Várnak az Éjszaka Misztériumában!

Mysteries of the Night

Hy darlings! ♥ \m/

Üdvözöllek kedves vándor! Egy személyes/mindenes blogon jársz, aminek Amy az adminja, így az ő agymenéseit olvashatod. 2006 óta vagyok aktív online körben, a leghosszabb ideje azonban 2010 óta írok, és ez a cím már a végleges helyem :). A blogon találsz posztokat albumokról, könyvekről, filmekről és sorozatokról, valamint koncertbeszámolókat is. Ezek mellett a blognak vannak állandó és visszatérői rovatai is. De az ajánlók/beszámolók mellett személyesebb posztok, és különböző tagek is szerepelnek, így lehetőséged is akad megismerni. Ezeken felül vannak elrejtve információk azokról a regényekről, amiken éppen dolgozom - mikor hogy. Leginkább karakterismertetőkkel láttam el eddig azt a rovatot, de van már helye a zenecsokornak, amik ihletet adnak, meg egyéb lényegtelen dolgok.
Bővebben is érdekel? Csak olvass tovább! ;) Puszi, Amy

2019. június. 05.

Számlista:

01. Detonate
02. Until We Fall
03. Not Alone
04. Castaway
05. Emerge
06. Manufactured Bliss
07. Fly with Me
08. Lost to Time
09. Master of My Life
10. Evil Inside
11. Face the Dark
12. The Real Enemy

Ország: Amerikai Egyesült Államok
Műfaj: symphonic metal
Nyelv: angol
Dalok: 12 dal
Hossz: 49:14
Borító: 2/5, Epica-koppintás a javából
Kiadó: független
Facebook: https://www.facebook.com/StarkillOfficial
Összességében:
Megtettem. Meghallgattam. Elvesztegetett egy óra az életemből.

Mi a francnak kell másolni az Epicát és a Nightwish-t? Miért nem volt úgy jó a Starkill, ahogy volt? Parker, mi a francért vetted be Sarah-t? Sosincs annak jó vége, ha a magánéletet és a munkát egy fazékban főzöd. Nem is érdekelne, ha együtt lennének, de így, hogy nyíltan vállalták kapcsolatukat… főleg, hogy Sarah beszopta magát a bandába (nem tudok ettől a fordulattól eltekinteni, sajnálom, gusztustalan lépésnek tartom)… oda egy nagy csillag. Egy fényes jövő előtt álló csillag.

Nem kellene ennyire elfogultnak lennem, de egyszerűen nem tudok sokat kiemelni a lemezről. Mikor reménykedek, hogy jó lesz a dal, nem, benyavikol Sarah, és úgy megy tönkre a reményem, hogy ütős lemezt hoztak össze. Sajnos a hatodik dalnál elengedtem ezt a reményt. Mintha Epicát hallgatnék… és ezt nem jó értelemben kell érteni. Simone egy utánozhatatlan csillaga a metal színtérnek, néha egész jó növendékeket találok, akik miatta kezdtek énekelni (Elize az Amaranthe-ból, például), de most egész egyszerűen ez nem sikerült.

A lemez egyetlen része, ami emlékeztetett engem a Shadow Sleep vonalra, a Face the Dark. Nem mondom, hogy kedvenc lett, de Sarah végre kevesebbet nyavikolt.
Esküszöm nektek, utoljára a Battle Beast-es Noora hangja miatt köszöntem el egy zenekartól.

A csapat egyébként a lemezre fordított bevételekből turnébuszra gyűjtött, mert másképp nem tudtak elindulni turnéra. Nehogy már a nagy Amerikában ne találj az utolsó bokorban olcsó autót, könyörgöm, ezt nem tudom benyelni!

Kedvenc dal: az nincs
Kiemelkedik a többi közül:
Until We Fall, Evil Inside, The Real Enemy

Pontszám: 4/10 pont

Amy Hozzászólások: 0 4 pont Albumkritika

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Of Words and Rain A Sip of Multiverse Hope is Here
Szerkesztő: Amy
Név: Mysteries of the Night
Téma: minden, némi bloggal
Hivatalos nyitás: 2006.04.02.
Nyitás blogként: 2010.01.01.
Flauntra költözés: 2018.02.26.
Domaines blogolás: 2019.12.13.
Köszönet: ♥ ♥
Szolgáltató: Flaunt

Sorozatok évadok szerint:

Könyvek értékelések szerint:

Album értékelések szerint:

Az oldal semmilyen kapcsolatban sem áll a Nox Arcana tagjaival, ellentétben néhány megemlített zenekarral, a munkásságuk bemutatása pusztán tájékoztató jellegű! Minden könyvborítómat megszerkesztem, ahogyan bármilyen képet is, amit feltöltök. Amiket felteszek, mind saját gyűjtés, és mindig kiteszem a forrásomat.
A képek többségét viheted, de az írásaim és a védett képeim maradjanak!

A modulok címeit a Lacrimas Profundere munkásságából szemeztem.

• Themes by: Ninaa
Mysteries of the Night © Copyright
2006 - 2020