Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2018/12/10
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Tags

Megint elkaptak valami jóra, de most azért, mert az illető tudja, hogy írok, és hogy terveim is vannak. Sőt, szereti is, ahogy írok, és már előre jelezte a dedikált példányát. Ha odajutok, gondolok rád mindenképpen :D. Köszönöm a tagre jelölést R. Eszti! ^^

Szabályok:

1. Köszönd meg annak, akitől kaptad!
2. Válaszolj a kérdésekre! Figyelj rá, hogy a szabályok és a kérdések is változatlanul kerüljenek a bejegyzésedbe!
3. Küldd tovább annyi embernek, amennyinek szeretnéd! A lényeg, hogy mindegyiküknek írj valamit, szerinted nekik mi a legnagyobb bűnük íróként!

Kérdések & válaszok:

1. Kevélység: Melyik az a történeted, amire annyira büszke voltál, hogy nem fogadtad a rá érkező kritikákat? Utólag mit gondolsz erről?
Sose jó egyik írásom sem, ráadásul egyik sem volt soha online fellelhető, így igazából nincs is. Talán az, amit még 12 évesen írtam, aztán elveszett. Arra kb. semmit sem akartam elfogadni, bár tuti, hogy nem az életem fő műve.

2. Kapzsiság: Van olyan történeted, ami szerinted olyan jól sikerült, hogy pénzt is kérnél érte? Mennyit érne a belé fektetett munkád?
A Before the Dawn szerintem jelenleg ott tart, hogy simán kikerülhetne akár az előző állapotában is a boltok polcaira. Bár szerintem van még hova fejlődnöm még így is, hogy már kaptam építő jellegű kritikát is hozzá.
Sokat biztos, hogy nem. 2-3 ezer forint talán.

3. Bujaság: Melyik történetedben próbálkoztál először korhatáros jelenettel (nem feltétlen erotikus értelemben)? Utólag mit gondolsz, mi volt a legnagyobb hibája?
Amit elvesztettem még korábban. Abban volt először erotikus tartalom, és szerintem nem volt élethű. A mostaniakkal meg talán leginkább az, hogy logikátlan. Ezt így utólag jöttem rá egy jelenetnél, de azt ott akarom hagyni, csak valami épeszű indok kell hozzá, amit már tudok is, hogy mi.

4. Irigység: Volt, hogy irigy voltál olyan történet olvasottságára, ami szerinted a tied nyomába sem érhet? Név említése nélkül szerinted mi volt a legnagyobb hibája?
Nem olvasok történetes blogokat, így igazából sosem volt ilyen érzésem.
De az engem is kiakaszt, hogy valaki folyamatosan helytelenül ír, és nem érdekli. Nem csak történetekben, hanem mindennapos beszélgetésekben is. Jó, egy-két elgépelés tényleg nem hiba, én is szoktam, de hogy a szép magyar anyanyelvünket ennyire nem lehet értékelni…

5. Falánkság: Volt, hogy több történeten dolgoztál egyszerre? Mi lett az eredménye?
Egyelőre csak kettő fut egyszerre, úgyhogy azt hiszem, jól állok.

6. Harag: Formáztál valaha szereplőt élő emberről azért, hogy a történetedben megkapja azt az igazságszolgáltatást, amit a valóságban nem biztos, hogy meg fog? Ki ő, és mi lett a sorsa a történetben?
Szinte az összes írásomat valaki ihlette, így beépítettem a megjelenését, de ahogy éli a napjait, azt nem. Meg igazából volt már, hogy haragudtam valaki, és tudat alatt beépítettem egy-egy történetbe. Egyszer egy volt ismerősöm így lett vámpírok áldozata egyébként valami Vámpírok bálja hatású történésben, de az, hogy ki volt ő, azt én sírba viszem.

7. Lustaság: Melyik az a történeted, amit lustaság miatt félbehagytál, és a legjobban bánod?
Lustaság miatt? Jelenleg a Pamandás sztori munkacím alatt fut, és nem a lustaság vette el a kedvem, hanem valahogy Marissa megalkotója bezavart, és egyszerűen elvette a kedvem tőle. Kiábrándultam konkrétan, pedig tök jól indult. Végül is, még nem késő beépíteni máshova az elképzelést, de jelenleg élni sincs kedvem.

Jelölni nem tudok senkit, így kérlek, ne tépjetek meg.


Alább tudsz üzenetet hagyni.