Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2019/11/22
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Domini Games Fairy Godmother Stories HOG Reviews

Megjelenés: 2019. november 21.
Fejlesztők: Domini Games
Történet:
Hamupipőke tündér keresztanyjaként az lenne a dolgunk, hogy segítsünk a keresztlányunknak, ámde valaki tőrbe csalt minket, és elfogtak rablásokért. Egyértelmű, hogy nem mi voltunk, de akkor ki?

Amanda szemszöge

Szerintem Dominiék megirigyelték Kék teáék nagy sikerű sorozatát, és úgy döntöttek, újravarázsolják az egészet. A terv működött, méghozzá nem is akárhogyan.
Adott ugye keresztanya, aki a Tündér Keresztanya képző iskola feje, és elvileg a vérrokona lett Hamupipőke (de hülyén hangzik ez is magyarul). Éppen bejött a lány, hogy segítség kell neki, de jöttek a Békéltetők (Peacemakers angolul), hogy akkor letartóztatják a keresztanyát, mert ő a gyanúsított több bolt kirablásában is. Meg a francokat.

Keresztanya végül a börtönből Goodwin segítségét kéri, aki kijutatja, majd kezdetét vette a nyomozás, hogy kicsoda valójában a tettes, akit nemes egyszerűséggel csak Üvegcipősnek hívtak. Elég egyértelmű volt nekem innen, ki lehetett az, de nem hagytam, hogy ennyire könnyen becsapjanak.

Megmentettük Piroskát (itt csak Charlotte), elmentünk Hamupipőke házához, ahol szegény mostohaanyját, Stefanie-t is tőrbecsalta, mert az Üvegcipős nem más, mint a címszereplőnk (elég egyértelmű volt, na mindegy). Bosszúból csinálja, mert nem teljesítette a kívánságát. Valahova az isten háta mögé elzárta, és Szörnyeteg (aka Gary) felügyelete alá helyezte, de a fickó normális, elengedett, így siettünk a partyra, nehogy Adam herceg megigya azt a löttyöt, amitől őrülten szerelmes lesz Hamupipőkébe. Ehhez azonban vért kellett vennie először a Királytól, akit megmérgezett előtte, csak úgy tudott vérhez jutni.

A bálon Adam herceg megkapta a löttyöt, működik, de Merlin szerint nem teljesen biztos a hatása, így meg lehet törni. Ő a bálba nem jött el, így egymagunk mentünk felvenni a harcot ezzel a nőstény hülyével. Még jó, hogy visszakaptuk a pálcát, amit megjavítva ráolvastunk némi agymosást, így Hamupipőke visszatért a normális önmagához, és belátta, hogy a gazdagság ígérete teljesen elvakította.

A bónuszban Charlotte kér segítséget, mikor Amanda nagymamájához ment látogatóba, de a jelek szerint elrabolták (nem én neveztem el a karaktert, azóta is röhögök ezen). Kiindulva az eredetileg ismert történetből a nagy, gonosz farkas lehetett, így meg kellett őt keresni. A farkas azonban a mi oldalunkon állt, mert évek óta együtt vannak, és most akarták bejelenteni, hogy összeházasodnak, mikor értesült az elrablásról (itt hosszú percekig hangosan NOPE-oltam, mert nem Bigby Wolf volt a manus, úgyhogy erről ennyit). Az igazi tettes azonban a közeli fatelep tulajdonosa, aki illegális üzletekkel foglalkozik a legálison kívül, és valószínűleg Wolf felfedezhette ezt, és emiatt történt a rablás-zsarolás.

Szerintem

Komolyan mondom, sok Domini karaktert láttam, de idáig Hamupipőke szorosan az ezüstérmes a Dark Romance 8-ból megismert Lily mögött. Olyan szép karakter, hogy bátran adnám valamelyik fiamhoz, ha nem lennének már foglaltak.
Történetileg is sokat újítottak, mert valóban, ilyen körülmények között még egyáltalán nem láttuk a jól megismert hercegnőket, meg kíváncsi leszek, hogy akkor most melyik hercegnő milyen alvilági dologba bonyolódik, és hogy ugyanaz lesz-e a tündér keresztanyjuk, mint most Hamupipőkének.

Grafika: 10/10 – mert Hamupipőke szép volt
Teljesítmény: 08/10 – szokásos Domini; jól lelassította a gépem
Történet: 09/10 – kezdésnek nem volt rossz, de azért remélem, nem csak a másolás-trend kezd elterjedni…


Alább tudsz üzenetet hagyni.