerni. Ezeken felül vannak elrejtve információk azokról a regényekről, amiken éppen dolgozom - mikor hogy. Leginkább karakterismertetőkkel láttam el eddig azt a rovatot, de van már helye a zenecsokornak, amik ihletet adnak, meg egyéb lényegtelen dolgok.
Bővebben is érdekel? Csak olvass tovább! ;) Puszi, Amy

2021. január. 24.

» Végre embernek érzem magam, mert van bejelentett címem. A baj csak az, hogy lekéstem a határidőt (pont utána kaptam időpontot), így tolódik. Addig meg úgyis lesz valami. » Büszke vagyok magamra, hogy csodaszép rend van a raktárban. Csak az a sok zsák ne lenne… » Igen, a dizit visszaállítottam, mert nincs már az az időszak sajnos, és nem tudom, mikor tudok egy újat alkotni. Még kell egy kis idő, ne haragudjatok. » Lassan haladok felfelé a lépcsőn, de már látom a legfelső fokot. Nemsokára el is érem. A kiborult cukor úgyis jelent valamit. » Olyan rossz, hogy hetente csak egyszer van alkalmam wifi közelbe kerülni… és azt se tudom, mi van a világban. » Lassan befejezem a naplómat, ha így haladok, ahogy most. » Szeretek este elalvás előtt olvasni egy-másfél órát. Elég sok könyvvel végeztem így. » Abban biztos vagyok, hogy nyáron már sínen leszünk, ősszel pedig csak egy rossz emlék lesz.

Amy Hozzászólások: 0 Sunday best of

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Of Words and Rain A Sip of Multiverse Hope is Here
Szerkesztő: Amy
Név: Mysteries of the Night
Téma: minden, némi bloggal
Hivatalos nyitás: 2006.04.02.
Nyitás blogként: 2010.01.01.
Flauntra költözés: 2018.02.26.
Domaines blogolás: 2019.12.13.
Köszönet: ♥ ♥
Szolgáltató: Flaunt

Sorozatok évadok szerint:

Könyvek értékelések szerint:

Album értékelések szerint:

Az oldal semmilyen kapcsolatban sem áll a Nox Arcana tagjaival, ellentétben néhány megemlített zenekarral, a munkásságuk bemutatása pusztán tájékoztató jellegű! Minden könyvborítómat megszerkesztem, ahogyan bármilyen képet is, amit feltöltök. Amiket felteszek, mind saját gyűjtés, és mindig kiteszem a forrásomat.
A képek többségét viheted, de az írásaim és a védett képeim maradjanak!

A modulok címeit a Lacrimas Profundere munkásságából szemeztem.

• Themes by: Ninaa
Mysteries of the Night © Copyright
2006 - 2020