Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2019/01/10
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: 5 csillag Olvasónapló

Szerző: J. R. Ward
Cím: Megsebzett szerető
Eredeti cím: Lover Awakened
Sorozatcím: Fekete Tőr Testvériség
Sorrendben: 3.
Fordította: Lukács Lászlóné
Magyar kiadó: Alexandra
Kiadás éve: 2018
Eredeti kiadó: Signet
Kiadás éve: 2006
Műfaj: paranormális romantikus, erotikus, vámpíros
Oldalszám: 512 oldal
Molyos értékelés: 95%
Goodreads értékelés: 4.45

Fülszöveg:

A New York-i Cladwell éjszakai sötétjében halálos háború folyik a vámpírok és gyilkosaik között. A harcot a hat vámpír harcosból álló csapat, a Fekete Tőr Testvériség vívja. Zsadist közülük a legveszélyesebb, a legrémisztőbb.

Zsadist, akit korábban vérrabszolgaságba kényszerítettek, még mindig viseli szenvedéssel és megaláztatással teli múltja sebhelyeit. A csillapíthatatlan dühéről és sötét oldaláról hírhedt férfitól mind a vámpírok, mind az emberek rettegnek. Egyetlen társa a harag, egyetlen szenvedélye a terror – amíg meg nem ment egy csodálatos nőt…

J. R. Ward megírta korunk legsikeresebb „véres-romantikus” sorozatát, melynek világszerte szép számmal vannak hódolói. Az Ulpius-ház az Éjsötét szerető és a Síron túli szerető után a sorozat harmadik részével csábítja olvasóit Ward káprázatos, rémséges, baljós és szenvedélyes világába.

Véleményem

Sokáig Z volt az a testvér, akihez az istenért se tudtam közelebb kerülni. Olyan volt számomra, mint egy bor: érlelődnie kellett, mire jól esett. És sokadik újraolvasásnál bizony igazam lett.

A ragaszkodása Bellához egyszerűen gyönyörű. Mégha ezzel mindenkit meg is lepett, hogy igenis képes pozitív érzelmek megmutatására. Egyedül az fájt, hogy ezt sokszor félreértették, és el akarták távolítani a közeléből.

A jellemfejlődése nagyon tetszett, és még az is, ahogy Phury-vel ismét visszataláltak a jó kapcsolatra. Csak miért pont szegény Phury szenved? Értem én, ikrek, neki is kell egy nő, de ez egyszerűen… szegény. Irigy is vagyok egy kicsit Cormiára, de ezt majd a Megváltottnál kifejtem.
Davidet gyűlöltem, már azóta, mióta elrabolta Bellát. Felháborító, ahogy viselkedett, és nem tudtam egész egyszerűen még csak sajnálatot sem érezni iránta.

És akkor a könyv legszomorúbb része… Wellsie elvesztése. Egész egyszerűen Tohr fájdalma nekem is sírást okozott, de tegye fel a kezét, aki nem érzékenyült el, mikor olvasta!

Az utolsó jelenetet nagyon szeretem, ott éreztem úgy, ahogy Z megérdemli a boldogságot. Tökéletesen. Ennél jobban nem is lehetett az ő történetét megírni.

Összegzés

Borító: 4/5 – Bella nem szőke, hanem barna, de édes mindegy, ezen nem hisztizek már 😀
Karakterek: egyszerűen nem tudom már szavakkal kifejezni, mit jelentenek nekem
Kedvenc jelenet: Zsadist végre elengedi az úrnőt
Kedvenc karakter: ki kell emelnem Bellát, amiért szószerint magához térítette Z-t
Tetőfok: Bella termékenységi időszaka
Összesítve: 5/5 – talán a sorozat egyik legmegkapóbb darabja a harmadik rész


Alább tudsz üzenetet hagyni.