Várnak az Éjszaka Misztériumában!

Mysteries of the Night

Hy darlings! ♥ \m/

Üdvözöllek kedves vándor! Egy személyes/mindenes blogon jársz, aminek Amy az adminja, így az ő agymenéseit olvashatod. 2006 óta vagyok aktív online körben, a leghosszabb ideje azonban 2010 óta írok, és ez a cím már a végleges helyem :). A blogon találsz posztokat albumokról, könyvekről, filmekről és sorozatokról, valamint koncertbeszámolókat is. Ezek mellett a blognak vannak állandó és visszatérői rovatai is. De az ajánlók/beszámolók mellett személyesebb posztok, és különböző tagek is szerepelnek, így lehetőséged is akad megismerni. Ezeken felül vannak elrejtve információk azokról a regényekről, amiken éppen dolgozom - mikor hogy. Leginkább karakterismertetőkkel láttam el eddig azt a rovatot, de van már helye a zenecsokornak, amik ihletet adnak, meg egyéb lényegtelen dolgok.
Bővebben is érdekel? Csak olvass tovább! ;) Puszi, Amy

2019. július. 26.

Új Nox Arcana album érkezik 2019. augusztus 20-án: The Haunted Symphony. 21 dalt fog tartalmazni, borítót és számlistát alább láthattok. Előrendelni itt lehet.

A Ravenwood-kastély kísérteties csarnokainak mélyén egy sötét titkot fedeztek fel – egy elvesztett szimfóniát, amit egy átkozott lélek írt, aki még mindig az elhagyatott épületben van. A legendák úgy tartják, hogy a zenéje sötét mágiával van tele, utat nyit a szellemvilágba, és a nyugtalan lelkeket a mi világunkba kalauzolja. Hallgasd, ha mered, de vigyázz a Ravenwood átokra, nehogy az átok alá kerülj.

Joseph Vargo, a Nox Arcana szülőatyja alább nyilatkozott az új lemezről:
„A zene elkeseredett, a baljóstól az erőteljesig – a Gothic és a Shadow of the Raven vonala mentén halad, de sötétebb csavarokkal. A sztori elmeséli Aleister Ravenwood történetét, egy kínzott zenészről, aki a saját lelkébe fogadta a sötétséget. Kastélyának magányában figyeli a kísérteties hangokat, megszállottá válva olyan kísérteties szimfóniát akar teremteni elvesztett szerelmének, Isabelle-nek, mint eddig még soha. A zene egy sötét mágiát ébreszt fel, kaput nyit a múltba, visszavezetve a nyughatatlan holtakat az élők világába. Aleister túl későn fedezi fel, hogy a mesterműve mindenki számára átok, aki meghallja. A lelke saját kastélyát kísérti, biztosítva mindenkit, hogy sötét műve rejtve maradjon a világban.”

01. Curse
02. Ravenwood
03. Darkfall
04. Forsaken
05. Sins of the Past
06. Requiem
07. Mourning Hours
08. Whispering Shadows
09. Virtuoso
10. Velvet Darkness
11. Lords of the Night
12. Cobwebbed Corridors
13. Dark Embrace
14. Crimson Tears
15. Desolation
16. The Phantom Waltz
17. A Touch of Evil
18. Shattered Reflections
19. Unleashed
20. Obsession
21. Bloodstained Legacy

Amy Hozzászólások: 0 Nox Arcana News

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Of Words and Rain A Sip of Multiverse Hope is Here
Szerkesztő: Amy
Név: Mysteries of the Night
Téma: minden, némi bloggal
Hivatalos nyitás: 2006.04.02.
Nyitás blogként: 2010.01.01.
Flauntra költözés: 2018.02.26.
Domaines blogolás: 2019.12.13.
Köszönet: ♥ ♥
Szolgáltató: Flaunt

Sorozatok évadok szerint:

Könyvek értékelések szerint:

Album értékelések szerint:

Az oldal semmilyen kapcsolatban sem áll a Nox Arcana tagjaival, ellentétben néhány megemlített zenekarral, a munkásságuk bemutatása pusztán tájékoztató jellegű! Minden könyvborítómat megszerkesztem, ahogyan bármilyen képet is, amit feltöltök. Amiket felteszek, mind saját gyűjtés, és mindig kiteszem a forrásomat.
A képek többségét viheted, de az írásaim és a védett képeim maradjanak!

A modulok címeit a Lacrimas Profundere munkásságából szemeztem.

• Themes by: Ninaa
Mysteries of the Night © Copyright
2006 - 2020