Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2019/05/28
Írta: Amy | Hozzászólások: 2 | Kategóriák: Haul

Hy darlings! \m/♥

Egy ideje nem volt úgy kedvem vásárolgatni, hiába nyugtató és élénkítő hatással van rám… de van az a tény, hogy muszáj. És igazából csak egy nadrágot akartam, de persze, ha van mellettem valaki, aki jobban tudja, mire van szükségem, akkor más is jött haza. Mert az ilyenkor elkerülhetetlen xD.
Egyveleg lesz, mert itt van, amit még húsvétra kaptam, meg a legutóbbi Lidl-beli ámokfutásom.

Ezeket konkrétan húsvétra kaptam Édesanyámtól. A hajfesték már szinte kötelező kellék, de azóta megbeszéltük, hogy valami szép barnát választok, mert nem egyszerű ezt a színt olyan szép élénken tartani.
A parfüm az egyik kedvencem, a rózsaszín Playboy új néven. Ennek van olyan eszméletlenül finom illata, hogy egyetlen kínais utánzat se tudja lemásolni. Az arckendő nem árt, a lakkról pedig majd később x]. De mivel új szériája van az Essence-nek, ideje új színeket beszereznem. Az a hajspray pedig igazából hajvégápolásra szolgál, de ahogy használom, jó az egész hajamra, és sokat javított az összképen. Végre nem néz ki a hajam úgy, mint egy szénaboglya.

Egy ideje elterveztem, hogy szerzek a Pepco-ban néhány dolgot, amik távol állnak a metalhead stílusomtól. Alapjáraton nincs bajom a rózsaszín dolgokkal, és amint megláttam ezt a felsőt, szerelem volt első látásra. Szabadnak szabad vagyok, mégha vad nem is :D. A mamusznak jönnie kellett, mivel a mostanimnak konkrétan tönkrement a mosás miatt a talpa, egyenletlen volt, és alváson kívül nem használtam másra, úgyhogy… még szerencse, hogy egyárban voltak. Fent egy leggings található, amivel kivételesen megszívtam, mert kicsi a mérete. Egyelőre anyukám hordja, hátha nemsokára kitágul annyira, hogy hordhassam. És az is ott egy Essence lakk, ezúttal saját döntés. 32 city of stars névre hallgat, gyönyörű sötétkék színű, némi zöldes átütéssel. Ne kérdezzétek miért, beleszerettem ebbe az árnyalatba.

A második képen egy csizma van, amit igazából az eladó segített kiválasztani. Nem ilyen cipőt szerettem volna, mert velem volt mamám, aki végitapogatta az összes cipőt, mert nem akarta, hogy ilyen esős időszakban elázzak. Viszont, így jelentősen csökkent a választék, mert ami tényleg tetszett, azt meg se vehettem volna. De legalább nem szereztem tornacipőt. Egyelőre jó ez így, később még bármi változhat.
Valamint egy fekete farmer, amit két hónapja kerestem, erre nálunk a kínaiban megtaláltam végre. És olcsóbban, mint az előzőt. Kényelmes is, és nemsokára az első munkanapomon is fel fogom avatni.

Nemrég anyukámmal felfedeztünk egy boltot, ami olyan, mint a kedvenc olcsó boltom volt 2 éve, csak ez sokkal nagyobb, sokkal nagyobb választékkal. Ide járunk háztartási dolgokért, ezért itt találtam meg álmaim táskáját. Igazából csak vízkőoldóért mentünk, és ha már ott voltunk, felfedeztük ezt a sort is, mert eddig ide nem merészkedtünk. Megnéztem egy másféle táskát, és alulról a második polcról kettő leesett. Lehajoltam, hogy visszategyem, és akkor megláttam ezt. Szerelem volt első látásra. Kényelmesen elfér benne a belső rendezőm, meg minden egyéb, amit amúgy hordani szoktam magammal.
Ezt a tollat is ott találtam egyébként. Világít is, de nincs szívem úgy használni (meg igazából majd a Filofaxomba akarom, de az még úton van), így egyelőre csak a tolltartómban kacsingat a kis aranyos.

A lakkokat is kaptam anyumtól, a lemosót is, mert elhasználtuk, de ezek már nem olyan érdekes dolgok.


Hagyj kommentet!
május 29 2019

Annyira cuki az a baglyos toll * . * A táska is remek. Meghoztad a kedvem a vásárláshoz, pedig elég csóró a lelkem :’D

május 29 2019

Hajrá Ninaa! 😀
A bagolymániám valahol mindig megtalál, mint látod xD.
Köszi szépen! ^^ <3

Alább tudsz üzenetet hagyni.