Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2018/06/03
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Tags

Bloggerina társam, Thea már egy ideje kiötlött egy kisebb megmozdulást, amiben más bloggerekkel akart egy kérdezz-felelekszerű bejegyzést. Válogatott a jelentkezők közül, és meglepetésemre be is kerültem! Úgyhogy innen is köszönöm drága ♥! A bejegyzés lényege, hogy kérdeztünk egymástól 2-2 kérdést, így fejenként mindenki 8 kérdést kapott a másiktól.

A lányok bejegyzéseit, illetve az én kérdéseimet hozzájuk az ő blogjaikon találhatjátok meg. Mivel én középen vagyok, fokozatosan kerülnek be a bejegyzésre vezető linkek, addig pedig ajánlom, hogy lessétek a blogjaikat rendesen.

+ Thea blogja | Niki blogja | Eszter blogja | Andi blogja +

De hogy én miket kaptam tőlük? Azt csak akkor láthatjátok, hogyha tovább olvastok! 😉

@Thea

1. Hogyan mutatnád be a stílusod valakinek, aki nem konyít hozzá, de érdekli?
Mindenképpen először olyan előadókat küldenék, akik még nem olyan zenét nyomnak, amiben hörgés, vagy esetleg sikoly van. Meg figyelnék, hogy a szövegek se tántorítsák el. Ezért pl. tökéletes lehet egy Nightwish, vagy akár a HIM is (tudom, két legrosszabb példa). Ha még akkor is itt van, akkor szépen elindulna az áradat, amivel még jobban elmélyíteném a műfajban, fokozatosan keményedve. Ha nem tetszik, úgyis szól, ha meg igen, dupla öröm.

2. Mit üzennél a múltbéli énednek és mit gondolsz, hogyan hatna ez rá? Más ember lennél most?
A kiskamasz énem ezekben a napokban még csak felfedezi ezt a műfajt (15 évre visszamenőleg), de azt mondanám neki, hogy tartson ki, ahogy eddig is, és merjen nyugodtan koncertekre járni. Viszont tanulva egy hibámból, biztos, hogy arra bíztatnám, hogy sokkal hamarabb szedje magát össze, hogy ne essen depresszióba, mert akkor hamarabb érhetett volna el mindent, amiért most küzdök.

@Eszter

1. Mit gondolsz, mit adott Neked az évek alatt a stílus, amit képviselsz?
Biztonságot, kreativitást, barátokat, ismeretségeket, élményeket biztos. Meg beleivódott már a dns-embe is, szóval ezt már egyhamar senki se mossa ki.

2. Ezen stílus közül melyik az az élmény, amit megosztanál? Miért?
Volt szerencsém annak idején személyesen is megbizonyosodni róla, hogy némelyik előadó, akinek brutális hangja van, a világ legközvetlenebb, legaranyosabb embere. Mikor volt még 2015-ben nálunk a Sabaton és a Delain, Charlotte konkrétan megjegyezte, hogy milyen jól ismerem a dalaikat ott az első sorban. Meg mivel másnap(/vagy előtte levő nap) volt Epica, Mark itt maradt, és semmi gondterhelt arccal elfogadta, hogy köszöntem neki, képet kértem, és váltottunk pár szót.
Vagy példának okáért mondhatnám a Lacrimas is 2014-ből. Hiába borult fel a szervezés, mert Oliver beteg volt pont azon az állomáson, ahol nálunk voltak, ügyesen megoldották, és így is helyt álltak, meg Rob volt olyan cuki, hogy készíthettem vele kétszer is képet.
Lehet, hogy sokan a metalt egy kegyetlen, ijesztő műfajnak tartják, de a legemberségesebb tagjai onnan vannak.

@Niki

1. Melyik az a játék (sims nem ér!), hogy ha csak egyet választhatnál, amivel életed végéig játszanál?
Megfogtál! 😀 Majdnem rávágtam, hogy The Walking Dead a Telltale-től, de aztán rájöttem, hogy nem lenne poén állandóan zombikat ölni, úgyhogy a The Wolf Among Usra esett a választásom. Ha esetleg Snow White nem lenne többet nyomozó, szívesen belerajzolnám magamat, hogy segítsek neki… ezért már megérne egy misét…

Look at this cutie! * – * Szorongatnám nagyban, mégha büdös bagós is.

2. Miért pont a vámpírok? Annyi természetfeletti lény közül miért pont ők?
Ha belegondolsz, róluk van a legtöbb legenda. Szinte minden folklórban van egy vámpírszerű lény, és lehet, hogy egyeseket ez igencsak kiborít, engem valamiért lenyűgöznek. Szépek, gyönyörűek, halhatatlanok, gazdagok, ismerik őket, de félnek tőlük, és inkább akarsz egyet a barátodnak, mint az ellenségednek.
Sőt, odáig merek elmenni, hogy úgy hiszem, mai napig köztünk vannak, csak nem véletlen nem fedik fel magukat, mert az ember az ismeretlentől fél, és hiába ismerjük a legendákat, annyira felhígult már, hogy azt se tudni, mi az, ami igaz, mi az, ami már nem igaz.

Ha kíváncsi vagy (meg az olvasók) az én világnézetemre, akkor annyit osztanék meg (mert ha egyszer megjelenik a könyvem, akkor abban minden benne van), hogy szerintem egyedül a Nap fénye az, ami távol tartja őket az emberektől, és vért kell inniük, hogy életben maradjanak.

@Andi

1. Tegyük fel, hogy megismerkedsz egy férfival akibe 100%-osan beleszeretsz, de egy idő után a fiú arra kér, hogy változtasd meg a stílusod: pl. legyen több színes, ruhád, vagy legyen más a hajad. Megtennéd?
Színes ruháim vannak szép számmal, ami azt illeti, de hosszú távon nem tudnék elszakadni a feketétől. Lehet, hogy azt mutatom, hogy én csak feketében vagyok hajlandó mutatkozni, de néha vannak olyan girly girl napjaim, mikor maximum a szempillaspirálom fekete. Az öltözködéssel ilyen téren nem lehet gond, bár ez függ a fiatalembertől is.
A hajam nem lenne rövid, ez biztos. Mert tudom magamról, hogy hülyén áll :D. Most, hogy barna vagyok, nem hinném, hogy változtatnék a színén egyhamar (azóta meg vagyok áldva Anyuval, hogy visszabarnultam, mert imádja).

2. Ha kedvenc együttesed felajánlaná neked, hogy dolgozz velük, és te bármilyen munkakört választhatnál, mit választanál?
Húhúhúúúú… minden álmom valóra válna vele. Vagy fotós és galériafelelős lennék, vagy a weboldalukat tartanám karban, és ehhez hozzájárna a social media is (fb, twitter, instagram stb.) Mindenképp kihasználnám, hogy vannak még olyan felületei az oldaluknak, amit egyáltalán nem használtak még ki.


Alább tudsz üzenetet hagyni.