Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2018/05/20
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Nox Arcana News

Sokan lehet nem tudjátok, de Joseph Vargo konkrétan annyira szereti a puzzle témájú játékokat, hogy képes volt összeülni két nagyszerű szakértővel, hogy megalkossa a The Cabinets of Doctor Arcana-t, ami nekem első ránézésre egy nagyon menő hidden object-nek tűnik. Mivel alapjaiban követem Vargo munkásságát a Grimm Tales (2008) albuma óta, valamint 2005 óta ismerem a hidden objectek világát, csoda is, hogy nem gondoltam rá, hogy két kedvenc „témaköröm” egy nap vegyülni fog.

A történet szerint annak a világhíres mágus Dr. Arcanának a kúriája előtt találjuk magunkat Halloween éjszakáján, aki évek óta nyomtalanul eltűnt. Ellenállhatatlan erő miatt be akarunk jutni az épületbe, ámde onnan már esélytelen élve kijutni…
Így tehát az a dolgunk, hogy számtalan feladványt megoldva kijussunk, megismerjük a titkokat, és hogy egyáltalán túléljük.

Tuti, hogy ez idén jön ki, már január óta várjuk többedmagammal a fejleményeket. Jó látni, hogy Vargo több műve visszaköszön majd a játékban (az egyik véletlenül a blog mostani fejléce, a Mester Necromancer c. alkotása), de egyéb okos leírások is lesznek.

Ez az alkotás minden színben jól néz ki, ahogy látom. Ki kéne próbálni még vörösben meg aranyban is.

Egyik rejtvény, ami elsőre nem tűnik nehéznek. Tapasztalt HO-játékosként biztos nem fog nekem fejtörést okozni 🙂 . Csak jelenne már meg!!! >.< Kedvcsinálóként itt egy videó, amiben látni lehet magát a játékot. Ki kíváncsi rá?


Alább tudsz üzenetet hagyni.