Várnak az Éjszaka Misztériumában!

Mysteries of the Night

Hy darlings! ♥ \m/

Üdvözöllek kedves vándor! Egy személyes/mindenes blogon jársz, aminek Amy az adminja, így az ő agymenéseit olvashatod. 2006 óta vagyok aktív online körben, a leghosszabb ideje azonban 2010 óta írok, és ez a cím már a végleges helyem :). A blogon találsz posztokat albumokról, könyvekről, filmekről és sorozatokról, valamint koncertbeszámolókat is. Ezek mellett a blognak vannak állandó és visszatérői rovatai is. De az ajánlók/beszámolók mellett személyesebb posztok, és különböző tagek is szerepelnek, így lehetőséged is akad megismerni. Ezeken felül vannak elrejtve információk azokról a regényekről, amiken éppen dolgozom - mikor hogy. Leginkább karakterismertetőkkel láttam el eddig azt a rovatot, de van már helye a zenecsokornak, amik ihletet adnak, meg egyéb lényegtelen dolgok.
Bővebben is érdekel? Csak olvass tovább! ;) Puszi, Amy

2019. augusztus. 16.
Zene – Lacrimas Profundere: A Sip of Multiverse

Szégyenszemre ennek a sorozatnak az első része még jó három évvel született, de egy körvonalat adhatok a karaktereimnek, hogy nagyjából miként lehet őket elképzelni, és hogy miként robbantak be a fejembe. Igaz, nem hivatalos születési sorrend szerint haladok (mert arra már nem is emlékezhetek), hanem amolyan ranglétra szerinti sorrendben. Vagy a fene tudja :DDD

Az első részben megismerhettük Areh Throent, vagyis elmeséltem, ki ő nálam, így mennék a soron következő delikvensre, aki legelőször ugyancsak a chibimakerben született meg, és csak később alkottam meg Simsben, valamint kerestem a megszemélyesítőjét.

Geta Throen eddig nem említődött meg sehol, pedig hatalmas nagy hiba volt. A fiam még az Ókori Egyiptom területén született, és már csak azért is kiváltságosnak tartották, mert aranyszőke hajjal született, valamint a szemei is rubinvörösben csillogtak. Lássuk be, Egyiptomban nem születtek szőke gyerekek vörös szemmel. A miértjét még pontosan nem tudom, de ez is egy érdekes rejtély lesz majd megírni, ha az ő könyvéhez érek, ami a fejemben a negyediknek kellene lennie. Tudom, minek spoilerezek előre, de ez még változhat, nem ragaszkodom az első sorrendhez.
Az biztos, hogy a Before the Dawn az első, a többi meg képlékeny.

Geta nagyjából 198 centi magas, szintén egy izmos testfelépítésű egyén, elég gyakran öltözködik katonai ruhákba, és sűrűn végez magánfeltárásokat Egyiptomban. Elmondása szerint valamit keres, amit még nekem sem volt hajlandó elárulni, de majd megtudom, ha eljött az ideje. Férfiak…
A párjának egy régész tanárnőt szántam, akivel egy ásatáson találkoznak majd, és van egy bonyodalom is, mert a vámpírnak van egy átka, amit meg kell törni, de azt sem lehet csak úgy, hogy csettintek egyet, és minden rendben.

Mivel régészkedik, egy nagy csavart tervezek a könyvében, de ez hétpecsétes titok, mert ezt már akkor tudtam, hogy mi, mikor Geta még csak egy hétoldalas novellában létezett.

Amy Hozzászólások: 0 My Children

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Of Words and Rain A Sip of Multiverse Hope is Here
Szerkesztő: Amy
Név: Mysteries of the Night
Téma: minden, némi bloggal
Hivatalos nyitás: 2006.04.02.
Nyitás blogként: 2010.01.01.
Flauntra költözés: 2018.02.26.
Domaines blogolás: 2019.12.13.
Köszönet: ♥ ♥
Szolgáltató: Flaunt

Sorozatok évadok szerint:

Könyvek értékelések szerint:

Album értékelések szerint:

Az oldal semmilyen kapcsolatban sem áll a Nox Arcana tagjaival, ellentétben néhány megemlített zenekarral, a munkásságuk bemutatása pusztán tájékoztató jellegű! Minden könyvborítómat megszerkesztem, ahogyan bármilyen képet is, amit feltöltök. Amiket felteszek, mind saját gyűjtés, és mindig kiteszem a forrásomat.
A képek többségét viheted, de az írásaim és a védett képeim maradjanak!

A modulok címeit a Lacrimas Profundere munkásságából szemeztem.

• Themes by: Ninaa
Mysteries of the Night © Copyright
2006 - 2020