Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2020/05/26
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: My Children

Hy darlings! ♥ \m/

Szégyenszemre, csak most jutottam idáig, hogy ezt a csodaművet, amit kértem, megosszam veletek. Az elkövetője Abeth, aki az Arctalan bloggerinája, és nemrég közzétette, hogy borítókat készít.
Kicsit aggódva írtam neki, hiszen nekem egyik írásom se publikus (még), de szerettem volna végre elindulni úgy, hogy legalább a borítók legyenek meg, hátha nagyobb kedvem van folytatni az aktuális műveket.
Őszintén szólva, amit kaptam, az többet adott, mint vártam.

Most mondjátok meg, nem gyönyörű? *-* Köszönöm még egyszer Abeth! ^^ :*

A borítóról tudni kell, hogy direkt ilyen sötét, hiszen vámpírokról írok – és azt már talán többször is megénekeltem itt a blogon, hogy a legendás spin-off az, amit többször írok, mint kellene. A Spin-off kapott végre egy véglegesnek tűnő címet, ami a Beyond Time névre hallgat majd. Ami azért is jó, mert ezt a sötét-vörös árnyalatot szeretném mind a 15 könyvön végigvinni.

Külön érdekessége a regénynek, hogy mikor elkezdtem Simsben felépíteni a kúriát, teljesen véletlenül egymás mellé alakítottam ki két szereplő szobáját – az egyikben a fekete, míg másikban a fehér szín dominált. Rögtön rájöttem, hogy ha van egy angyal a történetben, akkor kell az ellenkezője is, egy démon. És hogy még jobbat csavarjak rajta, az angyalé lett a fekete szoba, a démoné pedig a fehér szoba. Hogy mit adnak a történethez, az maradjon az én titkom, de azt már elterveztem, hogy ez a két entitás csak ebben a történetben fog szerepelni.

Ezek mellé, ami miatt a sötét téma a fekete angyal és a fehér démon jelenléte mellett fontos, az egy boszorkány jelenléte is. Azt már tudtam róla, hogy napjainkban újjászületett, és a nagy boszorkányperek idején aktívan tevékenykedett Európában, de a többi maradjon inkább a lapokon, mielőtt túl sokat osztok meg :D.


Alább tudsz üzenetet hagyni.