Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2019/07/26
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Nox Arcana News

Új Nox Arcana album érkezik 2019. augusztus 20-án: The Haunted Symphony. 21 dalt fog tartalmazni, borítót és számlistát alább láthattok. Előrendelni itt lehet.

A Ravenwood-kastély kísérteties csarnokainak mélyén egy sötét titkot fedeztek fel – egy elvesztett szimfóniát, amit egy átkozott lélek írt, aki még mindig az elhagyatott épületben van. A legendák úgy tartják, hogy a zenéje sötét mágiával van tele, utat nyit a szellemvilágba, és a nyugtalan lelkeket a mi világunkba kalauzolja. Hallgasd, ha mered, de vigyázz a Ravenwood átokra, nehogy az átok alá kerülj.

Joseph Vargo, a Nox Arcana szülőatyja alább nyilatkozott az új lemezről:
„A zene elkeseredett, a baljóstól az erőteljesig – a Gothic és a Shadow of the Raven vonala mentén halad, de sötétebb csavarokkal. A sztori elmeséli Aleister Ravenwood történetét, egy kínzott zenészről, aki a saját lelkébe fogadta a sötétséget. Kastélyának magányában figyeli a kísérteties hangokat, megszállottá válva olyan kísérteties szimfóniát akar teremteni elvesztett szerelmének, Isabelle-nek, mint eddig még soha. A zene egy sötét mágiát ébreszt fel, kaput nyit a múltba, visszavezetve a nyughatatlan holtakat az élők világába. Aleister túl későn fedezi fel, hogy a mesterműve mindenki számára átok, aki meghallja. A lelke saját kastélyát kísérti, biztosítva mindenkit, hogy sötét műve rejtve maradjon a világban.”

01. Curse
02. Ravenwood
03. Darkfall
04. Forsaken
05. Sins of the Past
06. Requiem
07. Mourning Hours
08. Whispering Shadows
09. Virtuoso
10. Velvet Darkness
11. Lords of the Night
12. Cobwebbed Corridors
13. Dark Embrace
14. Crimson Tears
15. Desolation
16. The Phantom Waltz
17. A Touch of Evil
18. Shattered Reflections
19. Unleashed
20. Obsession
21. Bloodstained Legacy


Alább tudsz üzenetet hagyni.