Várnak az Éjszaka Misztériumában!

Mysteries of the Night

Hy darlings! ♥ \m/

Üdvözöllek kedves vándor! Egy személyes/mindenes blogon jársz, aminek Amy az adminja, így az ő agymenéseit olvashatod. 2006 óta vagyok aktív online körben, a leghosszabb ideje azonban 2010 óta írok, és ez a cím már a végleges helyem :). A blogon találsz posztokat albumokról, könyvekről, filmekről és sorozatokról, valamint koncertbeszámolókat is. Ezek mellett a blognak vannak állandó és visszatérői rovatai is. De az ajánlók/beszámolók mellett személyesebb posztok, és különböző tagek is szerepelnek, így lehetőséged is akad megismerni. Ezeken felül vannak elrejtve információk azokról a regényekről, amiken éppen dolgozom - mikor hogy. Leginkább karakterismertetőkkel láttam el eddig azt a rovatot, de van már helye a zenecsokornak, amik ihletet adnak, meg egyéb lényegtelen dolgok.
Bővebben is érdekel? Csak olvass tovább! ;) Puszi, Amy

2018. december. 10.

Megint elkaptak valami jóra, de most azért, mert az illető tudja, hogy írok, és hogy terveim is vannak. Sőt, szereti is, ahogy írok, és már előre jelezte a dedikált példányát. Ha odajutok, gondolok rád mindenképpen :D. Köszönöm a tagre jelölést R. Eszti! ^^

Szabályok:

1. Köszönd meg annak, akitől kaptad!
2. Válaszolj a kérdésekre! Figyelj rá, hogy a szabályok és a kérdések is változatlanul kerüljenek a bejegyzésedbe!
3. Küldd tovább annyi embernek, amennyinek szeretnéd! A lényeg, hogy mindegyiküknek írj valamit, szerinted nekik mi a legnagyobb bűnük íróként!

Kérdések & válaszok:

1. Kevélység: Melyik az a történeted, amire annyira büszke voltál, hogy nem fogadtad a rá érkező kritikákat? Utólag mit gondolsz erről?
Sose jó egyik írásom sem, ráadásul egyik sem volt soha online fellelhető, így igazából nincs is. Talán az, amit még 12 évesen írtam, aztán elveszett. Arra kb. semmit sem akartam elfogadni, bár tuti, hogy nem az életem fő műve.

2. Kapzsiság: Van olyan történeted, ami szerinted olyan jól sikerült, hogy pénzt is kérnél érte? Mennyit érne a belé fektetett munkád?
A Before the Dawn szerintem jelenleg ott tart, hogy simán kikerülhetne akár az előző állapotában is a boltok polcaira. Bár szerintem van még hova fejlődnöm még így is, hogy már kaptam építő jellegű kritikát is hozzá.
Sokat biztos, hogy nem. 2-3 ezer forint talán.

3. Bujaság: Melyik történetedben próbálkoztál először korhatáros jelenettel (nem feltétlen erotikus értelemben)? Utólag mit gondolsz, mi volt a legnagyobb hibája?
Amit elvesztettem még korábban. Abban volt először erotikus tartalom, és szerintem nem volt élethű. A mostaniakkal meg talán leginkább az, hogy logikátlan. Ezt így utólag jöttem rá egy jelenetnél, de azt ott akarom hagyni, csak valami épeszű indok kell hozzá, amit már tudok is, hogy mi.

4. Irigység: Volt, hogy irigy voltál olyan történet olvasottságára, ami szerinted a tied nyomába sem érhet? Név említése nélkül szerinted mi volt a legnagyobb hibája?
Nem olvasok történetes blogokat, így igazából sosem volt ilyen érzésem.
De az engem is kiakaszt, hogy valaki folyamatosan helytelenül ír, és nem érdekli. Nem csak történetekben, hanem mindennapos beszélgetésekben is. Jó, egy-két elgépelés tényleg nem hiba, én is szoktam, de hogy a szép magyar anyanyelvünket ennyire nem lehet értékelni…

5. Falánkság: Volt, hogy több történeten dolgoztál egyszerre? Mi lett az eredménye?
Egyelőre csak kettő fut egyszerre, úgyhogy azt hiszem, jól állok.

6. Harag: Formáztál valaha szereplőt élő emberről azért, hogy a történetedben megkapja azt az igazságszolgáltatást, amit a valóságban nem biztos, hogy meg fog? Ki ő, és mi lett a sorsa a történetben?
Szinte az összes írásomat valaki ihlette, így beépítettem a megjelenését, de ahogy éli a napjait, azt nem. Meg igazából volt már, hogy haragudtam valaki, és tudat alatt beépítettem egy-egy történetbe. Egyszer egy volt ismerősöm így lett vámpírok áldozata egyébként valami Vámpírok bálja hatású történésben, de az, hogy ki volt ő, azt én sírba viszem.

7. Lustaság: Melyik az a történeted, amit lustaság miatt félbehagytál, és a legjobban bánod?
Lustaság miatt? Jelenleg a Pamandás sztori munkacím alatt fut, és nem a lustaság vette el a kedvem, hanem valahogy Marissa megalkotója bezavart, és egyszerűen elvette a kedvem tőle. Kiábrándultam konkrétan, pedig tök jól indult. Végül is, még nem késő beépíteni máshova az elképzelést, de jelenleg élni sincs kedvem.

Jelölni nem tudok senkit, így kérlek, ne tépjetek meg.

Amy Hozzászólások: 0 Tags

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Of Words and Rain A Sip of Multiverse Hope is Here
Szerkesztő: Amy
Név: Mysteries of the Night
Téma: minden, némi bloggal
Hivatalos nyitás: 2006.04.02.
Nyitás blogként: 2010.01.01.
Flauntra költözés: 2018.02.26.
Domaines blogolás: 2019.12.13.
Köszönet: ♥ ♥
Szolgáltató: Flaunt

Sorozatok évadok szerint:

Könyvek értékelések szerint:

Album értékelések szerint:

Az oldal semmilyen kapcsolatban sem áll a Nox Arcana tagjaival, ellentétben néhány megemlített zenekarral, a munkásságuk bemutatása pusztán tájékoztató jellegű! Minden könyvborítómat megszerkesztem, ahogyan bármilyen képet is, amit feltöltök. Amiket felteszek, mind saját gyűjtés, és mindig kiteszem a forrásomat.
A képek többségét viheted, de az írásaim és a védett képeim maradjanak!

A modulok címeit a Lacrimas Profundere munkásságából szemeztem.

• Themes by: Ninaa
Mysteries of the Night © Copyright
2006 - 2020