Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2019/08/16
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: My Children

Szégyenszemre ennek a sorozatnak az első része még jó három évvel született, de egy körvonalat adhatok a karaktereimnek, hogy nagyjából miként lehet őket elképzelni, és hogy miként robbantak be a fejembe. Igaz, nem hivatalos születési sorrend szerint haladok (mert arra már nem is emlékezhetek), hanem amolyan ranglétra szerinti sorrendben. Vagy a fene tudja :DDD

Az első részben megismerhettük Areh Throent, vagyis elmeséltem, ki ő nálam, így mennék a soron következő delikvensre, aki legelőször ugyancsak a chibimakerben született meg, és csak később alkottam meg Simsben, valamint kerestem a megszemélyesítőjét.

Geta Throen eddig nem említődött meg sehol, pedig hatalmas nagy hiba volt. A fiam még az Ókori Egyiptom területén született, és már csak azért is kiváltságosnak tartották, mert aranyszőke hajjal született, valamint a szemei is rubinvörösben csillogtak. Lássuk be, Egyiptomban nem születtek szőke gyerekek vörös szemmel. A miértjét még pontosan nem tudom, de ez is egy érdekes rejtély lesz majd megírni, ha az ő könyvéhez érek, ami a fejemben a negyediknek kellene lennie. Tudom, minek spoilerezek előre, de ez még változhat, nem ragaszkodom az első sorrendhez.
Az biztos, hogy a Before the Dawn az első, a többi meg képlékeny.

Geta nagyjából 198 centi magas, szintén egy izmos testfelépítésű egyén, elég gyakran öltözködik katonai ruhákba, és sűrűn végez magánfeltárásokat Egyiptomban. Elmondása szerint valamit keres, amit még nekem sem volt hajlandó elárulni, de majd megtudom, ha eljött az ideje. Férfiak…
A párjának egy régész tanárnőt szántam, akivel egy ásatáson találkoznak majd, és van egy bonyodalom is, mert a vámpírnak van egy átka, amit meg kell törni, de azt sem lehet csak úgy, hogy csettintek egyet, és minden rendben.

Mivel régészkedik, egy nagy csavart tervezek a könyvében, de ez hétpecsétes titok, mert ezt már akkor tudtam, hogy mi, mikor Geta még csak egy hétoldalas novellában létezett.


Alább tudsz üzenetet hagyni.